icon

Mám mu povedať, že ho milujem?

14. dec 2025

Ahojte ženy,
potrebujem sa vyrozprávať a možno aj poradiť. Spoznala som sa s jedným mužom cez zoznamku. Asi 3 mesiace sme si len písali, potom sme sa začali stretávať. Poznáme sa už približne 2 roky. Problém je v tom, že som sa do neho zamilovala. Veľmi. Keď som s ním, cítim sa krásne, pokojne, je úžasný človek a milujem ho z celého srdca. Len mám pocit, že on ma asi nechce tak, ako ja jeho… a to ma veľmi trápi. Keď som mu chcela dať moje telefónne číslo, povedal, že si budeme písať cez zoznamku. Keď som ho pozvala ku mne domov, vždy ma odmietol. Prišlo mi to čudné. Na druhej strane – keď sme spolu vonku, je mi s ním naozaj dobre. Dávala som mu aj jemné náznaky: objala som ho, dala som mu pusu na líce, naznačila som, že by som chcela vzťah… ale nikdy mi na to jasne nereagoval. A teraz neviem, čo robiť. Mám mu otvorene povedať, čo k nemu cítim, aj keď sa bojím odmietnutia? Alebo si mám radšej chrániť srdce a prestať dúfať?

Budem vďačná za každý názor alebo skúsenosť

anonym_17b58d
14. dec 2025

tak po dvoch rokoch by sa uz mohol vyjadriť, ty mu nehovor, spýtaj sa jeho, čo ďalej plánuje

januska12323
14. dec 2025

Chce ťa ako kamošku.

amdornik
14. dec 2025

čo máš 15 rokov? to si sa za 2 roky nevedela opýtať, prečo ti nedá číslo? či s tebou počíta do budúcna? to bude človek, ktorý bude zadaný alebo priamo ženatý a ty mu trošku vyhovuješ.

doriiis
14. dec 2025

2 roky a on nemá ani tvoje číslo? Tak proste s tebou iba vypĺňa svoj voľný čas ale nič vážne nechce. Alebo ma doma manzelku

enmery
14. dec 2025

Nechce číslo, iba si písať cez zoznamku...no hádaj prečo.

anonym_03df4e
14. dec 2025

keby ta chcel uz ti to davno da najavo..edze nedal-si len kamoska a on si bruzdi na zoznamach a hlada tu pravu ..medzitym mu postacis ty ....ak mu vyjadris city-stratis ho.. lebo on ta odmietne..kazdopadne by som to ukoncila aj tak-lebo to nema perspektivu-budes stale trpiet

13uzivatelka11
14. dec 2025

nie, nechce ťa, ak to potrebuješ počuť aby si našla odvahu to ukončiť, povedz mu to.. ak chces odísť s hrdosťou, preruš s ním kontakt ty. Zbytočne s ním strácas čas.. chápem to úplne, že je to ťažké ukončiť keď ho ľúbiš a stále máš troška nádeje, ale po mojich dlhoročných skúsenostiach a nevydarených vzťahoch ti môžem povedať, že naozaj ta nechce a má ta len ako kamarátku.

minenkaa
14. dec 2025

Však ho otravuj tým čo citis a odkopne ta alebo sa uvedom a prestaň sa s ním stretávať
Prečo mu to chces povedať

pralinka25
14. dec 2025

po dvoch rokoch je to pase. ak by ta chcel ver mi vedela by si o tom. vycuvaj cim skor tym lepsie.

maranco
14. dec 2025

2 roky takéto stretávanie v tom bude pravdepodobne žena.
Predstavil ťa svojim kamarátom, rodine?
Bola si s ním v jeho meste na verejnosti?
Kde sa stretávate?
Bola si na nejakej spoločnej akcii s ním niekde kde ho poznajú?

rozculena
14. dec 2025

@anonym_autor ja sa čudujem,že vôbec nechce sex....naozaj nechápem,prečo s tebou udržuje kontakt

anonym_e09691
14. dec 2025

@anonym_autor určite mu nič nevyznávaj, odhalila a povedala a naznačila si už viac ako dosť. Keby chcel, tak sa dávno chytí. Buď ho ber ako kamoša, alebo ho zruš úplne, aby si sa ochránila a vyliečila na iný vzťah.

grof_monte_christo
14. dec 2025

Najlepšie co môžeš pre seba spravit, je prerušiť s nim kontakt. On nie je slepý, dobre vidí, co k nemu cítíš. Chce byt naďalej aktívny na zoznamke a hľadá dalej.

anonym_e1cb8c
14. dec 2025

@anonym_autor "... milujem ho z celého srdca. Len mám pocit, že on ma asi nechce tak, ako ja jeho. Keď som mu chcela dať moje telefónne číslo, povedal, že si budeme písať cez zoznamku. Keď som ho pozvala ku mne domov, vždy ma odmietol." Tu si si odpovedala. NIE, nic mu nehovor.

1sally12
15. dec 2025

To ako fakt dva roky? 😳 ani dva mesiace by som to neťahala takto

anna777115
15. dec 2025

Bože taketo vymyslené sprostosti, veď to sa už nedá ani čítať.Autorka, vypotí nejakú hluposť a už vobec nereaguje.