icon

Prečo sa mi všetko vracia?

5. sep 2025

Potrebujem sa vyrozprávať, lebo to nedávam...

Mám problém so sebou. Stále som neistá vo svojich citoch. Najprv niekoho chcem, potom zrazu cúvnem a nakoniec z toho vznikne len to, že ublížim. Presne to sa stalo – ublížila som ľuďom, ktorí ma naozaj začali ľúbiť...
Teraz mám pocit, že sa mi to vracia späť. Že už nikto so mnou nechce nič mať, všetci ma odmietajú a ja zostávam sama. Cítim sa hrozne. Ako keby ma dobehla karma...

anonym_865500
5. sep 2025

Podla toho co pises, to moze byt aj hranicna porucha...alebo hormonalna nestabilita atd....to sa da vsetko liecit. Kazdopadne navstiv lekara. Namiesto nasich nazorov dostanes od neho radu odbornika ;)

miadi
6. sep 2025

Nemusi byt ziadna porucha ani diagnoza. Jednoducho si citovy zbabelec . Najprv pustis ludi blizsie aby ta spoznali mali radi a ked uz citis ich hlbku cuknes odstrcis ich zranis Lebo sa jednoducho bojis ze oni ublizia takto raz tebe . To co nemas nemozes stratit . Co zahodis ti nikto nezoberie. Toto nerobis preto ze si zla a chces ublizit robis to podvedome lebo sa bojis milovat a byt milovana. Lebo niekto ti ublizil . Bojis sa znovu milovat a citit blizkost puto. Bojis sa sklamania bolesti straty . Lenze ked nebudes riskovat nic neziskas. Nie je to karma co teraz mas je to len zrkadlo ludia ti vracaju co si im dala . . Staci ked zmenis svoj postoj k citom ked sa prestanes bat alebo budes odvazna aj napriek strachu otvoris svoje srdce.. ludia sa zachovaju rovnako. Nie vsetci ale ti co za to stoja. Zamysli sa odkial prameni tvoj strach a odpusti tomu co ti ublizil - tak sa zbavis traumy a posunies sa dalej . Sklamanie bolest strata to je vsetko sucast zivota. Ak si raz milovala vzdy dokazes milovat . No v prvom rade sa Musis naucit mat rada samu seba .

marianarem
6. sep 2025

@anonym_autor Toto je typicky problem tych, ktori sa boja vztahov - odhanaju tych, ktori ich chcu a namotavaju sa na tych, ktori ich nechcu, lebo podvedome vedia, ze z toho realne vztah nebude. Tusis, preco sa bojis? Prezila si nejaku traumu, videla si zly priklad doma, mas nizke sebavedomie...?

sevrin
6. sep 2025

Hej zvykne sa hovoriť "karma je zdarma" a ono fakt na tom niečo bude.