icon

Ex a Vianoce

famebazarik2024
24. dec 2025

zdravím možno sa chcem len vyrozprávať. Dnes je presne rok čo ma nechal ex,štýlom že som ležala v posteli so zápalom pľúc a tak sme si len písali. Písala som mu že ma boli dýchať a on že si mám urobiť čaj. o hodinu na to mi napísal jeho bratranec či tvorím stále pár s jeho bratrancom a reku áno prečo a on že no lebo sa bozkáva s mojou kamarátkou. potom mi začala písať ona že prečo píšem jej známosti že či sa nehanbím písať jej frajerovi.
Po roku veľký šok že presne na vianoce mi toto urobil.
dnes majú prvé výročie. Ja som sa cez to si preniesla lenže pred dvoma dňami som na neho narazila v nákupnom centre. pichlo ma pri srdci keď som ho videla. neviem ako a prečo ale otočil sa rovno na mňa a pozeral mi do oči.
Pozeral na mňa až pokým neodišla.

viestta
24. dec 2025

Hlavne, ze si odisla a nevratila sa k nemu. Nech sa pozera, v tom mu nemozes zabranit.

enmery
24. dec 2025

Sorry, ako deti...akoby som čítala o 14stkach, ktorá sa naťahujú o pokazenú hračku na pieskovisku.

anonym_259847
24. dec 2025

To, že sa na teba pozeral, až kým si neodišla, neznamená vôbec nič. Nájdeš si raz lepšieho.

tinka3435
24. dec 2025

Pusti ho z hlavy

sevrin
24. dec 2025

@famebazarik2024 vyser sa na neho, nestál za to, chcel si len užiť a tam to aj skončilo.

anonym_0e9be5
24. dec 2025

@famebazarik2024 lebo si dobre vyzerala alebo sa ta zlakol
Nenahovaraj si , nic to neznamenalo
Teba pichlo pri srdci lebo si si spomenula ako ta to bolelo nie preto, ze by si ho mala este nebodaj rada nevernika hnusneho
Kasli na to

zmrzlinka2021
25. dec 2025
@enmery

Sorry, ako deti...akoby som čítala o 14stkach, ktorá sa naťahujú o pokazenú hračku na pieskovisku.

@enmery a v tomto prípade tou pokazenou hračkou je jej exfrajer

domkakvet
25. dec 2025

@famebazarik2024 potreboval si zdvyhnut ego, cize by ho potesila spatna reakcia.

motylik2559
Včera o 22:59

@famebazarik2024 Ten idiot ti nestoji za nic. Takze ziadne pohlady neries v sebe. Keby ta skutocne vtedy lubil, tak by kaslal na to,ze si chora, dal by si rusko a aspon nakup by ti spravil a aj keby na 5min bol s tebou. Pripadne by ti volal ako sa citis a sam by vyvijal iniciativu, ci ti je lepsie. A uz vobec by ta nepodviedol s tvojou kamoskou! Takze dievca zlate (pisem dievca, lebo prispevok mi pride skor ako teen alebo niekde cerstvo okolo 20) bud rada, ze s nim nie si. To,ze ta pichlo pri srdci nemuselo byt nim samotnym, ale tym ako ti ublizil. Idealne ostan bez kontaktu s nim. Vobec ho neries. Aj ta tvoja kamoska pri nom zaplace casom, toho sa neboj (mozno prave ju podvedie s jej kamoskou🤷‍♀️). Neboj, urcite ti pride raz do cesty chlap(ec), ktory bude stastny za to,ze ta ma a bude si ta vazit🙂