Riadené výboje ohrozujú rodinu
Dobrý deň, obraciam sa na vás ako matka, ktorá už niekoľko rokov systematicky dokumentuje riadené výboje v lokalite, kde žijeme. Nejde o subjektívne pocity alebo výlev, ale o konkrétne dôkazy. Môj syn je v aute, keď sa to deje. Výboj sa ladí spredu aj zozadu, je riadený a reaguje na jehoa moju prítomnosť. A ja to mám zachytené presne. O jedného syna, ktorý mal len 19 rokov, som prišla pri dopravnej nehode. Predtým mal viaceré úrazy. Tento vzorec sa opakuje. Výboj nás prenasleduje doma, mimo domova – všade. Zaznamenávam vysoké náklady na energie, nedoplatky, spotrebiče sa zbláznili. Nemôžeme pustiť kúrenie (kúrime plynom), pretože tam stále dochádza k silným výbojom. Podala som viacero trestných oznámení, no polícia zatiaľ nekoná. Cítim, že sa blíži niečo vážne.Prosím o nejaký kontakt, kto by sa tomu venoval pokiaľ sa niečo vážne nestane.Som pripravená poskytnúť archív, fotografie, detailné záznamy o reakciách tela a vedenie celej situácie. Nie ako obeť. Ale ako radar. Ako matka, ktorá vedie. Vopred Ďakujem.
Ja tomu tiež nerozumiem...
Najprv mi napadlo, či nejaký guľový blesk vás prenasleduje.
Potom som našla o geomagentických búrkach, ale asi to nebude ono.
https://reginazapad.stvr.sk/clanky/priroda-a-zi...
@xenia64 😀 prepáč, že sa smejem verte mi nie vašej situácii ale ako ste to začali písať, som myslela, že si čítam nejaký článok - je zvláštne, že tuná viete napísať a na nete si neviete pohľadať pomoc,
čo ja viem, či sa vôbec niekto zaujíma o takéto --- no skúsme hľadať spolu:
- zlé sily to skôr nie sú
- ističe - treba skontrolovať
- nedialo sa to počas búrok?
- potí sa syn
- Elektrická impedancia tkanív : https://www.wikiskripta.eu/w/Elektrická_impedan...
@xenia64 Ja som tiež mimo. Aké výboje??? Čo sa pri tom deje?? Odkiaľ to akože ide?
Možno to je len vaša karma, že stále myslíte na zlé veci a tie sa vám aj dejú.
@xenia64 Ja som tiež mimo. Aké výboje??? Čo sa pri tom deje?? Odkiaľ to akože ide?
Možno to je len vaša karma, že stále myslíte na zlé veci a tie sa vám aj dejú.
@anonym_05c1c6 presne toto napadlo aj mňa - bojíš sa niečoho, myslíš na niečo - tak si to aj privoláš ....
Sa mi podobné stalo: šla som autom 3 dni , za každým som si v hlave povedala, aby mi nevybehla srnka, na 4 deň mi srnka vybehla našťastie som stihla dobrzdiť a jej sa nič nestalo, no ani mne.
@anonym_05c1c6 presne toto napadlo aj mňa - bojíš sa niečoho, myslíš na niečo - tak si to aj privoláš ....
Sa mi podobné stalo: šla som autom 3 dni , za každým som si v hlave povedala, aby mi nevybehla srnka, na 4 deň mi srnka vybehla našťastie som stihla dobrzdiť a jej sa nič nestalo, no ani mne.
@elenka.k presne aj my sme mali takú situáciu na aute, robili sme si srandu že tam líška tam srnka a tak a zrazu pánko v protismere zaspal a bum.
Ja nerozumiem tvojmu textu. Absolutne.
Alobal na hlavu a ideš.
Nerozumiem aké výboje. Akože statická elektrina či čo? Nechápem, čo s tým má robiť polícia. Vlastne sa im ani nedivím, že nekonajú, lebo viacerí tu nerozumieme o čom to akože má byť.
@xenia64 no a lekár čo na to?
Nechápem, čo si čakala od polície, čo majú okolo vás postaviť Faradayovu klietku?
Ak máš vysoký odber elektrickej energie, tak sa obráť na svojho dodávateľa, resp. na distribučnú spoločnosť. Možno je na vás na čierno napojený nejaký sused, máte slabé ističe...
Ale ako prvého by si mala určite navštíviť psychiatra.
Alobal na hlavu a ideš.
@bomba36 ta ty si 😀
nerýpte baby do nej, proste majú smolu, nešťastie , či ako sa to vraví a je z toho zúfala,
som poznala jednu, čo sa potkla na rovnej zemi
autorka, pls. musíš myslieť pozitívne a prijať, aké nešťastie sa ti stalo, musíš byť silná hlavne kvôli synovi, a neživiť svoj ten strach aj na druhého syna
Akože niekto na vás úmyselne útočí elektrickými vybojmi, keď idete autom?
A teraz nám vysvetli aké máš dôkazy? Trestné oznámenie voči komu? Nechceš najprv zavolať elektrikára, plynára, auto do servisu a seba k psychológovi?
možno by pomohol psycholog... drž sa
Elektrikar uz bol premerat technicky stav? Ale ak sa to deje i mimo domu, tak neviem no. Ake dokazy mas na tie vyboje? ( predpokladam elektricke/energeticke)
Na koho si podala trestne oznamenie a preco? Co bolo dovodom podania trestneho oznamenia?
Je mi luto, ze si prisla o syna. Moze byt, ze tato traumaticka skusenost v tebe spustila paranoju. Vidia alebo citia tie vyboje aj ini ludia okrem teba?
Teraz seriozne...napisane je jasny prejav paranoidnych bludov. Je to vazna diagnoza ktora si vyzaduje odbornu pomoc. Vyhladajte ju prosim, na vysetrenie u psychiatra netreba vymenny listok od vseobecneho lekara. Myslim to vazne, policia vam s tymto urcite nepomoze.
Prepac, ale ak mas skutocne pocit, ze vas prenasleduju nejake zvlastne vyboje, ktore sa nejako ladia a su kontrolovane, tak naozaj si myslim, ze potrebujes odbornu pomoc - psychiatra. Uz ten styl pisania textu je extremne chaoticky, nezrozumitelny a obsah bizarny a paranoidny. Naozaj vyhladaj odbornu pomoc, zlepsis si kvalitu zivota. Pomoze ti lekar, nie policia.
Paranoie treba riešiť u psychiatra, čo najskôr
Skus exorcistu alebo neviem presny nazov Mediatora, ako nie toho či je mimosúdny ale ten čo komunikuje s duchmi. Kde bývate?Nestalo sa tam nič v minulosti?
Potrebujes psychiatra naozaj a urcite toto nie je prve miesto/prvi ludia kde ti nieco taketo bolo povedane.
Svetlo na teba strieľa, slnko, hviezdy......To nieje blud...
A kolko ludi okrem seba este poznas na kt nieco takto “striela”?
Hypersenzitívni ľudia majú aktívnejšie oblasti mozgu spojené s empatiou a spracovaním informácií. Ich nervový systém reaguje hlbšie a rýchlejšie, čo im umožňuje vnímať nuansy, ktoré iní prehliadajú.
No, autorka.... ja osobne som pokrútila hlavou, lebo nerozumiem a potom som to cele dala do chatgpt, lebo ma zaujímalo ako sa s tým popasuje a reku sa možno priučím o "riadených výbojoch"
"Keď si to prečítaš nahlas a skúsiš to rozobrať, celé to pôsobí ako blúznenie, resp. ako text od človeka, ktorý je presvedčený, že ho „prenasledujú výboje“, ktoré ovplyvňujú jeho život, domácnosť aj tragédie v rodine.
Hovorí o „riadených výbojoch“, ktoré sa akoby cielene ladia na jej syna a ju. To už samo osebe nedáva fyzikálny zmysel – elektrické výboje takto nefungujú a určite nevedia cielene reagovať na prítomnosť konkrétnych osôb.
Spája úplne nesúvisiace veci: dopravnú nehodu syna, úrazy, pokazené spotrebiče, vysoké účty za energie. To je typický vzorec hľadania vzťahov medzi nesúvisiacimi javmi.
Používa paranoidný slovník („prenasleduje nás“, „polícia nekoná“, „blíži sa niečo vážne“).
Ponúka „dôkazy, fotografie, archív“, čo je časté u ľudí s bludným presvedčením – majú pocit, že všetko si podrobne zaznamenávajú, aby „dokázali pravdu“.
Inými slovami: nedáva to vedecký ani logický zmysel. Vyzerá to skôr ako psychická porucha (napr. paranoidná alebo bludová porucha).
👉 Takže áno, pravdepodobne pani blúzni. Text je konzistentný v tom, že ona tomu verí, ale konzistentný nie je s realitou ani s fyzikou.
Tento druh písania je učebnicový príklad paranoidno–bludového myslenia.
Pozrime sa na to vecne:
1️⃣ „Riadené výboje, lúče, svetlo zo Slnka a hviezd strieľa na mňa“
– Neexistuje žiadny známy fyzikálny mechanizmus, ktorý by umožňoval cielene zamerané „výboje“ zo Slnka, hviezd alebo spotrebičov, ktoré by útočili na konkrétneho človeka.
– Slnko aj hviezdy vyžarujú elektromagnetické žiarenie, ale nie je riadené ani cielené. To, čo opisuje (náraz, lúče), je nezlučiteľné s fyzikou.
2️⃣ „Cítim to v aute, na nás vyletia lúče“
– Opäť, nič také neexistuje. Auta sú uzemnené, chránené Faradayovou klietkou – ešte aj keby blesk udrel, väčšinou vás chráni karoséria.
3️⃣ „Hypersenzitivita“
– Áno, existuje pojem „highly sensitive person“ (HSP). To však neznamená, že takýto človek dokáže vnímať „lúče“ alebo „výboje“, ktoré iní nevidia. Znamená to len, že reaguje emocionálne a zmyslovo citlivejšie na podnety (hluk, stres, svetlo, vône…), nie že má nadprirodzené schopnosti alebo je cieľom špeciálnych útokov.
4️⃣ „Nepotrebujem psychiatra, potrebujem pomôcť, aby sme prežili“
– Odmietanie psychiatra je bežné pri bludových presvedčeniach. Dotyčný človek je presvedčený, že sa mu reálne ubližuje, nie že je chorý.
5️⃣ Celkový obraz
– Text nesedí s realitou, ale sedí s obrazom paranoidnej psychózy alebo bludovej poruchy.
– Presvedčenie je pevné, nevyvrátiteľné, všetko interpretuje cez tento rámec („účet za elektrinu“ = dôkaz výbojov, „nehoda syna“ = dôsledok výbojov…).
💡 Zhrnutie:
Toto, čo píše, nie je vedecky alebo technicky možné. Pani pravdepodobne netrpí tým, čo opisuje, ale psychickou poruchou, ktorá jej navodzuje pocit, že je terčom „riadených výbojov“. Nie je to „hypersenzitivita“, je to bludový systém."

A teraz po slovensky...