Bývanie v Žarnovici - plusy a mínusy

simca666
27. aug 2020

Ahojte ženy, najlepšie tie, ktoré bývate alebo ste bývali v Žarnovici. Viete mi prosím vás zhodnotiť bývanie v tomto meste? Nejaké plusy a mínusy? To, že je mesto ako veľká dedina, to mi nevadí.
Boli sme tam na obhliadke domu, veľmi sa nám páči. ,,Problém" je v tom, že je na ulici Tehelná a žije tam dosť Rómov. Aby ste ma nechápali zle, ja proti nim nič nemám, kým sú slušní a pracujúci, potom mi už zvyknú vadiť, ak robia problémy (tak isto, ako mi vadia takí ,,biely" ľudia, takže žiadny rasizmus🙃). No a ide o to, že mi všetci vravia, že práve na tej Tehelnej žijú tí neprispôsobiví. Aj keď mne to tak na pohľad neprišlo🤷‍♀️ Dvory mali cisté, záhrady obriadené, deti tiež neboli zanedbané.. V takomto prípade mi rómski susedia vôbec nevadia, verím, že aj naše deti by sa zahrali.
Je tu ale ďalšia vec, ktorá ma znepokojuje oveľa viac. Tepelná elektráreň. Vravia, že v celom meste je z nej vo vzduchu popolček a prach. Ja som si nič také nevšimla.viete mi proším povedať ako to skutočne je?
Ďakujem všetkým veľmi pekne za odpovede😊

simca666
autor
27. aug 2020

A ešte ma zaujímajú aj škôlky, školy a detské ihriská či sú tam nejaké, nakoľko mám 2deti😊

matulya
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzike271
6. dec 2020

@simca666 my sme na tehelnej, teda svokra, my sme tam boli rok a uz by som tam nebola, mesto daleko, s deckom sa neda nikam len prechadzky alebo potom az do centra co je daleko, a osada ti co boli stary osadnici sú uz prec a tito novy drzi, hlucny a ribia neooriadok. A smrad z illichmana je pravda citit a riadne taky zvlastny kyslý