Je normálne robiť si zoznam prác na víkend?
Ahojte, povedzte mi. Mam 45 rokov a akosi strasne vela veci zabudam. Akurat ma caka cez vikend zorganizovat mensiu oslavu (20 ludi cca). Je prosim vas normalne, ked si zacinam robit zoznamy, co vsetko mam urobit v sobotu a co v nedelu? Ale, ja si musim napisat - priprava na oslavu + co by som este chcela v ten den urobit doma z domacich prac (doobeda prat, uvarit obed, poobede poupratovat, urobit tortu, vytiahnut zimne veci..). Ja si pripadam ako totalna neschopacka, ze si to proste neviem zapamatat. Co nemam na zozname, len chaosim, skacem z jedne prace do druhej. Pritom, pri dobrej organizacii su tie prace v pohode zrealizovatelne v priebehu jedneho dna. Ale, ja mam pocit...nesitiham, je toho strasne vela...pripadam si nemozne, neschopne.
@natalka13 je tam možnosť nastavenia pripomienky, napr v čase udalosti, hodinu pred, deň pred, ľubovoľne. Pípne to (narozdiel od budíka v telefóne, ktorý som každých 10 minút chodila posúvať 😃). Plus sa dá nastaviť neustála pripomienka až do splnenia úlohy, to potom stále svieti na obrazovke telefónu 🙂 (možnosť neustálej pripomienky je však až v platenej verzii, ostatné je Free)
Čiže aj odpoveď autorke, ja mám platenú kvôli tejto možnosti, ale bezplatná verzia je úplne dostatočná
@kaca222 dakujem, skusim...

@kaca222 apka ti ako pripomenie ze mas nieco urobit?
@natalka13 je tam možnosť nastavenia pripomienky, napr v čase udalosti, hodinu pred, deň pred, ľubovoľne. Pípne to (narozdiel od budíka v telefóne, ktorý som každých 10 minút chodila posúvať 😃). Plus sa dá nastaviť neustála pripomienka až do splnenia úlohy, to potom stále svieti na obrazovke telefónu 🙂 (možnosť neustálej pripomienky je však až v platenej verzii, ostatné je Free)
Čiže aj odpoveď autorke, ja mám platenú kvôli tejto možnosti, ale bezplatná verzia je úplne dostatočná