icon

Som naozaj taká neschopná?

Včera o 10:16

Ahojte.. bola som teraz posledné 2 týždne u rodičov, starala sa o im psov, lebo boli na dovolenke. Nebola som z toho vôbec nadšená, pretože mám v práci momentálne neskutočné pracovné tempo, že nekončím v práci skôr ako o pol 6 od 7:30 a koľkokrát som robila aj z domu. Mám to dobre zaplatené, tak sa snažím vydržať, aj keď som veľmi vyčerpaná a veľmi to cítim na sebe. Ale beriem to tak, že som mladá, a mám aj hypo tak peniažky potrebujem. No prišla domov mama, ja som im deň predtým navarila obed, ktorý mne veľmi chutil, esteticky to nebolo možno najkrajšie, chápem ale mama ten obed totálne zhodila, že ona ho ani radšej nejedla, keď ho videla. Otec to ochutnal a povedal, že to bolo dobré, len si to osolil - za mňa to bolo slané dosť ale on celkovo dosť solí. Každú sobotu som tu upratovala, vysávala, umývala kúpeľňu a prach. Po týždni sem dnes ráno prišla a začala kričať, že nikdy nevidela väčší bordel, a že to tu vyzerá, že tu nikto neupratoval a začala nadávať.. Ja som ostala sklamaná, pretože som robila čo sa dá a u nás sa jednoducho neskutočne práši. Ja jej stále hovorím, že v sobotu povysávaš a v utorok už máš chuchvalce prachu. Koľkokrát sa stalo, že ja som u nich na návšteve im povysávala, lebo ten prach tam proste bol a v kuchyni jednoducho špina. Bohužial. Potom začala hovoriť, že nechce vidieť momentálne môj byt, že to tam určite vyzerá ako keby tam žili zvieratá. Normálne rozmýšlam, či som až taká zlá a neschopná žena.. neviem.. Doslovne tieto dva týždne boli pre mňa dostihy a modlila som sa kedy skončia, lebo som neskutočne vyčerpaná.

Strana
z2
euka210
Včera o 17:37

@anonym_autor ona asi kazdy den upratuje. Ty chodis aj do prace. Bola si tam sama, z coho tam mohol byt neporiadok?

autor
Včera o 21:33
@euka210

@anonym_autor ona asi kazdy den upratuje. Ty chodis aj do prace. Bola si tam sama, z coho tam mohol byt neporiadok?

@euka210 ona sa pytala prečo som neumyla chladničku, ktorú som ani nezašpinila a nebolo tam nič vyliate

anonym_add880
Včera o 21:44

Myslím, že si protirečíš. V úvodnom príspevku píšeš, ako si každú sobotu dôkladne upratovala a v ďalšom, že si upratovala málo. Pravda bude asi tá, že si neupratovala vôbec, ak ti matka vynadala za neporiadok.

anonym_add880
Včera o 21:59
@amazonka13

Môj prvý dojem z prečítaného, z teba bol, že si veľmi precitlivelá, príliš sa vŕtaš v každom slove, si príliš ublížená. Možno neber život, mamu, ani špinu tak vážne. Nepáči sa mame - nech si uprace. Ale dávam ti za pravdu, že ak komunikuje ako popisuješ, tak to máš s ňou ťažšie. Poučíš sa - druhý krát nebudeš denne upratovať 2 týždne byt, keď rodičia prídu o 2 týžndne, upraceš pred príchodom, a ... navaríš len pre otca, keď mame nestojíš ani za poďakovanie, ocenenie snahy. 😉

@amazonka13 práveže ona špinu neberie vôbec vážne 😉

Strana
z2