icon

Modrý pondelok: Ako zvládnuť najdepresívnejší deň v roku?

Dnes o 14:57

Dnes je💙 modrý 🩵pondelok najdepresívnejší deň v roku.
Ako sa cítite ? ❤️
Hej môžte posielať srdiečka, ja som psychicky ok mna to nerozhádže 💚🧡💜

anonym_86b8f5
Dnes o 15:00

Posielať ich máme kde?😄na lampáreň?

januska12323
Dnes o 15:03

Vidno aká si v pohode.

biba_18
Dnes o 15:35

ja som bola u zubárky, bolí ma celá sánka, takže ja mám super deň 😂😂

anonym_03351e
Dnes o 15:41

A ja mám depresívny celý mesiac 🙄 2.1 som mala nastúpiť do novej práce, nastúpila som 8.1 kvôli očr a dnes zase očr 😭 lebo celý víkend som bola s dcérou na pohotovosti, v piatok večer, v sobotu večer, včera večer a dnes u našej 😏 a týždeň minimálne doma. A možno až kým si nenájdem novú prácu 🫣 lebo ktorý zamestnávateľ chce slobodnú mamičku s chorým deckom.

bessie12
Dnes o 15:49

Dnes je skvelý deň ak nepočítam môjho muža. Ten bol dnes u lekára a zajtra ide do nemocnice na RTG. Ale inak nemôžem sa sťažovať. Počasie celkom pekné, v práci tiež v pohode a manžel začína mať čoraz lepšiu náladu 😊 deň blbec som mala v sobotu kedy malo byť narodeninové posedenie, ktoré bohužiaľ nevyšlo kvôli chrípke. Tak sa to presunulo na budúci mesiac 🙂

anonym_193001
Dnes o 15:51
@anonym_03351e

A ja mám depresívny celý mesiac 🙄 2.1 som mala nastúpiť do novej práce, nastúpila som 8.1 kvôli očr a dnes zase očr 😭 lebo celý víkend som bola s dcérou na pohotovosti, v piatok večer, v sobotu večer, včera večer a dnes u našej 😏 a týždeň minimálne doma. A možno až kým si nenájdem novú prácu 🫣 lebo ktorý zamestnávateľ chce slobodnú mamičku s chorým deckom.

@anonym_03351e si začala rovnako "dobre" rok ako môj muž, v starej práci to bolo už nafigu, tak si našiel od januára novú, dal výpoved, odrobil 2.1 a v pondelok 5.1 skončil lebo robia škrty a znižovali stav, Takže je bez práce hned od začiatku roka...

zuzikak
Dnes o 15:58

joooj dnes ? - nam do dali v praci na buduci pondelok - ze idealne mame prist vsetci vo veselych farbach 😀 a potom bude spolocna fotka. (ten kto chce). Robia to tak kazdy rok 🙂

biba_18
Dnes o 16:02

@anonym_193001 super. moje dieťa dostalo takýto darček v pondelok 21.12. 😒 tí zamestnávatelia mi prídu niekedy jak totálni sociopati ...

rozculena
Dnes o 16:40

Napriek tomu, že bola teória existencie Blue Monday vyvrátená, žije si dodnes svojim životom a každoročne sa objavuje v marketingových kampaniach aj médiách.
Odborníci upozorňujú na to, že celá štúdia je skôr pseudoveda a bola vytvorená na zákazku cestovnej kancelárie, ktorá takto chcela riešiť tradičný januárový pokles tržieb.

madeincssr
Dnes o 17:01
@rozculena

Napriek tomu, že bola teória existencie Blue Monday vyvrátená, žije si dodnes svojim životom a každoročne sa objavuje v marketingových kampaniach aj médiách.
Odborníci upozorňujú na to, že celá štúdia je skôr pseudoveda a bola vytvorená na zákazku cestovnej kancelárie, ktorá takto chcela riešiť tradičný januárový pokles tržieb.

@rozculena ...a tak je to s vacsinou exaktne (bombasticky) anglicky pomenovanych javov/vlastnosti, alebo tych veci, co "americki vedci zistili, ze..."

anonym_47fcbb
Dnes o 17:02

@anonym_autor keby sme si to niekde neprečítali, ani by nás to nenapadlo, že je dnes najdepresívnejší deň

abbey1
Dnes o 17:09

Po mesiaci voľna som prvý deň dnes ako tak pracovala. Snažila som sa dospať deficit spánku po ceste domov. Ale svietilo dnes slniečko, dcéra má meniny, tak všetko ôk.

tilly
Dnes o 17:11

Mne dnes vyhadzuje spomienky spred 4 rokov, keď som mala modrý pondelok pri modrom mori s modrou oblohou. Teším sa, že dnes aspoň svietilo slnko, keď už to more nebolo. Nestihla som dnes asi polovicu vecí, čo som mala v pláne, ale stihla som si zacvičiť, to ma teší a ostatné počká do zajtra 😅

ria_sprout
Dnes o 17:16

Nechápem ako štatisticky prišli na jeden deň ktorý má byť najdepresivnejsi. Zase si len ľudia podprahovo vkladajú hláv že sa majú nejako citit. Logicky je to úplná blbosť. Existuje aj najšťastnejší?

Deň som mala priemerny, pracovný a potom doma s chorými deťmi. Nič hrozne.

anonym_b77453
Dnes o 17:28
@anonym_03351e

@anonym_03351e 🫂❤️