icon

Dnes som nič neurobila

tilly
3. nov 2025

Ahojte, prajem pekný deň dievčatá a chlapci.

Mávate aj vy takéto dní? Ako sa naštartujete?
Väčšinou, keď je prvý škaredý deň po peknom počasí mávam úplný výpadok. Nič som dokopy dnes neurobila. Sedela pred pc a cumela na slová, ktoré mi nič nehovorili. S ničím som nevedela pohnúť.
Robím z domu, takže som aspoň navarila, upratala, pofotila vytriedene veci a teraz som so synom u zubárky, ale čo sa týka práce, totálne okno, nula bodov. Našťastie som nemala nič urgentne, čo nevydrží do zajtra. Ale keby som mala, tak.moj výkon by bol strašný 🤦‍♀️🤔

Strana
z2
anonym_b0a936
3. nov 2025
@tilly

@anonym_b0a936 poznám, tiež nerada šoférujem, rada sa nechám voziť. Len teda musím denne sedieť v aute.

@tilly ved toto,tiez mi zacina 4dni volna a aspon 1den by som chcela byt len doma a nikde neist.No ak sa mi to podari aspon stvrtok budem dobra.

orisker
3. nov 2025

@tilly ,
Ja som dnes neurobil NAOZAJ nič!
Sme so synom a synovcom na jachte v aténskom zálive a kvôli počasiu sa nedalo plachtiť.
Celý deň zakotvení a vyviazaní v prístave, celý deň sme debatovali v kajute o živote.
Málo je takých fajn dní.

luccija
3. nov 2025
@orisker

@tilly ,
Sme so synom a synovcom na jachte v aténskom zálive a kvôli počasiu sa nedalo plachtiť.
Celý deň zakotvení a vyviazaní v prístave, celý deň sme debatovali v kajute o živote.
Málo je takých fajn dní.

@orisker ale nuda na jachte je príjemnejšia ako doma😉

tilly
autor
3. nov 2025
@orisker

@tilly ,
Málo je takých fajn dní.

@orisker tak tú nudu závidím.

terry658
3. nov 2025

@tilly aj ja mám dnes taký deň. Čo nehorelo to som nerobila. Prosto veget. Ale som ko po včerajšej migréne..... Nemyslela som, že je to počasím.

leidin
3. nov 2025

Mne pomaha viac sa hybat a to sa mi normalne chce, len s malou akoze musim sediet doma na zadku, ked este protestuje voci kociku niekedy aj dlhsie a aby som sa potom rozhybala po byte, tak trocha mi zabera zelezo.

vilma7
3. nov 2025

Moj den: 6.30 vstala, nachystali raňajky desiate pre deti, vychytala ichh do školy...dala prat, upratala kuchyňu, išla na nákup a potom este do 12.00 stihla 2 hodiny HO. Potom prišli deti zo školy, nachystala im obed, a išli na 13.45 zas do školy a ja na 13.30 do práce...po práce pri synovi kym zaspal, este som potom požehlila. Za chvíľu pôjdem spať.

Strana
z2