icon

Ťažká životná situácia s chorou mamou v umelom spánku

17. okt 2025

Mám mamy v umelom spánku v inom meste. Mám malé deti jedno nemá ešte ani rok. Máme veľké finančné problémy. Mama mi dosť pomáhala aj čo sa týka učenia s deťmi aj finančne. Mali sme medzi sebou nezhody často to áno ale teraz ma to všetko mrzí. Jej sa nikdy nepáčil môj manžel a mala o ňom pravdu ale ja som si vždy ho zastávala a teraz som skončila úplne sama. Nemám súrodencov, otec sa so mnou nebaví. Bojím sa co bude ďalej. Nie len finančne ale mám aj strašne výčitky svedomia ako som sa chovala. Muža to vôbec nezaujíma ako sa cítim on je tomu možno aj rad lebo nemal moju mamu v láske. Dcéry tam chodili cez víkend a teraz sú z toho zničené, že tam po 1x nepôjdu. Ja všetko robím nasilu nemám chuť uz absolútne sa ani postaviť z postele. Nestačili tie problémy s mužom teraz som musela prísť ešte aj o ňu. Včera som sa dozvedela, že ju dali do umelého spánku. Mala nádor na ústach v kútiku úst takú gulu. Teraz ju museli nechať v umelom spánku vraj má taký opuch, že keby ju prebrali tak sa udusí. Všetko bolo zle už predtým ale teraz je to dvojnásobne. Pri všetkých činnostiach plačem. Deti sa má pýtajú prečo stále plačem. Všetko mi ju pripomína ako sa do všetkého starala som sa stále hnevala a teraz mi už nikto nepíše. Už zostalo iba prázdno a ticho 😪

Strana
z2
autor
17. okt 2025

Dnes ju idú prebrať ale vyzerá to zle ma opuchnutý jazyk nebude rozprávať a ani dýchať sama idú jej dávať vývod.

majamat
17. okt 2025
@anonym_autor

Dnes ju idú prebrať ale vyzerá to zle ma opuchnutý jazyk nebude rozprávať a ani dýchať sama idú jej dávať vývod.

@anonym_autor ak jej urobia vyvod, tak bude cez to dychat aj sama. ak sa tkanivo zregeneruje, potom sa moze stat, ze jej vyvod uzavru.
budme radi, ez take neico existuje. hoci sa to na prvy pohlad zda neativne, vyvod - trachea nie je choroba, alebo vysledok choroby, ale vysledok leicby a riesenia. horsie by bolo, keby take riesenie nei je.

anonym_504d75
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mala by si tam sediet pri nej na riti. Spamataj sa

tenerifka
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mala by si ist za ñou hned teraz, manzel nech sa postara o deti a domacnost

mk22
17. okt 2025
@anonym_504d75

@anonym_autor mala by si tam sediet pri nej na riti. Spamataj sa

@anonym_504d75 tak autorka ma tri a viac detí.. neupresnila
Jedno maličké,menšie.
Plus matka je vzdialená v inom meste. Zase sa netvarme ze tri deti v pohode vezmeš do nemocnice. Píše o neochotnom mužovi..

tenerifka
17. okt 2025
@mk22

Jedno maličké,menšie.
Plus matka je vzdialená v inom meste. Zase sa netvarme ze tri deti v pohode vezmeš do nemocnice. Píše o neochotnom mužovi..

@mk22 neochotny muz? Nakopat..... Tu by som ja nediskutovala s muzom o tom, ci je ochotny. Rovno by som mu oznamila, ze idem za mamou, nech si vezme par dni dovolenku a stara sa. Tie deti si sama neurobila a tu ide naozaj o vynimocnu situaciu. Ak by bola v nemocnici hospitalizovana manzelka, tiez by sa musel postarat

autor
17. okt 2025

No volala som s otcom a vraj sa za ňou nedá zatiaľ ísť stále je na ARE ale že keď sa bude dať sa dohodneme, že by som išla s ním.

majamat
17. okt 2025
@anonym_autor

No volala som s otcom a vraj sa za ňou nedá zatiaľ ísť stále je na ARE ale že keď sa bude dať sa dohodneme, že by som išla s ním.

@anonym_autor ked bola kamoska na ARE, dalo sa za nou, nedalo sa s nou byt dlho a teda len najvlizsia rodina.

anonym_504d75
17. okt 2025
@mk22

Jedno maličké,menšie.

@mk22 ma skolakov, manzela a rocne batola. To nie je ziadna tragedia. Muza si vybrala sama tak nech sa zariadi aspon raz ako dospela

ivik4
17. okt 2025

Autorka ja som bola u mami v nemocnici kazdy druhy den tiez v inom meste sice blizko ale stale v kolonach a vobec som sa muza nepytala,jednoducho som mu oznamila ze ideme, pripadne idem sama. A aj som niektore dni prespala s ocom u nich a sla dalsi den do nemocnice s nim a este som mu aj navarila a oriadila doma. Bud som mala syna so sebou alebo nie, mal ho doma muz a jednoducho sa zariadit musel , pripadne ked sa nedalo tak dal syna k svojim rodicom. Ked mamu prepustili, tak som sa o nu starala 3 tyzdne vkuse, byvala som u nich doma a rovnako niekedy som bola so synom a niekedy nie. Ty sa bojis este aj do nemocnice zavolat a to si dospela zena pre boha . Ja nechapem ako fungujes v dnesnom svete . Tvoj muz je rovnako rodic ako ty, takze ci sa mu to paci alebo nie, o svoje deti sa postara. A vazne dufam ze sa o svoju mamu po prepusteni starat budes ked uz ona Vas financne dotuje a este aj robi za Vas veci ktore robime my bezny rodicia.
Boze

mk22
17. okt 2025
@anonym_504d75

@mk22 ma skolakov, manzela a rocne batola. To nie je ziadna tragedia. Muza si vybrala sama tak nech sa zariadi aspon raz ako dospela

@anonym_504d75 mne to nemusíš vysvetľovať, pre nás to prekážka nie je, pre ňu možno áno. Nechať deti otcovi..
Hádam vie, s kým ma deti.

janinah
17. okt 2025

Ty nevolaj s otcom.on nie je petsonal.ty volaj na ARO.ze ides za matkou zdaleka a ocakavaš,ze na par minut ťa pustia k nej

anonym_498ce1
17. okt 2025

@anonym_autor je čas porozmýšľať ako a s kým žiješ.Mama ti chce dobre choď za ňou.

anonym_54e0b1
17. okt 2025

Nedepkuuj si deti placom, vyrobis im traumy, akoby nestacili tie, co im robi ich sploditel. Na to, ze nevies, co presne matke je, celkom predbiehas udalost (prisla som o nu). Ako sa to tak rychlo zbehlo, s tym nadorom na tvari, predsa si ho videla, preco ste to neriesili, prerastol jej niekam, ked zrazu rovno nemocnica? Otec sa s tebou bavil, je vidiet dobru volu, aspon tento vztah skus dat dokopy. To vies, matky vedia zhodnotit potencial partnera ich deti a v tom kuse ziadny nevidela, co sa potvrdilo. Keby bol trochu na urovni, snazil by sa nieco dokazat, aby bola ked nie pysna, aspon spokojna z neho. Ale pre neho svokra, pol pekla, ze ano🪱🪱🪱

anonym_b62ac2
17. okt 2025

Nuž, najdi si poriadnu prácu, vyhoď toho kkta zo života, venuj sa deťom a keď sa mama vylieči tak jej ukáž, že si sa spamätala.

senta_sofia
17. okt 2025

@anonym_autor neviem, kolko mas rokov, ale posobis velmi nevyzreto. Taketo hadky riesia s matkami pubertacky. Tiez nerozumiem, ze teraz riesis dialku a na druhej strane tvrdis, ako si brava deti. Tie deti tam doleteli na ten vikend? Ci este ona ti behala hore dole po ne? Budes sa musiet konecne postavit na vlastne nohy a zacni tym, ze zajdes za nou.

autor
17. okt 2025
@senta_sofia

@anonym_autor neviem, kolko mas rokov, ale posobis velmi nevyzreto. Taketo hadky riesia s matkami pubertacky. Tiez nerozumiem, ze teraz riesis dialku a na druhej strane tvrdis, ako si brava deti. Tie deti tam doleteli na ten vikend? Ci este ona ti behala hore dole po ne? Budes sa musiet konecne postavit na vlastne nohy a zacni tym, ze zajdes za nou.

@senta_sofia býva 5 minút od nás ale išla do vzdialenejšej nemocnice tu v našej sa zákrok nepodaril

senta_sofia
17. okt 2025
@anonym_autor

@senta_sofia býva 5 minút od nás ale išla do vzdialenejšej nemocnice tu v našej sa zákrok nepodaril

@anonym_autor dakujem za vysvetlenie. Ak by to jej zdravotny stav dovoloval, je mozne poziadat o prevoz do blizsej nemocnice.

anonym_498ce1
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor držím palce bude to dobre len musí zmiznúť opuch

Strana
z2