Riadené výboje ohrozujú rodinu
Dobrý deň, obraciam sa na vás ako matka, ktorá už niekoľko rokov systematicky dokumentuje riadené výboje v lokalite, kde žijeme. Nejde o subjektívne pocity alebo výlev, ale o konkrétne dôkazy. Môj syn je v aute, keď sa to deje. Výboj sa ladí spredu aj zozadu, je riadený a reaguje na jehoa moju prítomnosť. A ja to mám zachytené presne. O jedného syna, ktorý mal len 19 rokov, som prišla pri dopravnej nehode. Predtým mal viaceré úrazy. Tento vzorec sa opakuje. Výboj nás prenasleduje doma, mimo domova – všade. Zaznamenávam vysoké náklady na energie, nedoplatky, spotrebiče sa zbláznili. Nemôžeme pustiť kúrenie (kúrime plynom), pretože tam stále dochádza k silným výbojom. Podala som viacero trestných oznámení, no polícia zatiaľ nekoná. Cítim, že sa blíži niečo vážne.Prosím o nejaký kontakt, kto by sa tomu venoval pokiaľ sa niečo vážne nestane.Som pripravená poskytnúť archív, fotografie, detailné záznamy o reakciách tela a vedenie celej situácie. Nie ako obeť. Ale ako radar. Ako matka, ktorá vedie. Vopred Ďakujem.
Autorka prečo mazes odpovede?
@anickaaa6aaa lebo nedostala také odpovede,aké chcela
@xenia64 Smer psychiater, ten to vyriesi.
Hypersenzitívni ľudia majú aktívnejšie oblasti mozgu spojené s empatiou a spracovaním informácií. Ich nervový systém reaguje hlbšie a rýchlejšie, čo im umožňuje vnímať nuansy, ktoré iní prehliadajú.
@xenia64 nestihla som si to prečítať, prečo si to zmazala? čo si napísala?
čo som mala autorke povedať, že je blázon? to strach jej pometel hlavu
strach je zlý radca

Autorka to nieje sranda, chod k psychiatrovi, moze to byt schizofrénia. Stacilo mi precitat úvodný prispevok.
Zver sa muzovi, matke, otcovi, pribuznym…