Poďakovanie za podporu v ťažkých časoch
Niektoré si možno budete pamätať..Asi zhruba pred 2 týždňami si tu moja kamarátka založila diskusiu, kde sa chcela s Vami poradiť a prebrať situáciu kt. ju veľmi trápila a tá diskusia bola vymazaná. Prosila o rady ako sa vysporiadať s tým, že opúšťa svoje deti a neostáva jej veľa času a ako to deťom uľahčiť že ide na večnosť
Veľmi ste jej tu pomohli, povzbudili a vyčarili jeden z posledných úsmevov..ďakujem Vám v jej mene a chcem len povedať že dnes nadránom svoj boj so zákernou chorobou prehrala a odišla tak ako si to priala, potichu a pri svojich deťoch doma.
Venujte jej prosím tichú spomienku a modlitbu aby zhora dávala pozor na svojich krpcov
Pekný deň
Úprimnú sústrasť celej rodine 🖤. Pamätám si ten príbeh, veľmi ťažké. Opatrujte sa 🫂.
Až ma striaslo 😭😭 vyjadrujem úprimnú sústrasť všetkým pozostalým.
Držte sa, všetci. 🖤
:( hrozna hnusna choroba a strasna nespravedlnost
prajem rodine vela sil a detickam , co sa praje takym malym detickam? az mi slova dochadzaju :(
🙏
Dakujem, ze si dala vediet. Uprimnu sustrast🖤
Úprimnú sústrasť, veľa síl rodine. Ľudia by nemali tak skoro odchádzať.
Som onkologický pacient, tiež ma to skôr, či neskôr čaká, veľa nad tým rozmýšľam, prišla som k záveru, že by som nechcela zomrieť doma, to by som rodine neurobila.
Úprimnú sústrasť, veľa síl rodine. Ľudia by nemali tak skoro odchádzať.
Som onkologický pacient, tiež ma to skôr, či neskôr čaká, veľa nad tým rozmýšľam, prišla som k záveru, že by som nechcela zomrieť doma, to by som rodine neurobila.
@anonym_1264f6 prajem ti vela sil. tazko sa mi hladaju slova. nam odisiel pred ocami, bol na paliative. istym sposobom som urcite rada ze sme boli pri nom, no na druhu stranu mam traujmu na cely zivot. neviem sa s tym vysporiadat. je mi hrozne do placu ked tu citam kolko ludi je chorych , hrozne je mi do placu. u nas to bolo velmi rychle, za 3 mesiace od 1 návštevy lekara, preto o to tazsie vobec prijat fakt o chorobe, nieto este cele aky to malo spad. neviem co mam napisat, strasne tazke sa mi pise na taketo slova. vela vela sil. tebe celej rodine.
( 40rocny clovek)
tiez mlady, o to tazsie.
😭😭😭😭
O toto vždy prosím, deti vychovať aspoň do dospelosti. Rodine a hlavne deťom veľa síl.
Velmi smutne, take male deticky prisli o mamicku ☹️. Mohli by sme pomoct sestre nebohej a poslat peniaze na ucet? Cislo uctu by si nenapisala? Pre tie deticky. Myslim, ze viacere zenicky by poslali.
Velmi smutne, take male deticky prisli o mamicku ☹️. Mohli by sme pomoct sestre nebohej a poslat peniaze na ucet? Cislo uctu by si nenapisala? Pre tie deticky. Myslim, ze viacere zenicky by poslali.
@anonym_0ee1f5 si veľmi milá a šlachetná, ale toto všetko majú zabezpečené a kamarátka myslela na deti a majú dost prostriedkov do života, tým že predala byt v ktorom bývali a posledné mesiace už žila so svojou sestrou a detičkám rozdelila peniažky na účet aby to na jej sestru nebolo veľa....
Ahojte, po našom preverení sa ukázalo, že pôvodná diskusia aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky.
Na Modrom koníku si vážime úprimnosť a dôveru, s akou tu zdieľate svoje príbehy. Takéto vymyslené a citovo manipulatívne príspevky však podkopávajú dôveru komunity a zneužívajú empatiu ostatných používateľov.
Prosíme, aby ste na túto tému ďalej nereagovali. Ďakujeme všetkým, ktorí v dobrej viere poskytli podporu a súcit – žiaľ, v tomto prípade išlo o úmyselné klamstvo.
Modrý koník team

😔