Financovanie luxusného života rómskych rodín
Na začiatok - toto nie je priestor na rasizmus, ani žiadne názory v tomto smere. Len sú tu mamičky , ktoré vidia do mnohých vecí viac a preto by ma zaujímalo ich názor. Slušne žijúcich Rómov obdivujem, majú to oveľa ťažšie ako ostatní a tých ostatných je mi ľúto, nie je naším právom kohokoľvek posudzovať a nie o tom má byť táto diskusia! Len už dlho premýšľam nad tým, odkiaľ majú niektorí úplne bežní, či dokonca podľa sociálnych kritérií , rómovia s nízkymi príjmami, na Slovensku dostatok financií na zriadenie luxusného bývania, na bývanie celkovo a všetko vysoko štandardne pôsobiace k tomu patriace? Napadlo mi to, keď som opakovane videla v Bez servítky, či vo Výmene manželiek rómskych súťažiacich, ktorí boli napr. nezamestnaní, upratovačky a pod. a nie, nevyzerali, že je ich partner megaúspešný podnikateľ 🙂, príde mi to nepochopiteľné, keďže v rovnakých podmienkach žijú tisíce v hrozných podmienkach v osadách a pod.
@anonym_autor
Čím ďalej tým viac mám dojem,že všetky tieto kontroverzné ,čitateľsky atraktívne témy( táto aj s tými psych.problémami) sem strká admin umelo kvôli reklamám..napovedá k tomu viac vecí,keď si to človek zanalyzuje...však biznis ako biznis.
@anonym_autor mimo tych co maju legalne prijmy je aj skupina ktora zije z uzernictva. Je tazke ich odhalit a rozlozit kedze sa nikto nestazuje. Dalej drogy, kradeze, zobracia mafia...
Prídavky na deti, ak niekto pracuje tak aj daňový bonus, tým že žijú na kope tak opatrovateľský na starších, prípadne vybavia niekomu papiere na hlavu a berú invalidný. A popri tom ešte fusky atd .... Poznám osobne viacero takýchto cigánskych rodín.

romska ziacka v triede bola doslova ovesana zlatom. Len sa usmiala a povedala, to musite vediet v tom chodit. Moja mama ma dala do domova a aj teta dala dceru do domova. Moja mama si zobrala tetinu dceru do pestunskej starostlivosti a teta si zobrala mna do pestunskej starostlivosti a dostavaju za to vela penazi.
@anonym_03390a a ty veris tomu, ze daju dieta do pestunskej starostlivosti rodicovi, ktory o vlastne dieta prisiel? tam sa preveruje sposobilost.