icon

Ospravedlnili ste sa niekedy za niečo na Modrom koníku?

18. nov 2025

Ospravedlni ste sa na modrom koniku niekedy, za nieco co ste napisali a potom same olutovali a citili potrebu sa ospravedlnit alebo uviest na pravu mieru. Ale ozaj uprimne, same od seba.

Strana
z3
viestta
18. nov 2025

Ano, neraz. Nemam s tym problem ani v beznom zivote.
Ale zaujima ma preco sa na taku zakladnu vec pytas.

autor
18. nov 2025
@viestta

Ano, neraz. Nemam s tym problem ani v beznom zivote.
Ale zaujima ma preco sa na taku zakladnu vec pytas.

@viestta Lebo sa mi zda, ze take ako ty by to mali robit castejsie.

anonym_a1f565
18. nov 2025

Ano, ak som podala nespravnu informaciu. Za svoj nazor sa vsak ospravedlnovat nebudem.

anonym_a1f565
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no a ty?

minenkaa
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor boze baba

viestta
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor cakam ospravedlnenie

martinkatinka
18. nov 2025
@viestta

@viestta autorka bude vztahovacna 🤭

anonym_c83895
18. nov 2025

áno jednej maminke ktorá tu bola pomerne aktívna. v názoroch sme sa nepohodli. po vysvetlení som jej poslala ospr. int. poštou.
odvtedy sme spolu vychádzali super.
ona sa venovala účtovníctvu - dosť tu radila maminkám. Potom jej v MK zrušili členstvo.

autor
18. nov 2025
@viestta

@viestta Cakat mozes, Uz iba to, ze si napisala prva, je vysmechom vsetkym uprimnym zienam.

negymama
18. nov 2025

ano, ja som nedavno posudzovala vyzor nejakej prispievatelky a potom som sa jej ospravedlnila. nebolo to spravne.

minenkaa
18. nov 2025
@anonym_autor

@viestta Cakat mozes, Uz iba to, ze si napisala prva, je vysmechom vsetkym uprimnym zienam.

@anonym_autor a ty si zas ta najlepšia hviezda⭐️

autor
18. nov 2025
@anonym_c83895

áno jednej maminke ktorá tu bola pomerne aktívna. v názoroch sme sa nepohodli. po vysvetlení som jej poslala ospr. int. poštou.
odvtedy sme spolu vychádzali super.
ona sa venovala účtovníctvu - dosť tu radila maminkám. Potom jej v MK zrušili členstvo.

@anonym_c83895 O co slo konkretne?

anonym_c83895
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tiež tu napíšem neraz prvá a čo je na tom? či len niektoré majú povolenie písať v istom poradí?

sweet20
18. nov 2025

Ano, hlavne ked som si zle precitala otazku a odpovedala som na nieco ine, tym padom som dala mylnu info , tak som sa ospravedlnila.. nemam s tym problem aj normalne sa niekomu ospravedlnit ak som urobila chybu

autor
18. nov 2025
@sweet20

Ano, hlavne ked som si zle precitala otazku a odpovedala som na nieco ine, tym padom som dala mylnu info , tak som sa ospravedlnila.. nemam s tym problem aj normalne sa niekomu ospravedlnit ak som urobila chybu

@sweet20 to sa asi stava najcastejsie, aj mne sa stalo.

anonym_c83895
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c83895 O co slo konkretne?

@anonym_autor už tu pani nie je - tak načo to budem vyťahovať. k čomu je to dobré.

negymama
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jaaj, anonymny autor, to si mala hned napisat, ze tu anonymne vyzyvas konkretnu osobu @viestta nech sa ospravedlnuje - Pravidelne, casto a a vela§ 😀

autor
18. nov 2025
@negymama

@anonym_autor jaaj, anonymny autor, to si mala hned napisat, ze tu anonymne vyzyvas konkretnu osobu @viestta nech sa ospravedlnuje - Pravidelne, casto a a vela§ 😀

@negymama ale chapes? Das takuto otazku a prave ona sa ozve prva a este taku blbost napise?

martinkatinka
18. nov 2025
@anonym_autor

@negymama ale chapes? Das takuto otazku a prave ona sa ozve prva a este taku blbost napise?

@anonym_autor aku blbost?

negymama
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no mam pocit ze si nejaka zaujata. vsak ked mas nieco konkretne proti nej, tak vystup z anonymity a si to "vyrikejte", da sa aj cez IP.

autor
18. nov 2025
@negymama

@anonym_autor no mam pocit ze si nejaka zaujata. vsak ked mas nieco konkretne proti nej, tak vystup z anonymity a si to "vyrikejte", da sa aj cez IP.

@negymama ale kde. S nou to nema nic spolocne, len vidim ako tu denne sa vytvaraju konflikty a urazanie sa. Ale je pravda ze ona ma napadne ako prva, co sa konfliktnosti a urazania tyka. Ze sa hned ozvala, tak asi sa v tom nasla. Je to nahoda.

anonym_8aed19
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a z akej právomoci ty riešiš koľkokrát sa tu dotyčná má ospravedlňovať alebo nemá? A práve u nej to ozaj nechápem, vidím ju tu v diskusiách často a nemám dojem že by bola bezdôvodne protivná alebo si nepriznala chybu. Ja takisto keď vidím, že som nereagovala dobre alebo že nemám pravdu tak sa ospravedlním. A že práve ty sa pýtaš keď na prvý komentár hodíš uštipačnú reakciu dotknutej ženskej.

anonym_c83895
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no vôbec som nepochopila . čo si čakala. však ti odpovedala isto pravdivo. a či preto že sa ozvala prvá? nebuď smiešna.
keby si bola čo k čomu tak sa jej ospravedlniš.

anonym_23a60a
18. nov 2025

Áno, nie raz. Stalo sa mi že som zle pochopila otázku, zle som pochopila komentár. Nemám problém uznať si chybu a ospravedlniť sa.

jana_eyre_2
18. nov 2025

áno veľa krát, nemám problém sa ospravedlnit ani v skutočnom živote ani tu.. a viac krát sa mi to stalo aj opačne - že sa ospravedlnili mne aj v skutočnom živote aj tu.. ja si ospravedlnenie vysoko cením, bohužiaľ nie každému dopne aké je dôležité a niekoľko žien sa somnou napriek môjmu ospravedlneniu hádalo.. prirodzene nepamätám si každú situáciu, ale nedávno - som sa ospravedlnila za zle podanú info a aj tak užívatelka urazená ma pomenovavala všelijako..

niektoré prispievatelky mi prídu hrozne detinske, ako Anička v škôlke s vyplazeným jazykom ukazujúc a kriciac "bébé".. Anička ma ešte šancu z toho vyrásť, ale keď to robia dospelé ženy.... je to také smutno smiešne..

doriiis
18. nov 2025

Áno, stáva sa mi totižto, že si zle prečítam úvodný príspevok alebo v komentoch preskočim nejakú informáciu a potom sa pýtam a píšem to, čo už je dávno známe. 😄

autor
18. nov 2025
@doriiis

Áno, stáva sa mi totižto, že si zle prečítam úvodný príspevok alebo v komentoch preskočim nejakú informáciu a potom sa pýtam a píšem to, čo už je dávno známe. 😄

@doriiis Teba celkom mozem a dokonca mam dojem, ze si sa aj mne raz ospravedlnila, za zle precitane zadanie.

doriiis
18. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis Teba celkom mozem a dokonca mam dojem, ze si sa aj mne raz ospravedlnila, za zle precitane zadanie.

@anonym_autor .. je to možné.🤷🏻‍♀️A ďakujem.

negymama
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no vidis autorka, vlastne teraz si ukazala, ze tvoje vnimanie ospravedlnovania sa druhych osob je subjektivne.
osoby, ktore "nemusis" vnimas ako mala sa ospravedlnujuce a konfliktne
a tie ktore "mozes" su OK.
Ini to mozu vnimat inak.
samozrejme subjektivnosti sa asi nik uplne nevyhne, hlavne ked su tie osoby len cez pisanie na nete, nie v osobnom kontakte.

koniarova
18. nov 2025

Samozrejme. Viac krát. Prsty nám niekdy rýchlejšie ako mozog. 😁A veľa krát na mrzelo, čo som napísala. Takže ospravedlnenie nasledovalo vždy.

Strana
z3