Šľachetná láska má vždy pripravený závet
Co znamena tento vyrok prosim dakujem
.. že skutočná, nezištná láska myslí viac na druhého než na seba. Je pripravená aj na to, že raz nebude a chce po sebe zanechať istotu, poriadok a dobro pre toho, koho miluje. Inak povedané, šľachetná láska zabezpečuje druhého aj do budúcnosti, je zodpovedná a nesebecká....
ten čo si myslí že miluje šľachetne (aj keď fakt neviem ako si niekto sám o sebe môže myslieť že je šľachetný) - tak že ten šľachetný obetuje svoju lásku, aby ten druhý bol šťastný ...
@biba_18 ahaa dakujem
.. že skutočná, nezištná láska myslí viac na druhého než na seba. Je pripravená aj na to, že raz nebude a chce po sebe zanechať istotu, poriadok a dobro pre toho, koho miluje. Inak povedané, šľachetná láska zabezpečuje druhého aj do budúcnosti, je zodpovedná a nesebecká....
@billy_jean len aby ten zavet nebol v prospech niekoho ineho ako tej milovanej osoby 😃 alebo sa autor vyroku nechysta zomriet ale naopak, ocakava, ze niekto iny mu v zaveti odkaze majetky.
@anonym_autor mozno by bolo fajn vediet, v akom kontexte to bolo povedane / napisane, my si mozeme len domyslat, co tym autor myslel. Ja by som povedala, ze chce byt len dramaticky a “zahadny” alebo vymamit z niekoho prachy 😂
Podľa mňa je to blbovina, nič hlboké v tom nečakaj
@anonym_autor celkom pekná odpoveď od AI ,Chcela som napísať niečo podobné ale tu je to lepšie sformulovane:
pravá, ušľachtilá láska myslí dopredu, zanecháva po sebe dobro a stará sa o toho, koho miluje, aj nad rámec svojej prítomnosti.
Môže to znamenať napríklad:
byť pripravený obetovať sa,
nezištne zabezpečiť blaho druhého,
alebo zanechať po sebe odkaz láskavosti a starostlivosti, ktorý trvá.
@anonym_autor celkom pekná odpoveď od AI ,Chcela som napísať niečo podobné ale tu je to lepšie sformulovane:
pravá, ušľachtilá láska myslí dopredu, zanecháva po sebe dobro a stará sa o toho, koho miluje, aj nad rámec svojej prítomnosti.
Môže to znamenať napríklad:
byť pripravený obetovať sa,
nezištne zabezpečiť blaho druhého,
alebo zanechať po sebe odkaz láskavosti a starostlivosti, ktorý trvá.
@romiada dakujem uz som pochopila ide o obetu🥰

ten čo si myslí že miluje šľachetne (aj keď fakt neviem ako si niekto sám o sebe môže myslieť že je šľachetný) - tak že ten šľachetný obetuje svoju lásku, aby ten druhý bol šťastný ...