Pocit nespokojnosti v preplnenom byte
Máme malý dvojizbovy byt bez balkóna v dome po babke, prerobené je len vrchné poschodie na dolné nemáme peniaze ...problém je v tom že aj keď sme tam vložili veľa peňazí je to všetko nové pekné niesom spokojná ...je to na mňa veľmi malé a stále len potrebujem byť niekde vonku, máme malé dieťa aj keď chodím na brigády ze som mimo domov stale mi to je málo najradšej by som tam ani nešla :( je to len moja psychika ?
@anonym_autor skus si predstavit ten dom v buducnosti a daj si otazku, ci by si potom bola spokojna.
@anonym_autor Možno ten dom ti nesedí energiou a možno by bolo lepšie hľadať niečo iné. A starý veľký dom s pozemkom tam bude vždy niečo sa rozpadať či dnu či von a bude treba robiť a ak si veľká detailistka a každý poškodený detail ťa bude hnevať a oberať o energiu nebudeš sa tam cítiť dobre nikdy.
@anonym_autor
Ak nemáte peniaze, predajne, je to celé veľké a kúpte si bývanie, ktoré vám bude vyhovovať.
Kto je vlastník domu?

@anonym_autor a ake sú možnosti? Vyhliadkovo za rok/dva budete schopní našetriť s dokončiť cely dom? Lebo ak takto máte žiť 10 rokov, či možno aj cely život, tak by som dom radsej predala a hľadala niečo hneď obývateľné a o kúsok vacsie ako to vaše terajšie jedno poschodie.