Tipy na prekonanie nudy počas voľných dní
Ja navarim obed a už sa nudím chcem ísť von neviem co robiť doma ani cez víkend
Sprav si dieta, to ti zazenie nudu prec 😂 nemas kamosky?
@doriiis tak upratovanie nieje pre mňa poupratujem čo treba navarim obed zahrám si hru na xboxe a ďalej čo😆 nie naozaj ženy čo robíte doma napr cez víkend ?
@janulicek45 chod cvicit
Poď mi porýľovať kúsok záhrady. 🙂
ja sa tiež kolkokrát nudím a tiež máme dom.Pretože nie vždy sa dá isť von alebo nie je s kým ak je niekto zaneprázdnený.A u mňa relax je o tom nič nerobiť.Nie že idem upratovať dačo z nudy.Knihy čítam v kuse ak mám čas,varenie alebo pečenie to je taka klasika ak skúšam niečo nové.Počkaj ešte ti tu poradia že sprav si dieťa a nebudeš vedieť čo je nuda 😂 nečítala som diskusiu ale určite tu niečo také dakto napíše.Ale niekedy inak nie je na škodu len tak čučať na stenu alebo do blba na gauči v tichu a rozmyšlať o kadečom.Ja si aj takto prečistim hlavu.Všetko povypínam a rozmyšlam takto a ak treba,napišem si aj na papier rôzne plány atd atd.Skús
@janulicek45 kino, cvicenie...
@januska12323 nemám s kým priateľ je v robote a dva dni nemôžem chodiť vonku ani nieje kde
@janulicek45 pre krista, a sama nemozes ist von? Si nesvojpravna? Na prechadzku, do kina, na kavu, na nakupy... Nezijeme v moslimskej krajine, aby si musela cakat na chlapa 🤦♀️
@doriiis tak upratovanie nieje pre mňa poupratujem čo treba navarim obed zahrám si hru na xboxe a ďalej čo😆 nie naozaj ženy čo robíte doma napr cez víkend ?
@janulicek45 ja už nemám malé deti, v sobotu väčšinou ani nevarím, to ideme na obed do reštaurácie. inak turistika, plaváreň, výstava, kino, káva s kamoškou, aquapark, bicykel, brnkám na klavíri, v nedeľu niečo uvarím, venujem sa sebe - vlasy, nechty, maska na tvár, niečo poupratujem návšteva, dobrá kniha, upečiem koláč, rozdávam rozumy na MK 😀 V živote som sa nenudila, všetko, čo som spomenula sama, bez partnera, s ním ešte vykecávanie, sex, počúvanie dobrej hudby
@dskjhfdlkdjhl tak keď som doma nemám koníček žiadny...proste víkendy ma nebavia
@janulicek45 ja mám už program na všetky novembrové víkendy. Mrháš s drahocenným časom, vieš koľko nápadov by mali ľudia, ktorí trpia nevyliečiteľnou chorobou, sú v nemocnici a ich dni sú zrátané?
@janulicek45 skús školu.
Ja tiez neviem co je nuda, som rada sama so sebou. Napriklad dnes doobedu dam prat, popritom budem citat, potom trosku vonku s detmi na hodinku , dve, o siestej mam jogu a vecer budem citat mam 4 knihy z kniznice , este mam rozpozerany serial...Treba mi sa ucit spanielcinu kedze chodim na kurz, robim si playlist do auta, mam rozrobeny obraz diamantove malovanie aj malovanie podla cisel 🙂 Naopak by som uvitala keby mal den viac hodin...Pred sviatkami zas behame po vianocnych trhoch, vcera som napr zhanala lepsie ubytovanie v Rime lebo hotely sli dole a podarilo sa mi najst vyssiu kategoriu za lacnejsie ako mame. Popritom som robila program co tam budeme robit...Treba mi muskaty zazimovat...
@januska12323 nemám s kým priateľ je v robote a dva dni nemôžem chodiť vonku ani nieje kde
@janulicek45 ja sa priznám, že buď nerozumiem čo píšeš alebo nechápem. Každú činnosť môžeš robiť aj sama, doma či vonku. Na prechádzky po meste frajera nepotrebuješ, môžeš to spojiť s návštevou alebo nákupmi a máš na dva dni program. Upratať byt, pozrieť celú sériu seriálu, filmy, na ktoré nemáš čas, naučiť sa štrikovať... Mám písať všetko?
Ja neviem čo je to nudiť sa, mám deti cez víkendy a voľno sa venujem im, robíme spolu x veci hráme sa chodíme von. Dneska od rána som upratovala, prala vyvesala práčku, piekla som 4 druhy zákuskov keďže máme hody tento víkend. Dala som variť zemiaky na šalát a teraz som si sadla že si trochu oddýchnem.
Mna by zaujimalo kolko mas rokov. Aj ked som bola sama bez deti a chlapa, nepoznala som nudu. Citala som, sila, nieco tvorila, uoratovanie nepovazujem za travenie volneho casu ani varenie. To proste treba.
Mas peniaze a cas? No chod na weones alebo do muzea, kina. Toto ja pocuvam od mladych tak do 30 rokov. Nevedia co so sebou zacat, hkafia do pc hier ale Boh chran nudu.
Mna by zaujimalo kolko mas rokov. Aj ked som bola sama bez deti a chlapa, nepoznala som nudu. Citala som, sila, nieco tvorila, uoratovanie nepovazujem za travenie volneho casu ani varenie. To proste treba.
Mas peniaze a cas? No chod na weones alebo do muzea, kina. Toto ja pocuvam od mladych tak do 30 rokov. Nevedia co so sebou zacat, hkafia do pc hier ale Boh chran nudu.
@svetlonos 27 rokov mám mám čas ale nemam peniaze som rada že mám dať čo do úst
@janulicek45 Tak si nájdi na víkend brigádu. Nebudeš sa tie dva dni nudiť a ešte si aj zarobíš peniaze👍😉
@janulicek45 tak choď na brigádu načo sedíš doma a nudíš sa
@janulicek45
no presne ako som myslela. Mlada zena do 30 rokov. Si bezdetna? Najdi si este jednu pracu/brigadu. Neviem odkial si, ale ist do prirody nic nestoji. Citas, mas nieco co ta bavi? Si tvorivy typ? Kludne napady odkukaj z pinterestu a podobne. Alebo si skor socialne zalozena? Aj v tej oblasti su rozne moznosti. A brigadou si zarobis potom na vylety a vyzitie vonku.
@janulicek45 odkial si ? Aj ja mam problem niekedy , doma ma to nebavi
Oddychujem 🤷🤣
@janulicek45 zaplateny trolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
@anonym_bc61eb Sama si troll a ešte anonymný
Neviem čo je to nudiť sa. Upratovanie varenie ak su deti v škole a ja mam voľno a mam všetko urobene doma tak buď cvičím, čítam knihu, relax proste. S deťmi sa nenudím vždy niečo treba alebo sa hrám s malým keď má urobene úlohy, alebo ideme von atď
Dojdi ku mne na farmu ja ti tu najdem roboty ,ze sa nebudes mat kedy ani vycurat 😁
@janulicek45 ja som sa bol dnes prejsť do lesa. Doobeda varenie s manželkou potom obed a poobede do lesa. Myslel som, že keď je mokro bude tam blato, ale tolko lístia bolo, že topánky síce mokré, ale neboli od blata. Krásne bolo, hmla presvietená zozadu slnkom. Potom zamračené, ale krásne aj tak. Nestretol som ani človeka, ani zvieratko dnes v lese. Ale bolo super. Potom sprcha potom kriminálka, potom večera a čítanie knihy. A teraz pred spaním tu koníkujem.

@janulicek45 Prečo nemôžes chodiť 2 dni von? 😄