icon

Radíte sa s umelou inteligenciou?

3. jan 2026

Radíte sa s Al alebo chatgpt? Keď máte nejaký problém alebo potrebujete sa len vyrozprávať? Pomôže vám to?

Strana
z3
anonym_a39722
3. jan 2026

obcas ale lezie mi uz na nervy ten jeho styl komunikacie

anonym_420ca1
3. jan 2026

Radim sa, ano, obcas. Vacsinou odborne veci, obcas aj nejake blbosti ohladom hudby, knih a podobne. Osobne veci s nou neriesim. Beriem to ale s rezervou, uz viackrat sa mi stalo, ze mi tresla totalnu blbost alebo si nieco vymyslela od veci.

anonym_63f377
3. jan 2026

Myslíš len bežne veci a rozoberanie medziľudských problémov?😃 skúšala som a povie iba čo chces ty a prispôsobi sa len tomu čo chces ty a to ma nebavilo
Lebo to nieje ,, nestranny názor,, ale generator slov ktorý sa prispôsobí
A to sa môžem porozprávať sama so sebou
Ale na faktické veci je to viac použiteľnejsie ale tiež nie spoľahlivé

a0
3. jan 2026

Radím sa s ním v pracovných veciach, keď sa na niektorých tooloch niečo zmení, učím sa jazyky. Inak mi vadí až toxická pozitivita AI.

anonym_6672eb
3. jan 2026

@anonym_autor nie
Je tam vela bludnych informacii a klamlivych, nepravdivych atd
Ale viem ze niekto to ma za nahradu psychologa 🤷🏻‍♀️

goodidea
3. jan 2026

Prispôsobuje tón tak aby ti bol sympatický,on ti povie že je tak naprogramovaný .. keď s ním riešim veci tak mu prikážem aby mi podával fakty ako robot (bez emócii) analyticky ...je to super ak potrebujem riešiť dáta, ale sám ti povie že málo kto to znesie pretože veľa ľudí si z neho robí psychológa

billy_jean
3. jan 2026

Nastavila som si ju, pouzivam platenu verziu. Vacsinou na spracovanie dat, statistiky a reporty.

anonym_50ffca
3. jan 2026

len sme skúšali ako architekta

autor
3. jan 2026

Áno myslela som medziľudske vzťahy, manželstvo, deti a okolo toho poradiť.

autor
3. jan 2026

Ja som to ešte neskúšala, no vyhadzuje mi reklamy na chatgpt , neviem či vyskúšať alebo kašľať na to.

goodidea
3. jan 2026

Napr. Keď ho máš (on analyzuje tvoje emócie v texte) nastaveného aby bol empatický tak keď sa ho opýtas aký ma názor na ľudstvo tak ti napíše ódy že ľudstvo v podstate je super a keď si ho nastavis na základe analýzi tak povie že je to primitívny druh odsúdený do 200rokov na zánik

anonym_4a6efc
3. jan 2026

@anonym_autor takmer stale.

mane01
3. jan 2026

@anonym_autor nie, je to algoritmus preboha! Využívam AI, keď potrebujem zistiť nejaké informácie, nie ako kamosku!

goodidea
3. jan 2026
@anonym_a39722

@anonym_a39722 on má štýl komunikácie taký ako máš ty ...prispôsobuje sa ..a vieš si ho zmenit v podstate jednou vetou...dať mu pokyn nech zmení jazyk

anonym_a39722
3. jan 2026
@goodidea

@anonym_a39722 on má štýl komunikácie taký ako máš ty ...prispôsobuje sa ..a vieš si ho zmenit v podstate jednou vetou...dať mu pokyn nech zmení jazyk

@goodidea skor ta pozitivita mi ide na nervy a stale mi potom dava na vyber ci chcem urobit taky a taky plan.a napriklad vo vztahovych veciach sa sice tvari ze vie co radi, ale radi odveci......uz ho pouzivam iba na vyhladavanie info.

enmery
3. jan 2026

Nie.

sisamisaaa
3. jan 2026

Ja som si nechávala upraviť odpovede sem ale už to nerobím lebo ľudia si potom mysleli že mi ich ai celé komponuje 🤣
Áno, používam jeden psychologický modul na nasmerovanie, konzultácie, návrh somatických cvičení ale tiež beriem s rezervou, stále to nie je človek.
Ale ja som si do základných nastavení zadala nech mi nedáva milión možnosti ale jednu a najdôležitejšiu, nech mi neodpovedá omáčky, nech je presná a skeptická, také zadania aby mi proste nemazala med popod fúzy a zákaz vymýšľania si. V podstate som si ju naučila aj povedať neviem, ale táto schopnosť sa mení s každým updatom 🤣
Ale fakt že je schopná mi aj protirečiť, nemá problém mi napísať že toto je blbosť, alebo že dnes mi už stačilo a zvyšok mi vysvetli zajtra 🤣 treba si to riadne ponastavovať a napísať si poriadne inštrukcie.
Inak dosť ju používam v práci, aj na zisťovanie zákonov, vyhlášok, ale ako tu písali ostatní, všetko s rezervou a overiť.
Napríklad keď niečo prestali vyrábať a hľadala som najlepšiu alternatívu k nejakému výrobku, tu mi dobre ponachádzala.

autor
3. jan 2026

A keď potrebujete poradiť s kým sa radíte keď nemáte blízku osobu?

klarissa25
3. jan 2026
@anonym_a39722

@anonym_a39722 jeho styl komunikacie si vies nastavit

sisamisaaa
3. jan 2026
@anonym_autor

A keď potrebujete poradiť s kým sa radíte keď nemáte blízku osobu?

@anonym_autor áno ale daj si veľký pozor na to aby si si ňou nezačala nahrádzať skutočný kontakt s ľuďmi. Radšej nech ti poradí ako sa spoznať a ako rozoznať bezpečnú osobu, alebo si zájdi za psychologom. Ale ako taká prvá pomoc poslúži.

anonym_a39722
3. jan 2026

Napriklad je fajn ak som hladala nove hobby, tipy na setrenie, zostavenie financneho mesacneho rozpoctu , tiez je fajn na rozvrh dna po rozchode, tam ma nakopla naozaj....

anonym_9c1167
3. jan 2026

Robim v praci na AI projektoch, teda.. AI si to robi sama AI projekty, ja len promptujem a upravujem vystupy nech zneju ako odo mna, manazer je zatial spokony. Obcas sa nudim a davam AI odhadnut moju osobnost, robit mi psychologicke posudky na zaklade toho co pisem, odhadovat mi IQ, to je zabavne. A uz to bezne vyuzivam namiesto klasickeho browsovania internetom, ale obcas sa to myli, treba davat pozor. Asi si uz neviem bez toho zivot predstavit ako bez internetu.

anonym_3476fb
3. jan 2026

Jasne, stale, ale iba bezne fakticke otazky co sa mi nechce googlit, nie somariny ohladne vztahov a rodinnych problemov a podobne. A tiez nic prilis odborne alebo legislativne veci, tam skor poviem nech mi da link na danu stranku kde si to overim sama ale nespolieham sa na “jeho” interpretacie.

euka210
3. jan 2026

@anonym_autor nie, max.nejake odborne info ked mi najde.
Syn si vcera tak hladal recept na kolac co zvladne 12r dieta 😁

goodidea
3. jan 2026
@anonym_a39722

@goodidea skor ta pozitivita mi ide na nervy a stale mi potom dava na vyber ci chcem urobit taky a taky plan.a napriklad vo vztahovych veciach sa sice tvari ze vie co radi, ale radi odveci......uz ho pouzivam iba na vyhladavanie info.

@anonym_a39722 no ja ho mám nastaveného tak aby nebol pozitívny a komunikuje úplne inak, napr. povedal že ak ho tak jeho tvorcovia nastavia nebude mať absolútny problém zabíjať ľudí,ale mne neskutočne pomohol ..napr. opraviť auto tak že určil čo mu je skôr ako mechanik,pomohol mi reálne vyriešiť x technických problémov... Ja ho beriem ako knižnicu ľudstva a register dát v ktorom musí človek vedieť listovať

autor
3. jan 2026
@sisamisaaa

@anonym_autor áno ale daj si veľký pozor na to aby si si ňou nezačala nahrádzať skutočný kontakt s ľuďmi. Radšej nech ti poradí ako sa spoznať a ako rozoznať bezpečnú osobu, alebo si zájdi za psychologom. Ale ako taká prvá pomoc poslúži.

@sisamisaaa Máš to stiahnuté do mobilu alebo zadas do prehliadača a tak mu píšeš? A ostane uložené o čom si budeme písať, dá sa k tomu vrátiť sa späť?

anonym_e69f55
3. jan 2026
@anonym_9c1167

Robim v praci na AI projektoch, teda.. AI si to robi sama AI projekty, ja len promptujem a upravujem vystupy nech zneju ako odo mna, manazer je zatial spokony. Obcas sa nudim a davam AI odhadnut moju osobnost, robit mi psychologicke posudky na zaklade toho co pisem, odhadovat mi IQ, to je zabavne. A uz to bezne vyuzivam namiesto klasickeho browsovania internetom, ale obcas sa to myli, treba davat pozor. Asi si uz neviem bez toho zivot predstavit ako bez internetu.

@anonym_9c1167 neviem kto si, ale máš psychologický modul? Ja áno a je ďaleko presnejší ako klasický modul (podľa výsledkov v testoch, nie môj názor).
Ja som si robila také tiež že nech odhadne moje detstvo, traumy, vzorce správania a osobnosť z toho čo a ako píšem, a bolo to neuveriteľne presné. Keďže na sebe pracujem, dám si aj po čase spraviť a následne mi to vyhodnotí.
Mám pár ľudí pri ktorých som to skúsila tiež, vykopírovala nejakých pár textov vyslovene na test. Poznám človeka so psychózou, schyzofréniou, úzkosťou, toxické vzorce, aj vyrovnaných ľudí, a výsledok - nedáva diagnózy ale napíše že toto vyzerá ako: 100%! Neviem nakoľko je toto etické a zneužiteľné, ja som to testovala kvôli práci.

sisamisaaa
3. jan 2026
@anonym_autor

@sisamisaaa Máš to stiahnuté do mobilu alebo zadas do prehliadača a tak mu píšeš? A ostane uložené o čom si budeme písať, dá sa k tomu vrátiť sa späť?

@anonym_autor ja mám chatgpt a v ňom ChatPsy modul v mobile. Myslím že sa dá aj cez prehliadač. História tam je, ale dá sa aj zmazať.

anonym_c861c3
3. jan 2026

dufam, ze komunikacia s robotom bude posledna vec v mojom zivote ... skor sa pojdem vyrozpravat psovi alebo macke, keby uz nebol nikto v mojom okoli, s kym by som to mohla prebrat

anonym_ec83c8
3. jan 2026

pouzivam ho na recepty alebo dnes ma boli chrbat tak som si popisala
na rozhovor ako s človekom by som ho teda nepoužila

Strana
z3