icon

Riadené výboje ohrozujú rodinu

xenia64
30. sep 2025

Dobrý deň, obraciam sa na vás ako matka, ktorá už niekoľko rokov systematicky dokumentuje riadené výboje v lokalite, kde žijeme. Nejde o subjektívne pocity alebo výlev, ale o konkrétne dôkazy. Môj syn je v aute, keď sa to deje. Výboj sa ladí spredu aj zozadu, je riadený a reaguje na jehoa moju prítomnosť. A ja to mám zachytené presne. O jedného syna, ktorý mal len 19 rokov, som prišla pri dopravnej nehode. Predtým mal viaceré úrazy. Tento vzorec sa opakuje. Výboj nás prenasleduje doma, mimo domova – všade. Zaznamenávam vysoké náklady na energie, nedoplatky, spotrebiče sa zbláznili. Nemôžeme pustiť kúrenie (kúrime plynom), pretože tam stále dochádza k silným výbojom. Podala som viacero trestných oznámení, no polícia zatiaľ nekoná. Cítim, že sa blíži niečo vážne.Prosím o nejaký kontakt, kto by sa tomu venoval pokiaľ sa niečo vážne nestane.Som pripravená poskytnúť archív, fotografie, detailné záznamy o reakciách tela a vedenie celej situácie. Nie ako obeť. Ale ako radar. Ako matka, ktorá vedie. Vopred Ďakujem.

xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
refly
30. sep 2025
@xenia64
Odpoveď bola zmazaná

@xenia64 To ti povedal chatgpt, že ano?

Otázka: existuju Zrkadlové riadené výboje?
"Nie, „zrkadlové riadené výboje“ ako pojem v odbornej fyzike alebo elektrotechnike neexistujú.

To, čo poznáme:

Riadený výboj – napríklad v polovodičoch (tyristory, triaky), alebo v špeciálnych zariadeniach ako sú riadené plazmové či elektrické výboje, kde sa prúd spustí alebo udržiava pomocou riadiaceho signálu.

Zrkadlový jav – v elektrotechnike či fyzike sa používa skôr pojem zrkadlový efekt, napríklad „mirror current“ (zrkadlový prúd) v polovodičových obvodoch alebo „zrkadlové sily“ v plazme, ale to nesúvisí s výbojmi vo vzduchu.

Takže spojenie „zrkadlové riadené výboje“ znie skôr ako laický alebo metaforický opis, nie niečo, čo by bolo reálne uznaný fyzikálny jav."

Chatgpt bokom..... nikde online neexistuje o tom ani zmienka. Takže moc neviem čo ti na to povedať. Jediné, čo sa asi dá poradiť je presne to, čo počuť nechceš: návšteva psychológa. Je mi ľúto že toto zažívaš, ale podla rýchleho google vyhľadania budeš asi jediná na svete.

rozculena
30. sep 2025

stačilo mi prečítať nadpis a vedela som,že to je diagnóza.

muzula
30. sep 2025

Znovu to zopakujem, s tym, ze chcem naozaj pomoct. Mam s paranoidnymi bludmi osobnu skusenost z rodiny, prejavuju sa uplne rovnako. Je to celkom dobre zhrnute v prispevku vyssie - postihnuty si vytvori uceleny system dokazov, evidencie a dovodov preco sa mu to deje. Ten system na prvy pohlad vyzera celkom presvedcivo, niekedy to dokonca dokaze zmiast aj okolie takejto osoby. To je na tom najzakernesie, postihnuty tomu veri, pretoze je to pre neho realne. Bohuzial, alebo bohudik, nie je to realita. Mam vystudovanu fyziku, nic take ake opisujete neexistuje. Navstivte psychiatra, naozaj vam nic ine nepomoze a uz vobec nie nejaky vyhanac duchov. Aspon to skuste, nic tym nemozete pokazit.

xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
30. sep 2025
@xenia64
Odpoveď bola zmazaná

@xenia64 na tych obrazkoch, ktore si pridala, nie je nic nadprirodzene, ziadne vyboje, proste tak zachytis svetlo, ked ho fotis.
Co na toto vsetko hovori tvoje okolie? Oni tiez vidia/citia vyboje?
Vazne, pre vlastne dobro a pre dobro svojich blizkych toto konzultuj s lekarom.

elis248
30. sep 2025

Tie fotky vyzerajú ako pouličné svetlá alebo ich odrazy, príp. odrazy svetiel z okien. Bežné svetlá a ich odrazy medzi domami, na sídliskách, na uliciach....nič zvláštne na tom nevidím.

anonym_9d9759
30. sep 2025
@muzula

Znovu to zopakujem, s tym, ze chcem naozaj pomoct. Mam s paranoidnymi bludmi osobnu skusenost z rodiny, prejavuju sa uplne rovnako. Je to celkom dobre zhrnute v prispevku vyssie - postihnuty si vytvori uceleny system dokazov, evidencie a dovodov preco sa mu to deje. Ten system na prvy pohlad vyzera celkom presvedcivo, niekedy to dokonca dokaze zmiast aj okolie takejto osoby. To je na tom najzakernesie, postihnuty tomu veri, pretoze je to pre neho realne. Bohuzial, alebo bohudik, nie je to realita. Mam vystudovanu fyziku, nic take ake opisujete neexistuje. Navstivte psychiatra, naozaj vam nic ine nepomoze a uz vobec nie nejaky vyhanac duchov. Aspon to skuste, nic tym nemozete pokazit.

@xenia64
@muzula má pravdu. Ja ťa chápem, že pre teba je to realita, ale toto sú jasné bludy. Musíš vyhľadať psychiatra. Kamaratkina mama má podobný problém, ktorý sa nám zdal zo začiatku celkom uveriteľný, postupne sa to nabaľovalo a keď problémy pokračovali aj po niekoľkonásobnom presťahovaní do nového bytu aj kamarátka uznala, že jej mama potrebuje psychiatra. Našťastie jej mama spolupracuje a je ochotná ho navštíviť. Dúfam že aj jej aj tebe sa čoskoro dostane pomoci.
Čo na to rodina? Nesnažia sa ťa nasmerovať na psychiatra?

xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
muzula
30. sep 2025

Samozrejme, ze pre teba to teda naozaj sranda nie je. Naopak, musi to byt strasny tlak, stres a pocit ohrozenia. Skus prosim toho lekara, pomoze ti, to ti garantujem - len sa musis riadit tym, co ti povie.

valiant
30. sep 2025

@xenia64 vstup na pozemok máš pravdepodobne z južnej strany. Čiže kamera celý deň smeruju proti slnku. Po ulici chodia autá, vytvárajú odlesky, oproti majú možno tiež svetlá. Ale zbytočné je logicky zdôvodňovať. Zver sa psychiatrovi, uvidíš, bude ti lepšie.

rozculena
30. sep 2025
@refly

@xenia64 To ti povedal chatgpt, že ano?

Otázka: existuju Zrkadlové riadené výboje?
"Nie, „zrkadlové riadené výboje“ ako pojem v odbornej fyzike alebo elektrotechnike neexistujú.

To, čo poznáme:

Riadený výboj – napríklad v polovodičoch (tyristory, triaky), alebo v špeciálnych zariadeniach ako sú riadené plazmové či elektrické výboje, kde sa prúd spustí alebo udržiava pomocou riadiaceho signálu.

Zrkadlový jav – v elektrotechnike či fyzike sa používa skôr pojem zrkadlový efekt, napríklad „mirror current“ (zrkadlový prúd) v polovodičových obvodoch alebo „zrkadlové sily“ v plazme, ale to nesúvisí s výbojmi vo vzduchu.

Takže spojenie „zrkadlové riadené výboje“ znie skôr ako laický alebo metaforický opis, nie niečo, čo by bolo reálne uznaný fyzikálny jav."

Chatgpt bokom..... nikde online neexistuje o tom ani zmienka. Takže moc neviem čo ti na to povedať. Jediné, čo sa asi dá poradiť je presne to, čo počuť nechceš: návšteva psychológa. Je mi ľúto že toto zažívaš, ale podla rýchleho google vyhľadania budeš asi jediná na svete.

@refly chatGPT takéto nič nenapíše,teraz som to skúšala,nič také neexistuje

anonym_395226
30. sep 2025

to co si dala za fotky, co tam akoze malo byt vidno? :D tie prve su normlane odrazy/ odlesky, ja to vdaka zraku vidim uplne bezne takto a bezne napr. ta druha foto = vidno svetla na na kamere/fotke. Na prvej fotke to skor vyzera ako slnko... ano ked sa vezies a trafis dobry uhol, vyletia na teba luce, resp osvieti ta, je to neprijemne ale nic viac.
a to nie su ziadne vyboje... to co je na tom kvazi videu netusim (posledny obrazok), ani to nevidno riadne

a su tam realne neajke zrkadla, ked sa obavas ze na teba niekto striela zrkadlove vyboje? lebo teda keby to tak bolo, tak vystupis a ides sa pozriet a vidis... fakt ako, ani sa nestrapnuj na policii, akmas taketo stresy, mozno z traumy zo straty syna atd, treba to riesit u psychiatra a pomoct si fungovat bez paranoie a obavy o teba a syna. Ak ta taketo veci prilis vyrusuju, dobre okuliare slnecne by to mohli vyriesit.

anonym_1d1983
30. sep 2025

A prečo si myslíš, že vás chce niekto odstrániť? Aký úmysel ich vedie k tomu podľa teba, a vlastne- kto to je? Reálne osoby alebo mimozemské podľa teba?

anonym_5b75e8
30. sep 2025

Fuuha. Vyhľadaj pomoc odborníkov. Rýchlo.

sissy27
30. sep 2025
@xenia64
Odpoveď bola zmazaná

@xenia64 na dvoch fotkách je slnko, na tej v strede žiarovky. Nie je to nič nezvyčajné. Odraz slnečných lúčov ti niekto spôsobí napr tým, že otvorí okno. Ja viem, že to nechceš počuť a priznať, ale tvoj problém patrí do rúk odborníka z radu psychiatrie. Nie je to hanba, budú ti vedieť pomôcť a bude sa ti lepšie žiť.

xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
30. sep 2025

autorka, tie vysoké účty za elektrinu? riešil to nejaký elektrikár? Odmeral elektrickú prúd, skontroloval neviem, dačo?
To "spotrebiče sa zbláznili"- čo to znamená? Syn si tiež niečo všimol? Veď pri elektronike, to sa rýchlo niečo pokazí. Mne tak vždy kopali slúchadlá k notebooku elektrinu do uší. Neviem prečo. Robili mi to viaceré (vraj možno niečo s predlžovačkou). Tak som kúpila bezdrôtové slúchadlá.

lenka188
30. sep 2025
@xenia64
Odpoveď bola zmazaná

@xenia64 prosim vyhladaj pomoc odbornika. Tie obrazky, ktore povazujes za vyboje len dokazuju, ze naozaj trpis bludmi, kedze vsetci vidia, ze su to iba odlesky. A to nie je ziadne strapnovanie, ale naozaj mas vazny problem, cim skor to zacnes riesit, tym lepsie pre teba. Nie je hanba vyhladat lekara, je to choroba ako kazda ina, len bludy su uz naozaj vazne a treba to riesit. Uz len to, ze zijes v neustalom strachu a pocite ohrozenia musi byt neskutocne vycerpavajuce pre teba a tvojich blizkych.

xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
xenia64
autor
Autor odpoveď zmazal
xenia64
autor
30. sep 2025

Nezažiješ, nepochopíš. Ešte raz Ďakujem.

eviq
30. sep 2025

Kedy si to začala pozorovať?

drahomirrra
30. sep 2025

Prosim autorka, zavolaj si 155 a uved im toto, co sa ti deje. Pomozu ti.

senta_sofia
30. sep 2025
@xenia64

Hypersenzitívni ľudia majú aktívnejšie oblasti mozgu spojené s empatiou a spracovaním informácií. Ich nervový systém reaguje hlbšie a rýchlejšie, čo im umožňuje vnímať nuansy, ktoré iní prehliadajú.

@xenia64 ak na to reaguje tvoj mozog, ze si hypersenzitivna, nezachytil by to fotoaparat. Vysoke ucty za elektrinu, skraty mozu byt dosledkom rozvodov, isticov. Hocijaky elektrikar ti dokaze premerat napatie.

anonym_ad2ed7
Autor odpoveď zmazal
lenka188
30. sep 2025
@anonym_ad2ed7
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ad2ed7 prosim ta preco jej tu trepes taketo hluposti? Za 1. bol to FILM, a za 2. nebolo to podla ziadnych skutocnych udalosti, bol to proste mysteriozny horor kde dali nejaku postavu z mytologie, to je vsetko. Treba trochu rozlisovat realitu od fikcie a nestrasit tu ludi hlupostami ked je zjavne, ze potrebuju odbornu pomoc.

dvoncb
30. sep 2025

No syn straší a nemá pokoj potrebuje pomoc ,nie si veriaca že?

anickaaa6aaa
30. sep 2025

Autorka prečo mazes odpovede?