Tipy na prekonanie nudy počas voľných dní
Ja navarim obed a už sa nudím chcem ísť von neviem co robiť doma ani cez víkend
Cvičiť , behať
Prezliecť posteľné prádlo
Žehliť
Čítať knihu
Počúvať podcast
Trhať obočie
Pilnikovať nechty
Upratať poličky v kúpeľni s drogériou
Vyčistiť trúbu, mikrovlnku, kávovar
Upratať kuch.linku, špajzu
Umyť okná
Dá sa robiť hĺbkové upratovanie a cistenie. ;D Knihy,filmy,audio.. Niekto je viac tvorivý.. ja tak max peciem a skúsim nejaký zaujímavý recept a s deťmi tvorím rôznymi spôsobmi zvyčajne podľa nejakej témy ale mnoho žien maľuje, vyrába kadečo z rôznych materiálov, záhradka, kvety,..
Tak choď von, kto ti bráni?
Ja neviem, co je nuda doma. Ale tak mam 4 deti a dom, keby som kazdy den od rana do vecera daco upratovala, od izby k izbe, tak mozem o tyzden zacat znova. Ale hej, aj konicky mam take domace, zahradu a sitie. Zacala som cvicit. Keby som fakt nevedela co, tak vecer budem citat.
@janulicek45 Este som sa v zivote nenudila. Ty nemas ziadne konicky?
@dskjhfdlkdjhl tak keď som doma nemám koníček žiadny...proste víkendy ma nebavia
Tak choď von, kto ti bráni?
@januska12323 nemám s kým priateľ je v robote a dva dni nemôžem chodiť vonku ani nieje kde
Chcem mat taketo problemy.
@janulicek45 Bože chcem sa nudiť. A ja neviem čo skôr..keď si ukradnem občas čas pre seba na prechádzku do lesa tak mám čo doháňať.
Nechápem, ako sa môže niekto nudiť. Idem do práce až v stredu a už mám plány na každý deň.
@janulicek45 upratujem 😆 Moj najväčší relax, pustím hudbu a idem dokiaľ nepadnem.
Nechápem, ako sa môže niekto nudiť. Idem do práce až v stredu a už mám plány na každý deň.
@doriiis tak upratovanie nieje pre mňa poupratujem čo treba navarim obed zahrám si hru na xboxe a ďalej čo😆 nie naozaj ženy čo robíte doma napr cez víkend ?
@doriiis tak upratovanie nieje pre mňa poupratujem čo treba navarim obed zahrám si hru na xboxe a ďalej čo😆 nie naozaj ženy čo robíte doma napr cez víkend ?
@janulicek45 ... Čítam, sijem, maľujem, pozerám filmy, chodím von, upratujem, pracujem vonku.
@janulicek45 nieco sa navari, nieco sa uprace, pozriem si nejake nove videa na youtube, pocas varenia a upratovania si vypocujem podcast, prechadzka so psom, pocuvanie hudby, citanie knih. Popripade si urobim vylet do mesta. Ci uz sama alebo s kamoskou. Alebo si dam niekolko hodinoveho slofika 😂
Och, ja by som sa tak rada nudila. Pozerala by som serialy, citala knihy, hrala videohry, pocuvala hudbu, len tak by som sa ponevierala... ach jaj, naposledy som to zazila asi na strednej skole.
@janulicek45 precitam super knihu, precitam ju potom aj v cudzom jazyku. pustim si super film a pustim si ho potom v cudzom jazyku s titulkami v tom istom jazyku.
najdem na internete recept na extremne jednoduchy novy salat / dezert a urobim ho.
pustim si youtube video navod ako si urobit makeup a skusim sa podla toho namalovat.
vytiahnem hudobny nastroj a skusam na nom hrat podla jednoduchych navodov na internete 😂 ... cvicim strasne vela cvikov na chrbticu kvoli tazkostiam. skusam sa dokopat aj k nejakemu rychlemu kardiu, ale vacsinou koncim len pri drepoch a tak.
vytiahnem take tie omalovanky pre dospelych, pustim si hudbu a popritom malujem alebo iba tak vyfarbujem.
Pustim si hlboke video, a snazim sa ho pochopit, napriklad:
@janulicek45 citam, sijem, upratujem.
@janulicek45 moj ty boh a ja niekedy ani len uvarit ten obed nemam cas 😂 a to uz nemam male deti, ktorym sa treba nonstop venovat. Ja stale nechapem, ako niekoho “nic nebavi” 😳 fakt nemas ziadne sny, ze toto by som chcela vediet, zazit, skusit, ochutnat, tam by som chcela ist, toto vidiet?
@anonym_aad83a toto všetko za 2 dni? ani by ma nehlo ... 😂
čo robím keď som doma? nič. najradšej vegetím ...
@diewcatqoo ja aj keď sa ponevieram tak sa nenudím ... to nie je nuda ...
Este nemas deti ze? Tie ta fajne naucia vazit si volny cas.
@janulicek45 zaplateny trolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
@janulicek45 tak chod sama do kina, presad kvety, snáď nejaké máš. Môžeš ísť von cvičiť, behať, na bicykel… čítaj knihu. Niečo si nájdi, inak za chvíľu tvoj priateľ bude riešiť, že si hrozne nudná a bez neho nič neurobíš.
Alebo skús ako robil môj oco s bratom. Ked ss nudili, šli na stanicu a sadli na prvý bus čo šiel. Že uvidia kam sa dostanú. Zaručene sa už nenudili 🤣
Este nemas deti ze? Tie ta fajne naucia vazit si volny cas.
@hederamonstera ako vies, ze si ho nevazi? ... clovek s extremne extrovertnou povahou alebo clovek ktory ma poruchu pozornosti s hyperaktivitou (ADHD), niekedy
zufalo potrebuje stimuly
a moze ostat chvilu zaseknuty, ze sa nudi, nedari sa mu normalne nastartovat mozog a vymysliet ziadnu cinnost.
Ja mavam opacny problem, neustale mi mozog bezi, nikdy sa nenudim, ani na zastavke autobusu, stale na nieco myslim,
a musim sa ucit upokojit mysel a donutit ju relaxovat a nemysliet.
@janulicek45 ja ani nezbadam a vikend mi prebehne, potrebovala by som asi mesiac byt doma zatvorena a potom by som sa mozno nudila, ale pochybujem. Ja strikujem, sijem, dost casto travim dost casu pracovnymi vecami, citam, cvicim, varim peciem, upratujem-proste niekedy ani nestihnem, co si naplanujem. Ale tak aspon sa nenudim, by ma trafil slak, keby som mala taky jednoduchy zivot.
och keby ja som si toto mohla povedať čo TY nudim sa och sveta Ti je žiť.Ja neviem čo prve od práce potom podnikanie secondhandy výkladať žehliť ukladať triediť och bože zavidim ti.Ja sa nezastavim ako je týždeň dlhý.
@januska12323 nemám s kým priateľ je v robote a dva dni nemôžem chodiť vonku ani nieje kde
@janulicek45 a čo ti bráni nájsť si hobby?
len varenie mi zaberie min. 3-4 hod. upratovať by som mohla aj 3 dni vkuse - aj tak to nebude úplne OK. Tak aká nuda?

@janulicek45 Este som sa v zivote nenudila. Ty nemas ziadne konicky?