Prečo život niektorým vždy vychádza a iným nie?
prepacte mi moj vylev ale..
poznam jednu rodinu co im vsetko za posledne 10 rokov vychadza vsetko
a zena nerobi nemusi a muz zaraba dobre nenamaka sa.
ked potrebuju peniaze daju svokrovci lebo su milionari
jasne vsetko sa im dari,m v praci, zacali chudnut vsetko a jasne schudli
preco niekto na druhu stranu pride o pracu a o rodica?zacne zrat a nevidi v nicom zmysel? kto rozhoduje o tom ze prepadne alkholu a prezieraniu sa nebodaj drogam?
cim niekto ma horsi osud ako ten druhy? preco? preco?
uz nevladzem cely zivot som myslela ze dobro a pracovitost ma dakam posunu ale ono staci mat kontakty a bohatych rodicov, cely moj rebricek sa zrutil ...
som uplne znechutena
@biba_18 kazdy den pred ocami, chcem ist zit do lesa. mat jedny vrata mat jeden plot a pozerat do svojho za 8 rokov sa mi uplne zrutil svet, prisla som o kamosov, prisla som o 3 najblisich clenov rodiny a neviem normalne fungovat. kazdy den vidiet akooni toto nezazili ( JA IM TO NEPRAJEM) ale preco prave ja to musim prezivat, som mlada a ubija ma to, mam myslienky na smrt lekarka sa tvari ze to je OK a posle ma domov. ludia sa smeju ale zivot je kurva tazky a postoj? mala som postoj , tesila som sa zo zvuku vtacikov ale od isteho ,momentu sa vsetklo zrutilo a citim sa ako ucarovana. milovala som slnko svetlo zlu farbu smiech radost a TERAZ? MAM POcitze sem uz nepatrim
@anonym_autor tiež mám podobné pocity. Najradšej by som vypadla mimo civilizáciu, niekde do lesa, na lazy a okolo mňa len príroda. Všetko "tu" má ničí 😔
@anonym_autor a kto ti zomrel? Prisla si o pracu?
@mimirka32 obe a nakopene zdravptne problemy
@anonym_autor tiež mám podobné pocity. Najradšej by som vypadla mimo civilizáciu, niekde do lesa, na lazy a okolo mňa len príroda. Všetko "tu" má ničí 😔
@anonym_7b10ff poviem ti, kebyze nemam dieta, ktore navstevuje skolu, tak idem zit do lesa.
@anonym_autor Přestaň si klásť otázky, na ktoré neexistuje odpoved. Tento život nie je spravodlivý, treba prijať realitu taka, aká je. Je to cesta z depresie, ktorou momentálne trpíš. Zameraj sa výlučne na svoj život, ako v rámci možností môžeš dat svojmu životu väčší zmysel. Prejdi do režimu, že menej je niekedy viac. Ja si niekedy tiež hovorím, že to, co nemám, alebo na co nemám, mi nesmie chýbať. Z takýchto úvah dostaneš fakt len depku.
@grof_monte_christo dakujem za tvoj nazor myslim ze s tebou suhlasim.
@anonym_autor Zle sa pýtaš, pýtaj sa, čo môžeš urobiť, aby si sa aj ty mala lepšie. Hľadaj odpovede.
@gribka1 mala by som sa lepsie keby mi vratil zivot mojej rodiny, napriklad. to sa ako da prosim ta. reci o tom ze sa raz tam hore stretneme mi ozaj nepomozu.
@anonym_autor zomrelo ti dieťa?
@anonym_autor zomrelo ti dieťa?
@darina77 pravo na smutok ma len ten komu umrelo dieta? preco stale tato otazka? ty si myslis ze iny ked umru, to neboli?
@darina77 pravo na smutok ma len ten komu umrelo dieta? preco stale tato otazka? ty si myslis ze iny ked umru, to neboli?
@anonym_autor Ľudia sa to pýtajú preto, lebo to ako príklad často spomínaš. Že co spravili ti ľudia zle, ktorým zomrelo dieťa.
@gribka1 mala by som sa lepsie keby mi vratil zivot mojej rodiny, napriklad. to sa ako da prosim ta. reci o tom ze sa raz tam hore stretneme mi ozaj nepomozu.
@anonym_autor Nie, prijatie stavu ako to je. Čas nevrátiš, výčitky ti nepomôžu, skôr odteraz si uvedomovať to, čo si si predtým neuvedomovala. No a ak máš dieťa, ako ono k tomu príde, že jej mama sa nevie pozviechať. Posunieš traumu na ďalšiu generáciu? Tvoj pohľad má smerovať do budúcnosti nie minulosti. Keby tvoj zmysel života bol iba urobiť šťastným jedného človeka, dieťa, proste sa vzchop.
@anonym_autor Nie, prijatie stavu ako to je. Čas nevrátiš, výčitky ti nepomôžu, skôr odteraz si uvedomovať to, čo si si predtým neuvedomovala. No a ak máš dieťa, ako ono k tomu príde, že jej mama sa nevie pozviechať. Posunieš traumu na ďalšiu generáciu? Tvoj pohľad má smerovať do budúcnosti nie minulosti. Keby tvoj zmysel života bol iba urobiť šťastným jedného človeka, dieťa, proste sa vzchop.
@gribka1 ono za nic nemoze ja viem
@anonym_autor Ľudia sa to pýtajú preto, lebo to ako príklad často spomínaš. Že co spravili ti ľudia zle, ktorým zomrelo dieťa.
@grof_monte_christo to sa tiez pytam, preco to tak je.
@anonym_autor Pozri, môjmu priateľovi zomrela žena. Mali aj postihnuté dieťa, s ťažkým autizmom. Pocas choroby a po jej smrti sa on musel starat sám. Už je v zariadení a berie si ju pravidelne domov. U druhého dieťaťa sa rozvinula psychiatrická diagnóza, aj teraz je na liečení. A on sa ma teraz psychicky zložiť? A začat sa ľutovať?
Dobre ti tu radia, vzchop sa.
@anonym_7b10ff poviem ti, kebyze nemam dieta, ktore navstevuje skolu, tak idem zit do lesa.
@anonym_autor presne ako ja. Premáham sa tu len kvôli školopovinnému dieťaťu.
@anonym_autor karma
@anonym_autor karma
@magdalienka11 za co? zabila som dakoho? ci karma minulych zivotov?
@anonym_autor presne ako ja. Premáham sa tu len kvôli školopovinnému dieťaťu.
@anonym_7b10ff tak vidim ze nie som sama. co sa proste v tomto svete citi zle.
@anonym_7b10ff tak vidim ze nie som sama. co sa proste v tomto svete citi zle.
@anonym_autor určite nie
@anonym_autor určite nie
@anonym_7b10ff tiez mas pocit na daku razantnu zmenu v zivote?
@anonym_7b10ff tiez mas pocit na daku razantnu zmenu v zivote?
@anonym_autor áno, najradšej by som odišla z miesta bydliska, od všetkých. Proste niekam, iba príroda a ja. Ako by som nepatrila do tohto mater.sveta plného klamstiev, techniky, dig. Mňa už ani nebaví komunikovať s niekym. Úplne sa ľuďom vyhýbam.
Lebo mas zly mindset.
Odporucam tu knihu Alchymia blahobytu.Ak sa ti nechce citat je aj audiokniha k dispo.Strc si to na 3 hodinky do usi a odporucam opakovane sa k tomu vracat.Vela veci o tom ako zijes a preco sa ti dari ako sa ti dari ti dojde a potom je uz len na tebe ci sa rozhodnes pre zmenu ktoru potrebujes.Ale musis zacat od seba.
@anonym_autor áno, najradšej by som odišla z miesta bydliska, od všetkých. Proste niekam, iba príroda a ja. Ako by som nepatrila do tohto mater.sveta plného klamstiev, techniky, dig. Mňa už ani nebaví komunikovať s niekym. Úplne sa ľuďom vyhýbam.
@anonym_7b10ff ja mam presne toto iste. sama falos, posledne roky vidim pravu tvar ludi, ked sa mas dobre a dari sa ti, kazdy sa prizivi ale padnes na dno a kazdy sa na teba vykasle, toto je prava tvar ludi. uz nikomu neverim.
@anonym_autor Pretoze vidis iba to, co uz aj tak zapada do tvojho svetonazoru, ze niektori sa maju len dobre, a niektori len zle. Dam ti taky priklad - jedna moja kamaratka sa takto vydala, muz z nie milionarskej, ale miliardarskej rodiny (v zahranici), obrovsky kastiel, luxus, na prvy pohlad ma uplne vsetko. Co ale vacsina ludi nevie je, ze on sa pred vztahom s nou rozviedol po tom, ako mu pri nehode sposobenej nepozornostou (nebudem specifikovat) zomrel 4-rocny syn. Ona zije s muzom, ktory ma dozivotne trapenie a traumu, a musi akceptovat nasledky rodinnej tragedie vratane nenavisti muzovej ex, ktora ju vini z toho, ze po smrti syna jej ina ukradla este aj manzela. Cela ich rodina jej dava najavo, ze ta byvala mala byt s ich synom, lebo je z rovnakych pomerov. Ziju v ustrani, ona je takmer uplne izolovana od okoliteho sveta, nestretava sa takmer uz s nikym, prerusila kvoli nemu doktorat, do prace nechodila 3 roky vobec a teraz na pol uvazku, a vacsinu zivota je zavreta v zlatej klietke.
O tomto nevie nikto, kto do ich vztahu trochu nevidi, tak ako ty nevidis do vztahu tej rodiny, o ktorej je tento prispevok. Nevies, ake maju ti ludia trapenia a problemy, a ubezpecujem ta, ze na tomto svete neexistuje dualita typu jeden sa ma plosne dobre, druhy sa ma plosne zle. Tak nezavid a sustred sa na seba, aby si si svoj zivot zariadila k spokojnosti.
@anonym_7b10ff ja mam presne toto iste. sama falos, posledne roky vidim pravu tvar ludi, ked sa mas dobre a dari sa ti, kazdy sa prizivi ale padnes na dno a kazdy sa na teba vykasle, toto je prava tvar ludi. uz nikomu neverim.
@anonym_autor teda absolutne netreba ľutovať a ani ti radiť ,melies si len to svoje a ani raz si sa nezamyslela nad tým čo máš zmeniť ,len tliachas blbosti,si plná nenávisti a ešte k tomu aj závisti ,si jediná ktorému zomreli blízky,nie ale si jedna z mala čo sa ľutujú a nič nerobia
ak si teraz takýto zly človek ,tak si bola aj v minulých životoch a teraz si tu musieť vyžrať a asi to bude veeelmi dlho pokračovať ,keďže ty sa poučiť nechceš
@magdalienka11 za co? zabila som dakoho? ci karma minulych zivotov?
@anonym_autor minulé životy
Možno to bude znieť banálne, ale čím vačší problém, tým ľahšie riešenie. Riešenie je v tvojom, (a mimochodom bolo aj v mojom) prípade také, že stačí zamieriť pozornosť inde-opačne: namiesto všímania si bohatých, sledovania fotiek z dovoleniek na IG, začni počúvať chudobnejších od teba, začni sledovať stránky kde sa robia zbierky pre ťažko choré deti, pozri si nejaké relácie ako bolo modré z neba. Keď presunieš pozornosť na tých, ktorí sa majú horšie, budeš VĎAČNÁ aj za to málo, čo máš. Ja som to tak urobila a je mi lepšie. Navzdory tomu že som od 16.r. sirota, videla som umierať mamu na rakovinu. Otec nás opustil keď som mala 12r., alkoholik. Nemám vlastné bývanie, len v nájme. Nikdy som nebola na dovolenke. Mám po30tke a vydala som sa, mám spokojné manželstvo kde som šťastná ale už 6rokov sa snažíme o bábatko a neúspešne. Kamarátky aj sestra majú malé narodené, majú vlastné domy. ČIŽE- negatív je viac ako pozitív. ALE? Riešenie je neporovnávať sa, sústredím sa na to málo čo mám, SOM VĎAČNÁ, PRETOŽE NIEKTO NEMÁ ANI TO. 🙏
Možno to bude znieť banálne, ale čím vačší problém, tým ľahšie riešenie. Riešenie je v tvojom, (a mimochodom bolo aj v mojom) prípade také, že stačí zamieriť pozornosť inde-opačne: namiesto všímania si bohatých, sledovania fotiek z dovoleniek na IG, začni počúvať chudobnejších od teba, začni sledovať stránky kde sa robia zbierky pre ťažko choré deti, pozri si nejaké relácie ako bolo modré z neba. Keď presunieš pozornosť na tých, ktorí sa majú horšie, budeš VĎAČNÁ aj za to málo, čo máš. Ja som to tak urobila a je mi lepšie. Navzdory tomu že som od 16.r. sirota, videla som umierať mamu na rakovinu. Otec nás opustil keď som mala 12r., alkoholik. Nemám vlastné bývanie, len v nájme. Nikdy som nebola na dovolenke. Mám po30tke a vydala som sa, mám spokojné manželstvo kde som šťastná ale už 6rokov sa snažíme o bábatko a neúspešne. Kamarátky aj sestra majú malé narodené, majú vlastné domy. ČIŽE- negatív je viac ako pozitív. ALE? Riešenie je neporovnávať sa, sústredím sa na to málo čo mám, SOM VĎAČNÁ, PRETOŽE NIEKTO NEMÁ ANI TO. 🙏
@anonym_339396 nechcem sa porovnavat ale som ta co je na tom balkone. nechcem sa porovnavat ale vidim z okna babky dedkov ako strazia vnucence, ja uz otca ani nemam a svorkvoci nemaju zaujem o deti. potom len placem, ze ja uz otca ani nemam a ze moje deti nepoznaju lasku babkya dedka..staci jediny pohlad z okna. viem ze kazdy ma daco, nik nie je bez problemov. ale ked niekedy pocuvam tie maminy na pieskovisku co rozoberaju sa pytam ako je mozne ze niekto fakt riesi banality...vysmiate tvare, nechticky a chudnutie? ci vypredaje a dovolenky?
preto radsej chcem pozerat na strom ci svoj plot a neriesit co je zaplotom ale sustredit sa na svoj svet , chapes ma?sustredit sa na moje deti
@anonym_autor minulé životy
@magdalienka11 zacinam tomu verit. ze som musela byt asi zly clovek. mozno cast vo mne je zla. a mozno preto ta zla cast ma teraz ovlada. moja dusa sa buri. sa hovori ze kazdy z nas ma v sebe anjela a diabla. mozno ma posadol diabol a zlo. ja neviem ale ja nechcem nikomu nic zle. to neznamena ze ked ma ludia deprimuju ze im prajem zle. to nikdy

@anonym_ae2f04 motivacia je- mam dieta
demotivacia je ked sa ma opypta preco ini maju babka dedko preco iny maju hento a ja to nemam
@anonym_autor a kto ti zomrel? Prisla si o pracu?