icon

Ospravedlnili ste sa niekedy za niečo na Modrom koníku?

18. nov 2025

Ospravedlni ste sa na modrom koniku niekedy, za nieco co ste napisali a potom same olutovali a citili potrebu sa ospravedlnit alebo uviest na pravu mieru. Ale ozaj uprimne, same od seba.

Strana
z3
fadama
18. nov 2025

@anonym_autor 🤔 nespomínam si, ale som človek čo sa nerád ospravedlňuje a vlastne ani nepamätám kedy som to naposledy urobila 😄

jamimo
18. nov 2025

@anonym_autor áno, jasné. Nemám problém priznať omyl, alebo zle pochopenú diskusiu, iróniu... Písala som o FAS a neviem prečo som 2x do príspevku napísala PAS. Dostala som dobrú hubovú, tak som si prešla diskusiu ešte raz, spravila screenshot a ospravedlnila sa, vysvetlila. Žiadne bú, ani mé 🙃

miskakyska
18. nov 2025

Ja sa ospravedlňujem tu a teraz všetkým, ktorých sa mi podarilo nasrať 😁😃
A áno ospravedlnila som sa aj konkrétnym osobám..hoci to tak možno nevyzerá .. ja som ti vám celkom citlivá osoba ☺️ .. už sa radšej nezapájam nikde lebo niektoré vytočilo aj to, že som im popriala pekný deň len preto že som to bola ja

anonym_dace5f
18. nov 2025
@negymama

@anonym_dace5f ano mam.
lebo to zhorsuje vseobecne uroven diskusii, pod anonymi ti skor niekto povie ze "trepes" a "rypes" a mas "hlupe narazky", nez keby to povedal clovek so znamym nickom, dlhsie posobiaci na koniku.
ano konik dal tu moznost, ja to chapem - ak je to v citlivych ci osobnych prispevkoch. ale takto si tu skoro kazdy prispieva uplne banalitne neskodne veci anonymne ako zhluk cisel a pismen, za mna to o nom nieco vypoveda.

@negymama asi sa doma nemáš s kým hádať však? Tak začni " rýpať " do adminov, že tu dali takú možnosť. Ak ti prídu moje príspevky hanlivé, alebo som niekoho urazila, tak to nahlás, je tu taká možnosť ak si si nevšimla.
Myslím, že viac ľudí používa anonym odpovede, aby neboli zbytočne označovaní kvôli "rýpavým" prispievateľom.

negymama
18. nov 2025
@anonym_dace5f

@negymama asi sa doma nemáš s kým hádať však? Tak začni " rýpať " do adminov, že tu dali takú možnosť. Ak ti prídu moje príspevky hanlivé, alebo som niekoho urazila, tak to nahlás, je tu taká možnosť ak si si nevšimla.
Myslím, že viac ľudí používa anonym odpovede, aby neboli zbytočne označovaní kvôli "rýpavým" prispievateľom.

@anonym_dace5f ja som v klude, vyjadrila som svoj nazor.
ale asi som dobre trafila tu hus, co zagagala.

negymama
18. nov 2025
@anonym_dace5f

@anonym_dace5f a uz nechaj tak. ked si mala pocit, ze do teba rypem, tak sa ospravedlnujem.
skratka nemam rada zbytocne pouzivanie anonymnych prispevkov, neber si to osobne.

anonym_dace5f
18. nov 2025
@negymama

@anonym_dace5f ja som v klude, vyjadrila som svoj nazor.
ale asi som dobre trafila tu hus, co zagagala.

@negymama netrafila si, ale označila si ma rýpavým príspevkom čo si sama priznala. Kritizuješ moje komunikačné vyjadrovanie a sama sa vyjadruješ ako dedinská sliepočka.

anonym_dace5f
18. nov 2025
@negymama

@anonym_dace5f a uz nechaj tak. ked si mala pocit, ze do teba rypem, tak sa ospravedlnujem.
skratka nemam rada zbytocne pouzivanie anonymnych prispevkov, neber si to osobne.

@negymama ani ty si to neber osobne len som reagovala na tvoje príspevky.

negymama
18. nov 2025
@anonym_dace5f

@negymama ani ty si to neber osobne len som reagovala na tvoje príspevky.

@anonym_dace5f v pohode, kludne budem aj sliepkou.
uplne mi staci, ked si mozno len jeden clovek uvedomi, ze je prijemnejsia debata s clovekom, o ktorom mas na zaklade jeho posobenia ci prispievania na fore nejake povedomie, pamatas si nejake jeho nazory, vies si o nom nieco dohadat na fore,, aspon to co je ochotny dat. To je vsetko.
Ja mam zmysel pre spravodlivost, a vlastne ma dojala ta nespravodlivost, ze niekto anonymne niekoho sudi, v style ty sa malo ospravedlnujes, ty si taky a taky v diskusiach a dotycny nema moznost , kedze je annonym nedohladatelny v diskusiach, povedat mu na oplatku tiez nieco, ved ani ty nerobis to a to. Skratka vyhodu ma ten anonym a to mi prislo nespravodlive.
Ine je, ked je to bez sudenia. ze tu niekto anonymne napise priklad k teme - ano, ja sa opsravedlnujem/neospravedlnujem. bodka. a neriesi dalsich prispievatelov. Proti tomu nemam vyhrady. .

anonym_a8253c
18. nov 2025

@anonym_autor ano

majlo1234
19. nov 2025
@fadama

@anonym_autor 🤔 nespomínam si, ale som človek čo sa nerád ospravedlňuje a vlastne ani nepamätám kedy som to naposledy urobila 😄

@fadama preco mas s tym problem, ak nevadi, ze sa pytam?
Roky je to jeden z najvacsich problemov, ktory mame s mojim muzom, ja tomu proste nerozumiem, preco nedokaze povedat prepac a on to nevie vysvetlit🤣zabila by som ho za to.🤣 ja naopak som “standardna” zena, ospravedlnujem sa za vsetko

fadama
19. nov 2025
@majlo1234

Roky je to jeden z najvacsich problemov, ktory mame s mojim muzom, ja tomu proste nerozumiem, preco nedokaze povedat prepac a on to nevie vysvetlit🤣zabila by som ho za to.🤣 ja naopak som “standardna” zena, ospravedlnujem sa za vsetko

@majlo1234 zabiješ potom aj mna 😂😂 neviem to vysvetliť. 🤷‍♀️ Tak ako mi je ťažko povedať hocikomu že ho mám rada a podobne slová . 😄
Nejde to.

letfenixa
19. nov 2025
@majlo1234

@majlo1234 môj otec to má tiež. Neprosi, neďakuje, neospravedlňuje sa. Emocne plochy človek.

majlo1234
19. nov 2025
@letfenixa

@majlo1234 môj otec to má tiež. Neprosi, neďakuje, neospravedlňuje sa. Emocne plochy človek.

@fadama haha, teba nie, s tebou nezijem🤣 len ma tvoj komentar zaujal, myslela som, ze to len moj nuz je jediny na svete. Raz mi na margo tohto nasho problemu povedal, ze on sa neospravedlnuje, ked neciti, ze urobil chybu. Z toho mi ale vyplynulo, ze za tie roky sa tak necitil nikdy…?🫣 on dokonca nepovie prepac, ani ked ma napriklad nechtiac udrie. Lebo mne ma byt jasne, ze je to nechtiac. Inak nema problem vyjadrovat svoje emocie, ani podakovat, cize dovod bude niekde inde ako v emocnej plochosti, co spomenula
@letfenixa

Strana
z3