Po nevere som prestala žiť
Som na rodičovskej s dvomi malými deťmi do 3 rokov a ešte máme jedno v škole. Manžel má už roky podvádza hlavne je to cez písmenká ale teraz sa aj zaľúbil a aj v minulosti bol jeden dlhší vzťah. No hlavne o čo mi ide. Ja som prestala zit. Cítim sa ako nepotrebný kus. Nebaví ma o seba starať. Keby sa nemusím starať o deti ani sa mi nechce postaviť z postele. Nebaví ma absolútne nič. Ani Vianoce ani žiadne sviatky proste nič. Poviem si, že načo aj tak ma nikto nemá rád. Je to tak od detstva keď ma nemala rada matka a teraz mi to robí on. V živote som nemala človeka, ktorý by ma mal rád takú aká som. Viem, že deti má ľúbia. Ale ja od mala túžim po veľkej láske. Môj jediný sen bolo toto. Ale my sa už vôbec nemilujeme ani on mňa a ani ja už jeho. No kôli deťom je to ťažké. Nedokážem ale žiť ani vedľa neho lebo prídem úplne o psychiku, keď som už neprišla. A nie nedá sa s tým zmieriť cítim sa ako podradna špina, ktorú nikto milovať už nebude. Pri sexe sa ma nechce chytiť, nikdy mi nedá pusu nič. Sme pri sebe ale zároveň od seba. Keď si poviem, že budem žiť pre deti aj tak ma to chytí a stále to mám v sebe, že si nezaslúžim žiť. Umyť si vlasy je pre mňa nadľudský výkon. Unavuje ma to a aj tak si poviem, že načo. Že už nikdy šťastná nebudem. Čo ďalej ? Boli to
Denno denne rovnake pribehy...mala som na 💩 detstvo, tak to iste pripravim pre svoje deti... keby si si aspon nieco zobrala z rad, ktore ti tu zeny popisali...pofnukas trosku a nic nezmenis, o tyzden nova tema
Ako to mám zmeniť, keď on odmieta odísť. On neodide dobrovoľne nikdy.
A preto treba budovat sebahodnotu. U mna ked bývalý stratil doveru, tak som sa s ním rozišla a nikdy nepozrela spet. Poznam mužov aj ženy vo vztahoch kde sa podvadzaju. Hroza. A kto si necha srat na hlavu a nevie nastavit hranice si nic ine nezasluzi. Je to len v tvojich rukach.
Ako to mám zmeniť, keď on odmieta odísť. On neodide dobrovoľne nikdy.
@anonym_autor veď na toto slúži rozvod a bsm. Či sa budeš len ďalej vyhovárať na všetko možné? Mala som snahu pochopiť,podporiť ale končím tu. Zij naďalej v sebaľútosti a tak ako ťa má za handru chlap tak ťa budú mat aj deti,lebo nič iné neuvidia u vás doma. Tvoj život resp. Tvoje prežívanie je tvoj vyber tak rob ako uznáš za vhodne.
Začni tým ze sa začneš ucit mat rada samu seba. Asi by si na to potrebovala nejakého terapeuta..nemozes čakať ze svet ta bude milovať keď ty sa rada nemáš. A teda sorry ale takto sa opúšťať kvôli chlapovi..jako prečo? Naco? Je to len chlap.
Prosím ťa a vysvetlíš nám všetkým, lebo to asi nezaujíma len mňa , prečo, pri takomto katastrofálnom vzťahu a manželstve, mu dovoľuješ sexovať s tebou? Akože - príde k tebe v noci do izby, vytasí vtáka, ty roztiahneš nohy, on sa ťa ani nedotkne , spraví sa a odíde a ty to berieš akože sa nič nedeje? A čo ak zostaneš zase tehotná?
@anonym_autor tam kde byvate, to je jeho?
Ja mu doslova dovolím aby si robil som mnou čo chce je mi to už všetko jedno. Lebo som prestala vidieť svetlo na konci tunela. Akoby som bola telo bez duše. Už z toho utrpenia nedokážem ani plakať. Mám jednu dobrú kamarátku jej som o tom hovorila, že čo sa mi deje a ona, že ako to v pohode beriem, že neplačem. No po tých rokoch trapenia už nevládzem ani plakať.
@anonym_autor prosím ťa, vyhľadaj pomoc, tvoje deti ťa potrebujú.
Dalsie dieta bude kedy? Tento rok uz?
@anonym_autor ked nenavidis seba, budiz, je to tvoj zivot. Ale preco nenavidis svoje deti? Lebo im chystas presne taky osud, aky mas ty. Pre Krista, zeny, to fakt tu ziadna nema asi stipku sebaucty???
🐘 Toto sama nedáš, je toho priveľa, vyhľadaj odbornú pomoc. Nepomôžu rozhovory na Modrom koníku, ani priateľky, opora dobrých duší. Čím dlhšie to budeš naťahovať, tým viac sa to bude zhoršovať. Psychológ, psychiater, sociálny pracovník ti nastavia takú formu pomoci, ktorá bude účinná a povzbudí ťa. Aj keď sa ti to teraz nezdá, raz opäť výjde slnko. Držíme prsty 🙏
Najdi si psychologicku pomoc - hoc aj online, su take weby, kde sa da najst online pomoc psychologa, aj anonymne, alebo aj cielene, platene sluzby. Ty potrebujes pochopit, co sa ti deje, si v depresii.
Raz tu dal niekto toto video Zuzany Smatanovej o jej deprsii, ako sa to prejavovalo, ako sa vylecila, preco bol potrebne, aby brala aj lieky.
Ty nie si v depresii len z vasho vztahu, ty uz si si z povodnej rodiny priniesla traumu a opakuje a posiluje sa ti vo vasom vztahu. Vztah je vacsinou prilezitost narast. Ak si zle vyberies partnera, tak nerasties, prehlbuje sa tvoja trauma. To sa ti deje.
Skus si to Smatanovej video pozriet a trosilinku maly krocik pre seba urobit tu pomoc zacat hladat.
Vsak si najdi milenca a otvor ten vztah. Normalne mu to povedz, daj podpisat, ze s tym suhlasi a dajte tomu podmienky. Mozete sa mat dalej radi, ale nemoze cakat vernost. Ty tiez nie. Budete manzelia pre deti a kamosi s vyhodami ked bude treba. To je cele. Netreba do manzelstva, ked to nefunguje tahat prilis vela z osobnosti. Je to firma a mate tam deti. Vacsinou tych muzov zaskoci chladnokrvnost. Podla man to zachranit nejde, Ty nemas peniaze a ani odvahu na to odist, on zase nejde, lebo deti a pohodlie. Tak to treba rozdelit s rozumom. Hlavne sa na tych milencov potom neviaz, je to ako susedov pes, pohras sa a ides domov, lebo na gauci chlpy nechces
@anonym_autor urýchlene vyhľadaj odbornú pomoc, keď si schopná takto sa opustiť kvôli totálnemu idiotovi, sama sa z toho nevyhrabeš. Keď ťa dajú trošku do poriadku, vykopni idiota vysokým oblúkom zo svojho života. Ak nie, časom sa zosypeš tak, že budeš dlhodobý psychiatrický pacient a deti ti zoberie sociálka, počítam, že tamten sa o ne nepostará. To chceš? Spamätaj sa a začni konať
Neverím, neverím, neverím. Už som prestala veriť týmto témam co sú tu každý deň stále dookola. Neverím. Lebo neverím ze niekto môže byť takýto sprostý 🤨
Nečítala som komenty len úvodný príspevok. 6dní pred pôrodom dieťaťa som zistila, že ma jôj muž veselo pol roka podvádzal s o 15rokov mladšou ehm.... zosypala som sa. Cítila sa menejcenná a nepotrebnà. Venovala sa len deťom v mienke, že ja si nič nezaslúžim. ALE! Pozbierala som sa. Schudla som 20kíl. PRE SEBA! Cvičím, behàm. Robím si skin care. Nakúpila som nové šaty. A vždy keď som neistá, opakujem kým neuverím, že si zaslúžim viac! Nemôžem ho z finančných dôvodov opustiť. Ale riadim teraz ja. Keď nechcem mať sex, tak nemáme. A užívam si jeho vỳčitky, že určite màm iného. Držím ho v neistote, ako on mňa kedysi. Takže sa vzchop! Váž si seba!
Nečítala som komenty len úvodný príspevok. 6dní pred pôrodom dieťaťa som zistila, že ma jôj muž veselo pol roka podvádzal s o 15rokov mladšou ehm.... zosypala som sa. Cítila sa menejcenná a nepotrebnà. Venovala sa len deťom v mienke, že ja si nič nezaslúžim. ALE! Pozbierala som sa. Schudla som 20kíl. PRE SEBA! Cvičím, behàm. Robím si skin care. Nakúpila som nové šaty. A vždy keď som neistá, opakujem kým neuverím, že si zaslúžim viac! Nemôžem ho z finančných dôvodov opustiť. Ale riadim teraz ja. Keď nechcem mať sex, tak nemáme. A užívam si jeho vỳčitky, že určite màm iného. Držím ho v neistote, ako on mňa kedysi. Takže sa vzchop! Váž si seba!
@anonym_519870 Uf, to si este dobra vila. Ja na tvojom mieste by som s dotycnym nemala sex uz nikdy...
nechala si sa nim znicit, ja viem ake to je tazke, znicil ti sebavedomie, iluzie o zivote, ty sa potrebujes poriadne nasrat a zbalit mu igelitku, mas pracu?
Všetko som do toho vložila aby sa to zmenilo. Aj svadbu v kostole sme mali a na druhý deň už vypisoval s inými. Všetko bolo zbytočne.
@anonym_autor a dáš mu tri deti , toto je naozaj choré, čistá psychiatria, zistím ,že chlap vypisuje druhým tak mu dám tak maximálne riadnu cez papuľu a idem preč!
@anonym_autor to znie ako depresia. Bohuzial toto sa samo nespravi. Viem podla seba a velmi ti rozumiem. Chod psychiatrovi. Na vazne kroky nemas energiu....skus aspon l tryptofan to je bez receptu

My sme sa tiež dali dokopy v 16. Tiež som utekala z pôvodnej rodiny mama ma nemala rada a otec alkoholik. Každý deň rozbíjal veci a mame to vyčítam doteraz a nemáme žiadny vzťah. Stále tvrdí, že čo som si našla to mám, že načo som tak skoro potrebovala odísť z domu. Vôbec ma nechápe, že aj oni majú na tom svoju vinu.