icon

Skupinka pre ľudí s ťažkosťami a problémami

labky613
28. sep 2025

Založila som skupinku mental health pre každého kto chce pozdieľať jeho príbeh, ťažkosti aj zdieľať, čo mu pomohlo❤️ Prosím nechajte tu tento príspevok...priala by som si, aby všetci mohli dostať v mojej skup. vypočutie a podporu a teda vedeli, kde môžu napísať😊

janinah
28. sep 2025

Si psycholog?

labky613
autor
28. sep 2025
@janinah

Si psycholog?

@janinah to nie😊...ide čisto o skupinu s ľuďmi, čo si niečim prešli...

anonym_04b410
28. sep 2025

Takéto skupiny sú na FB a majú aj veľmi veľkú základňu a zdieľajú si tam ľudia svoje príbehy, radia sa sa a podporujú sa navzájom.

unicornlady
28. sep 2025

@anonym_04b410 slovenské skupiny? ako sa volajú?

unicornlady
28. sep 2025

vďaka, pozriem to

anonym_4fcf98
28. sep 2025

ja som to pochopila inak. som myslela že akýkoľvek problém a to si myslela skôr problémy psych.

labky613
autor
29. sep 2025
@anonym_04b410

Takéto skupiny sú na FB a majú aj veľmi veľkú základňu a zdieľajú si tam ľudia svoje príbehy, radia sa sa a podporujú sa navzájom.

@anonym_04b410 Hej, tu je to viac anonymné❤️

unicornlady
29. sep 2025

ale nedala si sem odkaz na tú skupinu

anonym_04b410
29. sep 2025
@labky613

@anonym_04b410 Hej, tu je to viac anonymné❤️

@labky613 mám vytvorený jeden anonymný profil na FB a pod ním som vo všetkých skupinách. Nielen takýchto, ale aj predaj, výmena apd. Pod ním aj inzerujem, hľadám, komentujem. Na FB je veľká skupina ľudí, šanca že dostaneš relevatnú odpoveď je väčšia.

labky613
autor
1. okt 2025
@unicornlady

ale nedala si sem odkaz na tú skupinu

@unicornlady , keď si sem do modrého koníka dáš mental health vyskočí ti moja skupinka🥰

simona_racz
1. okt 2025
@labky613

@unicornlady , keď si sem do modrého koníka dáš mental health vyskočí ti moja skupinka🥰

@labky613 ja sa do nej pridám ale nie preto, že by som to potrebovala, ale skôr radiť a tak. Zaujímam sa o sociológiu, a držala by som miesto pre kamaráta. On to potrebuje skôr, len ho stále vyhodia aj na FB aj tu. Tak ak sa mu podarí vrátiť, tak mu pomôžte poraďte.

labky613
autor
3. okt 2025
@simona_racz

@labky613 ja sa do nej pridám ale nie preto, že by som to potrebovala, ale skôr radiť a tak. Zaujímam sa o sociológiu, a držala by som miesto pre kamaráta. On to potrebuje skôr, len ho stále vyhodia aj na FB aj tu. Tak ak sa mu podarí vrátiť, tak mu pomôžte poraďte.

@simona_racz Jasnéé, teším sa...kamarát nech úplne kľudne napíše💓

simona_racz
9. okt 2025
@labky613

@simona_racz Jasnéé, teším sa...kamarát nech úplne kľudne napíše💓

@labky613 na inej stránke to nerobíš? Sem sa už nedostane. Úplne ho zablokovali. Nemôže sa ani znova registrovať lebo aj mail, aj číslo, mu zablokovali a bez toho sa nedá registrovať sem. Tak mi nič iné nezostáva, len mu robiť odkazovač…

labky613
autor
10. okt 2025
@simona_racz

@labky613 na inej stránke to nerobíš? Sem sa už nedostane. Úplne ho zablokovali. Nemôže sa ani znova registrovať lebo aj mail, aj číslo, mu zablokovali a bez toho sa nedá registrovať sem. Tak mi nič iné nezostáva, len mu robiť odkazovač…

@simona_racz Juj, to mi je ľúto...žiaľ nie. Možno časom niečo vymyslím...❤️ Odkáž mu, že mu posielam objatie🫂

simona_racz
10. okt 2025

Jasné. Odkážem. Ty si nejaká psychologička dobrovolníčka?

labky613
autor
10. okt 2025
@simona_racz

Jasné. Odkážem. Ty si nejaká psychologička dobrovolníčka?

@simona_racz Nie, nie....čisto človek s veľa skúsenosťami😊❤️

simona_racz
10. okt 2025
@labky613

@simona_racz Nie, nie....čisto človek s veľa skúsenosťami😊❤️

@labky613 ja som uvažovala aj o psychológii, ale radšej nie, lebo by to ludia nezvládli, keby som im povedala pravdu. Ja som velmi realistická a neviem citlivo rozprávať. Nebudem balamutiť ale poviem veci na rovinu, tak ako sú. Kebyže ja mám kamošovi radiť tak odíde s plačom.

labky613
autor
12. okt 2025
@simona_racz

@labky613 ja som uvažovala aj o psychológii, ale radšej nie, lebo by to ludia nezvládli, keby som im povedala pravdu. Ja som velmi realistická a neviem citlivo rozprávať. Nebudem balamutiť ale poviem veci na rovinu, tak ako sú. Kebyže ja mám kamošovi radiť tak odíde s plačom.

@simona_racz juuj, chápem..