icon

Naše dieťa má iba nás

Včera o 21:54

S manzelom sme sa zamysleli teraz na vecer, ze ak by sa nam nieco stalo o par rokov, tak nase dieta bude na svete samo.
Muz ma brata, ktory sice ma priatelku uz asi 15 rokov ale deti nechcu.
Ja mam dvoch surodencov, ktori su bez partnerov a nevidim to nijak ruzovo s nimi. Cize ani bratranci/sesternice nehrozia.
Ma 2 babky a jedna je vzdialena viac nez 1000km.
My s muzom mame kopec sesternic/bratrancov. Chodili sme k babkam na prazdniny a tam bratranci, k nam domov chodili na prazdniny. Mali sme krasne detstvo. A nase dieta ma len nas.
Mne je z toho strasne smutno az do placu.
Ma to niekto podobne?

Strana
z2
anonym_ecbe08
Dnes o 08:03

@anonym_autor som v podobnej situacii uz dospela. Rodinu nemam, otec zomrel, zostala mi invalidna senilna mama, o ktoru sa musim popri praci starat. Je to trest, ktory som si nezasluzila.

tilly
Dnes o 08:10

Moje deti tiež nemajú bratrancov a sesternice. Muž je jedináčik a môj súrodenec deti nemá. Moje deti majú skvelých starých rodičov, ktorí sa im vždy venovali. Tiež je mi to celkom ľúto, lebo ja som toho zažila so sesternica mi a bratrancami celkom dosť, ale tak zas majú iných kamarátov a iné zážitky...

sasa1310
Dnes o 08:26

@anonym_autor vaše dieťa sa ožení alebo vydá a nadobudne ďalšiu rodinu.

osky
Dnes o 09:41

A vy dalsie dieta mat nemozete?
Ci nechcete?

anonym_b3c10b
Dnes o 09:42

Zas nepreháňajte, detí si založia rodiny a budú šťastné aj bez 29 bratrancov, sesternic a neviem koho.
Naše deti majú milión bratrancov,sestrenic a nič z toho.
Stretávame sa len na pohreboch.

anonym_8d061b
Dnes o 09:51

@anonym_autor vieš čo mali sme to podobne predtým ako sme sa presťahovali a teraz máme úžasných susedov s deťmi, na ktorých sa môžme kedykoľvek spoľahnúť, viac ako na rodinu

anonym_f3b7d5
Dnes o 10:09

@anonym_autor my to máme tak isto, ale máme 5 detí. 😃 Takže veselo je aj bez zvyšku rodiny.

ivik4
Dnes o 10:45

Komenty 😆
Dalsie deti ma mat clovek kvoli sebe, ze ich chce on a nie aby jedno dieta nebolo ,,same".
Strasnych chudakov z nas jedinacikov niektore celkovo na MK robia 😆😆

Strana
z2