Tehotenstvo v tínedžerskom veku: Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte mam 16 rokov a som tehotna. Moja matka to nezobrala vôbec dobre a uvedomujem si ma právo byt na mňa nahnevaná ale momentálne potrebujem podporu keďže otec toho dieťaťa odomna odišiel a neviem ho kontaktovať otca nemam takže som na to sama
@mircalla tak som rada, ze ty z toho všetko mas a teda aj dúfam, ze si v živote stastna 🙂.
@julka009 Ja by som nechcela, aby sa moja dcera zakopala doma od 18 rokov, rodila jedno dieta za druhym, manzel mimo rodiny a nic ine nepoznala.
Na jednej strane ta obdivujem, ze to zvladas, ale nechcela by som taky zivot pre svoju dceru.
@mircalla nemam z toho nic, ak ta to zaujima...na vysku som nešla z iných dôvodov, ako bolo dieta. Nasterene nemam ani teraz kto vie kolko 😂. Keby som mala setrit a az potom mat dieta, tak nemam deti stale 😂. Ale toto nie je úplne relevantna otazka...po kariere som nikdy netuzila, po materialnej stranke toho tiež vela nepotrebujem...muz robí v zahranici a ja som sa starala a aj sa staram o deti, domácnosť, zahradu, o vsetko...toto je to, co som si vybrala ja, preto nie je uplne k veci sa pytat, co z toho mam ja, kedze nic z toho nepotrebujem. S muzom sme začínali od nuly, teraz byvame vo vlastnom dome, vlastníme este byt, deti maju všetko, čo potrebuju. Kazda to mame inac nastavene, zariade ne. Mna naplna moje materstvo, teba mozno to, co si písala. A aby nedoslo k nedorozumeniu, ja nikde nepíšem, ze mat deti v skorom veku je super, ze podme vsetci do toho. Je to tazke, ale nie je to koniec sveta a AK sa uz stane, tak nemusí byt jednine riesenie potrat, ide to aj s dieťaťom.
P.s. vysoku sice nemam, ale písala som uz inde, ze skolu som si dokončila externe popri malom, co tiez nebolo med lizat, ale zvládla som to.
@julka009 takže všetko finančne ťahá muž, ty nepracujes? To by mi bolo blbé
@mircalla tak som rada, ze ty z toho všetko mas a teda aj dúfam, ze si v živote stastna 🙂.
@julka009 tvoja priorita je rodiť veľa detí, nemusíet pracovať lebo najprv sa postarala o zázemie tvoja mama a teraz sa stará muž, ktorý musí makať v zahraničí aby uživil zdravú nepracujúcu ženu a päť detí? Chudák muž, je na to očividne sám
@julka009 tvoja priorita je rodiť veľa detí, nemusíet pracovať lebo najprv sa postarala o zázemie tvoja mama a teraz sa stará muž, ktorý musí makať v zahraničí aby uživil zdravú nepracujúcu ženu a päť detí? Chudák muž, je na to očividne sám
@anonym_ef291e aký chudák muz a jeho deti su to není a nepracujú zena? 5 deti a napíšeš nepraucjuca? Jednak je na rodicovskom a tam kde je veľa deti su zeny doma starajú sa a muži pracujú.....zatoze ty robíš 12 a máš 💩 to neznamená ze tak žijú všetci
@anonym_ef291e aký chudák muz a jeho deti su to není a nepracujú zena? 5 deti a napíšeš nepraucjuca? Jednak je na rodicovskom a tam kde je veľa deti su zeny doma starajú sa a muži pracujú.....zatoze ty robíš 12 a máš 💩 to neznamená ze tak žijú všetci
@anonym_d4eb6c mne to príde že niektoré ženy tuná majú dojem,že si žena tie deti spravila sama a muž pri Tom nebol 😏
@anonym_d4eb6c Muz pracuje v zahranici a je daleko od rodiny aby uzivil velku rodinu, na Slovensku by nemal sancu. Ak si myslis, ze je ideal mat manzela doma len obcas, tak nech sa paci....Deti nevidia otca, on nevidi deti. Naozaj dokonale
Nieco medzi pracovat 12 a byt doma nepoznas? My viacere ano. Ale narobit si deti a manzel nuteny ist makat do zahranicia daleko od rodiny asi tak super nebude
@anonym_d4eb6c A asi nebude take super byt totalne zavisla na manzelovi, hocico sa stane a koniec. Pracovat nebude a nemoze. To by si musela ale trosku porozmyslat, preco je asi v tom zahranici a rodinu nevida
@anonym_d4eb6c A mozno tiez porozmyslaj, co ma z toho ten chlap, ked pozna len pracu mimo domov a deti si nevidi.
@anonym_d4eb6c A mozno tiez porozmyslaj, co ma z toho ten chlap, ked pozna len pracu mimo domov a deti si nevidi.
@mircalla tak môže pracovať doma alebo neurobiť toľko deti zrejme to taqk chceli
@anonym_d4eb6c uz ani neodpovedam 🙈
@anonym_d4eb6c mne to príde že niektoré ženy tuná majú dojem,že si žena tie deti spravila sama a muž pri Tom nebol 😏
@mizoko presne tak a potom.chudak musi pracovať 🤣ja sa čudujem tej pani ze vobec reagovala na take husy

@julka009 Myslela som si, ze nemas nic z toho. Len radis, ako sa vsetko da....
Len chcem poukazat na to, ze je za tym o dost viac, ako zmeskane opijase.
Nie kazda chce byt od teenagerskeho veku len doma a rodit deti. To, ze tebe to vyhovuje, nemusi kazdemu. Rozni ludia, rozne ambicie, rozne perspektivy. Teraz pisem vseobecne, nie o zakladatelke