icon

Problémy s fotogenickosťou na rodinných fotkách

9. okt 2025

Ahojky naskytla sa mi úžasná príležitosť úžasného vianočného fotenia. Ešte som tak s deťmi nebola. Maximálne v škole. Rada by som mala zopár takých profi fotiek no ja nevyzerám na žiadnych fotkách dobre ani keď fotí neviem aký profesionál. Mate podobný problém? Išli ste spolu s deťmi? Alebo ste nechali fotiť len deti? Alebo ste sa odfotili len doma pri stromčeku? 🩵

striga8658
9. okt 2025

@anonym_autor tiež som neni fotogenická, ale na vianočné fotenie chodím s deťmi, aj s manželom, fotografka urobí kopec fotiek, pošle nám ich a vyberieme si 5, ktoré potom upraví, vždy vyberieme niečo, čo je pekné, väčšinou sú to foto ako sa hráme s deťmi a sú krásne, už to neriešim, vyzerám ako vyzerám

anonym_f5a407
9. okt 2025

ja na kazdej forke jak debil ... ale par peknych obcas vyberiem .. moja dcer ama y fotiek s ujom kamosmi etc a somnou minimalne .. co ma aj mrzi takze nech vyzeram ako chcem nech ma aspon neaku pamiatku na mna

adri266
9. okt 2025

@anonym_autor Bez ohladu na to, co si Ty myslis o sebe Ta Tvoje deti beru ako najkrajsiu mamku na svete. Fot sa pre ne, nie pre seba. Ta fotka im ostane na pamiatku.

viera012345
9. okt 2025

@anonym_autor Uistujem Vás, že o 30 r.sa budete rozplývať nad fotkami zo súčasnosti a to nie len preto, že deti budú už dospelé 😀

lienka9
9. okt 2025

@anonym_autor tiez nie som fotogenicka,ale fotograf isto spravi tych 4-5profi foto 🙂 takze sa neboj.budete mat krasnu pamiatku. A ked tak par foto daj len deti a ty maj s nimi.len 1 a isto za hodinu fotenia bude jedna dobra :D

minenkaa
9. okt 2025

@anonym_autor ja mám krivú tvar po úraze,nefotilm sa ale ak by sim chcela pre seba spoločne fotenie,tak prečo nie

anonym_934434
9. okt 2025

@anonym_autor ver, že na profi fotkach sa budeš sama seba páčiť. Fotograf ťa vie presne nastajlovať ako potrebuje a hlavne sa tie fotky upravujú.

tilly
9. okt 2025

Ja sa vôbec nefotím. Vyzerám strašne a ani profík ma nevie normálne zachytiť 😅. Mám tak dve tri dobré fotky, inak všetko hrôza.
Bola som na profi fotení a dopadlo to strašne 🤣

autor
9. okt 2025
@tilly

Ja sa vôbec nefotím. Vyzerám strašne a ani profík ma nevie normálne zachytiť 😅. Mám tak dve tri dobré fotky, inak všetko hrôza.
Bola som na profi fotení a dopadlo to strašne 🤣

@tilly práve to aj ja tak. Na fotenie na oznamko mali všetci fakt nádherné fotky a moja bola otrasná a nebolo to fotografom. Nerada sa vidím na fotkách a keď sú staršie s odstupom času vtedy si uvedomím ze som vlastne nikdy nevyzerala tak dobre ako som sa možno cítila 🥲 a čím kvalitnejšia fotka tým horšie, ešte na polorozmazanom selfie zo starého mobilu vyzerám lepšie

anonym_e440e1
9. okt 2025

@anonym_autor daj si spravit vlasy a nakeup profi. Ja som sa na svadobnych nespoznavala... normalne vyzeram ako dilino 🤣

tramtada31
10. okt 2025
@anonym_autor

@tilly práve to aj ja tak. Na fotenie na oznamko mali všetci fakt nádherné fotky a moja bola otrasná a nebolo to fotografom. Nerada sa vidím na fotkách a keď sú staršie s odstupom času vtedy si uvedomím ze som vlastne nikdy nevyzerala tak dobre ako som sa možno cítila 🥲 a čím kvalitnejšia fotka tým horšie, ešte na polorozmazanom selfie zo starého mobilu vyzerám lepšie

@anonym_autor nerob to pre seba, ale pre deti, skoda by ich bolo pripravit o takúto peknú pamiatku