icon

Prečo mám pocit, že svet ma ignoruje?

jozefdurka
15. nov 2025

Neznášam tento svet . Nič som nedostal žiaden talent nie som ani múdry ani pekný a ľudia mnou pohŕdaju . Nechápem prečo som sa musel narodiť ako taká troska . A niektorí ľudia si pritom žijú ako prasa v žite.

viestta
15. nov 2025

Vsak studujes lesny roh na konzervatoriu, to sa bez talentu neda. Vaz si co mas, nestazuj sa, su ludia slepi, hluchi, chori a ti sa nestazuju ale bojuju o kazdy dalsi den, ktori este preziju

gribka1
15. nov 2025

Každý má v sebe temno, ibaže niektorí sa snažia na sebe pracovať, iní len lamentovať. A nezáviď, pracuj na sebe.

anonym_90ff3d
15. nov 2025

@jozefdurka pokial si priemerne zdravy jedinec, navyse chlap, tak na sebe mozes dost lahko "vylepsit" veci... Posilka / zdravy zivotny styl + lepsie oblecenie...
"Mudrost" - vela citaj, vzdelavaj sa.

pralinka25
15. nov 2025

@jozefdurka a o co ti vlastne ide? o talent? alebo o to aby si si zil ako prasa v zite?

pralinka25
15. nov 2025
@viestta

Vsak studujes lesny roh na konzervatoriu, to sa bez talentu neda. Vaz si co mas, nestazuj sa, su ludia slepi, hluchi, chori a ti sa nestazuju ale bojuju o kazdy dalsi den, ktori este preziju

@viestta lesny roh?

viestta
15. nov 2025
@pralinka25

@viestta lesny roh?

@pralinka25 ano, spominal, ze to studuje. Ale on je taka nestastna existencia, vcera chcel zakazovat mladym ludom do 20 rokov vztahy. On nikoho nema, nech nema nikto... Len ho polutovat... (a este je aj arogantny, tak mu to pre vulgarizmy zmazali)
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/su-partnerske-vztahy-naozaj-zbytocne-pre-zivot/?page=3&scrollto
https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/muz-ktory-nedokaze-zit-bez-zeny-nie-je-poriadny-muz-2/
a este ten lesny roh
https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/sutaz-studentov-slovenskych-konzervatorii/

pralinka25
15. nov 2025
@viestta

@pralinka25 ano, spominal, ze to studuje. Ale on je taka nestastna existencia, vcera chcel zakazovat mladym ludom do 20 rokov vztahy. On nikoho nema, nech nema nikto... Len ho polutovat... (a este je aj arogantny, tak mu to pre vulgarizmy zmazali)

a este ten lesny roh

@viestta aha. dalsia stratena existencia. jeden by neveril kolko ich je a kde sa beru. tu skoda kazdeho dalsieho pismena

mimi2018
15. nov 2025

@jozefdurka načo sa zaoberas druhými ľuďmi? Veď ty do nich úplne nevidíš. Tes sa z maličkosti, už to ze ráno vstanes a vonku svieti slniečko, alebo že si doprajes čokoládu, že môžeš byť slobodný.

anonym_7f1113
15. nov 2025

@jozefdurka velmi ma mrzi, ze sa tak citis - maj sa ozaj rad, nezalezi na tom, co druhi ludia robia tebe, ale ci ty sam seba s laskou prijimas. Zijes zbytocne iba vtedy, ak
si nikomu nepomohol.

Nie si na svete preto, aby si dal neznost a lasku opustenemu psikovi z utulku?
Nemozes pomahat v detskom domove a proste detom iba pustat vesele rozpravky, ak nemas talent ich priamo citat a zahrat?
Nepotrebuje ta svet aby si pomahal tam, kde vysadzaju zelen a cistili les?
Nemusis mat talent, ani byt pekny a mudry. Otazka je, ci robis svet lepsim.
A ci sa mas rad a odmenujes sam seba za to,
ze si vydrzal tazke veci.

Bud k sebe dobry.
Odmen sa dnes za to, ze mas silu , ze si vydrzal bojovat az do dnes.

A na odmeny tipu peniaze, ferari, lietadla sa vykasli. Epstein to vsetko mal a zabil sa vo vazeni, alebo ho tam zabili byvali kamosi.
Naozaj ti teda zalezi na tom zite, v ktorom take prasa ako on zilo?

anonym_2fb446
15. nov 2025

@jozefdurka S týmto tvojom nastavením ďaleko nezajdes, a budeš len ďalej prehlbovať svoju sebaľútost , čo je ( najmä u mužov) úplne odpudive. Tak len sa tak spravaj a mysli stále rovnako, nečuduj sa potom že ako píšeš "ľudia tebou opovrhuju "

zajinkakoni
16. nov 2025

@jozefdurka neries ako žijú ľudia, kým ich ty nezivis. Každý žije tak, ako si to zariadi. S takým negatívnym prístupom by som ta na kilometre obchádzala. Skús nájsť nejaké pozitívum a predostrieť nám to… nie putovanie sa a závisť🫣

mayami
Autor odpoveď zmazal
sevrin
16. nov 2025

@jozefdurka chlape, tam vonku v tom svete, žije miliarda ľudí, čo nemá strechu nad hlavou a žije z dolára na deň. Máš pocit, že sú lepšie na tom ako ty?

anonym_fabc1c
16. nov 2025

Asi svoju frustraciu,zavist,nestastie davas von zo seba aj medzi ludmi.Preto ta tak berie aj okolie a radsej sa ti vyhnu ako stale pocuvat frflanie na nespravodlivy svet.
Ak sa zacnes viac smiat,a skor sa zaujimat o druhych ako o seba,potom si najdes aj kamosov aj kamosky.
Aj moj 17r preziva svoju prvu obrovsku lasku,su spolu uz viac ako rok.Dievca je mile,ukecane,sikovne a syn by jej dal aj to posledne ako jeho otec mne.
Tak zacni uz konecne nad sebou premyslat,co a kde zmenit aj v tom tvojom mysleni.

anonym_a2ecfc
16. nov 2025

@jozefdurka to je normálne, čo si. To len tí čo niečo dokázali sú vycapení všade a my máme pocit menejcennosti z toho. Ale obzri sa okolo - susedov, kolegov, ja neviem, a porozmýšľaj čo takého "dokázali"... Však normálne si ži pre seba a nerieš zrovna hviezdy a influencerov, keď porovnávať, tak len sám so sebou, aký si bol včera a aký si dnes a aký môžeš byť zajtra a ideš.

tinka3435
25. nov 2025

Treba na sebe pracovať veľa veci sa dá zmeniť keď človek chce