icon

Samota vo veku 26 rokov

23. okt 2025

Ahojte.. Som momentálne v takej zvláštnej životnej fáze.. mám 26 rokov pred mesiacom som ukončila randenie s chlapom, ktorý vyzeral sľubne ako sa hovorí ale nakoniec som zistila, že tudy cesta nevede, pretože som zistila, že ma okrem iného klamal vo viacerých veciach a začínam mať pocit a cítiť tlak, že ostanem sama.. Ja som čakala, že mi ten partner príde nejak časom, chodím aj občas von s kamoškami aj sa zabávať, chodím cvičiť, behať do prírody, aj so psom na prechádzky a nejak sa to nedeje. Tým, že som učiteľka v škôlke a pracujem s deťmi tak do kontaktu s mužmi okrem oteckov neprichádzam a to je pre mňa tabu samozrejme. Doteraz som to nejak nevnímala, len pomaly zisťujem že kamarátky, ktoré som mala blízke sa začali usádzať, majú vážne vzťahy a mne sa v tom nejak nedarí.. Taktiež si uvedomujem, že je lepšie byť sám ako v neperspektívnom vzťahu ale chýba mi človek, s ktorým by som mohla veci zdielať a tak.. Zdielam to s kamoškami ale.. je to iné. Občas už strácam nádej a zas byť s niekým len preto aby som nebola sama tiež nechcem..

madeincssr
23. okt 2025

@anonym_autor si mladucka, nepretekaj s ostatnymi v okoli. Bud nadalej svoja, aktivna, mila a rozhodne to tak neprezivaj. Tvoje stastie pride 🍀.

janinah
23. okt 2025

Si až mesiac sama a stracaš nadej? Neblazni a užívaj si zivot....

autor
23. okt 2025
@janinah

Si až mesiac sama a stracaš nadej? Neblazni a užívaj si zivot....

@janinah ja som sama 4 roky ale pomedzi to som aj randila zriedkavo

domkakvet
23. okt 2025

@anonym_autor este si mlada a mozes si vyberat.

ghost2323
23. okt 2025

@anonym_autor samota nie je nikdy dobrá ale určite nestracaj nádej, vyzeráš že máš pozitívny prístup k životu a ako sa hovorí, niekto príde keď to nečakaš 🙂 ja som to šťastie nemal ale hovorí sa to :D

marianarem
23. okt 2025

@anonym_autor V 26 som bola este 10 rokov od toho praveho muza. A asi polovica mojich kamosiek podobne, ale nakoniec sme si uplne vsetky niekoho nasli. U niekoho to pride az neskor.

zmrzlinka2021
24. okt 2025

@anonym_autor byť single využívaj na svoj osobnostný rast a na aktivity, ktoré je ťažšie realizovať vo vztahu

anonym_65688a
24. okt 2025

Toto môžeš povedať o 10 rokov. Ja som si môjho súčasného partnera našla vo veku 41 rokov. A presne tak ako ty som sa cítila, mnohokrát a vždy mi do života prišiel muž. Od každého som sa niečo naučila a posunula ďalej. Všetky stretnutia majú svoj význam.

luciaruz
24. okt 2025

Pozri. Najdôležitejšie aby si nedepkárila sama doma medzi 4 stenami. Usmej sa, a hrdo si povedz, že žiješ sama pre seba! Zostan hlavne aktivna, a spoločenský ži. Moja kolegyna si nasla manzela cez zoznamku az v 36 rokoch, o rok sa vzali a aj babatko stihli. Vsetko pride vo svoj cas. Ja som mala prve babo az v 38.

anonym_4bb4bd
25. okt 2025

V tvojom veku som ako prvá otehotnela. Všetky kamošky bud slobodne, alebo zadane bez dietata. Niektoré začali mať deti v 35 a niektoré len teraz pred 40tkou. Niektoré nemajú deti este vôbec.... mas čas.

princezna_bosorka
25. okt 2025

Ahoj, najdi si nejake hobby mimo svoj bezny okruh ludi - hrnciarsky kurz, kurz kreslenia, turisticky klub, zacni chodit do noveho fitka... cokolvek, ten pravy si ta najde, ked budes sama sebou.

ps: ja som sa sl svojim manzelom zoznamila, ked som mala 31 a bol to moj prvy vztah. teraz mam 38, sme 5 r manzelia a mame 2 deti... vela stastia.

anonym_efb32a
25. okt 2025

Chápem, že to máš zložitejšie. Ako učiteľka v práci vidíš tak deti a kolegyne. Po práci by si rada od ľudí možno vypla lebo tak kolektív detí je psychicky vyčerpávajúci, čo si budeme klamať aj keď máme radi deti. No a ešte si potom máš hľadať krúžky, kde by si mala šancu spoznať muža. Ja som teda mala podobné pocity keď som mala 27 aj keď neučím zrovna v škôlke. Potom som sa nejak nastavila, že tak ostanem sama. A vtedy som spoznala môjho súčasného manžela. Čo chcem povedať je, že asi aj to nastavenie ti možno pomôže. Krúžky neviem, ja keď som skúšala tak tam chodia väčšinou ženy, ale na turistiku by si určite našla - na facebooku často muži hľadajú do hôr. Mne pomohol internet, ale je to dosť o šťastí a nedávaní príliš veľkého dôrazu na nejaké prvý dojmy, iskry a pod. Sympatie áno, ale opatrne.

lorrainet
25. okt 2025

Ja mám 27 a dieťa, s ktorým som sama 😀 kamošky absolútne žiadne lebo všetky si užívajú párty life, chaty, dovolenky, frajerov , nikto nechce somnou riešiť plienky 😀 čo sa týka partnerov tak otec malého už stihol dieťa s ďalšou a ja samozrejme nemám čas na randenie a spoznávanie sa. Takže sa zmierujem s tým istým 😁

veronii32
25. okt 2025

Ahoj, poradím ti takto, určite sa daj na zoznamku, odporúčam Tinder ale môžeš skúsiť aj bado. Áno nenájdeš tam perspektívneho chlapa za mesiac ale píš si s nimi a randi. Všetky moje kamosky z okolia majú super vzťahy z tindru. Áno väčšia polovica možno hľadá iba známosť na jednu noc alebo zábavu ale nájdu sa tam určite aj muži čo chcú vážny vzťah ale majú podobnú situáciu ako ty že nemajú kde tu ženu spoznať. Určite len nečakaj kým príde len tak zrazu niekto do tvojho života, treba byť aktívny. A kľudne ak by sa ti niekto páčil tak mu môžeš napísať aj prvá, jeho to len poteší. Ja som mala podobnú situáciu ako ty takže viem ako sa cítis. Držím palce v hľadaní.

autor
25. okt 2025
@veronii32

Ahoj, poradím ti takto, určite sa daj na zoznamku, odporúčam Tinder ale môžeš skúsiť aj bado. Áno nenájdeš tam perspektívneho chlapa za mesiac ale píš si s nimi a randi. Všetky moje kamosky z okolia majú super vzťahy z tindru. Áno väčšia polovica možno hľadá iba známosť na jednu noc alebo zábavu ale nájdu sa tam určite aj muži čo chcú vážny vzťah ale majú podobnú situáciu ako ty že nemajú kde tu ženu spoznať. Určite len nečakaj kým príde len tak zrazu niekto do tvojho života, treba byť aktívny. A kľudne ak by sa ti niekto páčil tak mu môžeš napísať aj prvá, jeho to len poteší. Ja som mala podobnú situáciu ako ty takže viem ako sa cítis. Držím palce v hľadaní.

@veronii32 vieš čo ja som si na pár dní skúsila jednu zo spomenutých appiek stiahnuť a aj som sa s 3 chlapmi stretla a jeden mal psychické problémy a pil tak, že o sebe nevedel, čo som sa dozvedela neskôr, ďalší tam hladal len náplasť na ex a podobne čiže toto vážne nie je pre mňa

veronii32
25. okt 2025
@anonym_autor

@veronii32 vieš čo ja som si na pár dní skúsila jednu zo spomenutých appiek stiahnuť a aj som sa s 3 chlapmi stretla a jeden mal psychické problémy a pil tak, že o sebe nevedel, čo som sa dozvedela neskôr, ďalší tam hladal len náplasť na ex a podobne čiže toto vážne nie je pre mňa

@anonym_autor noved áno šak väčšia polovica je tam taká ale nájdu sa aj normálni ja som toho dôkazom aj moje kamosky. Naposledy som presviedčala pol roka kamošku ktorá mala 37 rokov a nevedela si nájsť a nakoniec si dala tinder a o 5 mesiacov našla svojho aktuálneho priateľa. Ale samozrejme keď nemáš na to povahu tak v poriadku. Ja som ti chcela len poradiť. Lebo v tejto dobe veľa ľudí používa na zoznamovanie iba zoznamky. To je proste beh na dlhé trate a musíš byť trpezlivá. Ja som svojho našla po roku na tinderi. Ale je to tvoj život a tvoje rozhodnutia čiže ja Max poradím.

margotka17
25. okt 2025

@anonym_autor nesranduj, čo to je 26 rokov. Máš čas, oddýchni si od predošlého vzťahu. Určite niekto si ťa nájde, alebo ty jeho. Aj v 30-tke stačí, o nič neprídeš,vuz budeš na život pozerať inými očami, isté veci budeš brat inak. Keď som ja končila školu, moja spolužiačka sa cez prázdniny vydávala. To bol prvý výdaj, už je 3 x vydatá. Z každého manželstva má deti. Mne jedno manželstvo stačí a verím, že je to navždy. Držím ti palceky, nech ťa stretne tá pravá láska 👍.