Dnes som nič neurobila
Ahojte, prajem pekný deň dievčatá a chlapci.
Mávate aj vy takéto dní? Ako sa naštartujete?
Väčšinou, keď je prvý škaredý deň po peknom počasí mávam úplný výpadok. Nič som dokopy dnes neurobila. Sedela pred pc a cumela na slová, ktoré mi nič nehovorili. S ničím som nevedela pohnúť.
Robím z domu, takže som aspoň navarila, upratala, pofotila vytriedene veci a teraz som so synom u zubárky, ale čo sa týka práce, totálne okno, nula bodov. Našťastie som nemala nič urgentne, čo nevydrží do zajtra. Ale keby som mala, tak.moj výkon by bol strašný 🤦♀️🤔
Mne pomaha viac sa hybat a to sa mi normalne chce, len s malou akoze musim sediet doma na zadku, ked este protestuje voci kociku niekedy aj dlhsie a aby som sa potom rozhybala po byte, tak trocha mi zabera zelezo.
Moj den: 6.30 vstala, nachystali raňajky desiate pre deti, vychytala ichh do školy...dala prat, upratala kuchyňu, išla na nákup a potom este do 12.00 stihla 2 hodiny HO. Potom prišli deti zo školy, nachystala im obed, a išli na 13.45 zas do školy a ja na 13.30 do práce...po práce pri synovi kym zaspal, este som potom požehlila. Za chvíľu pôjdem spať.

@anonym_b0a936 poznám, tiež nerada šoférujem, rada sa nechám voziť. Len teda musím denne sedieť v aute.
@tilly ved toto,tiez mi zacina 4dni volna a aspon 1den by som chcela byt len doma a nikde neist.No ak sa mi to podari aspon stvrtok budem dobra.