icon

Už ste sa niekedy našli v nejakej diskusii?

5. sep 2025

Ahojte, možno zvláštna otázka. 😅 Ale už ste sa niekto niekedy našli v nejakej diskusii? Že napr. niekto založil diskusiu o švagrinej a vlastne to písali o vás? Že ste sa reálne sami spoznali, že to je diskusia o vás. Pretože už tu boli naozaj diskusie o všetkom možnom a niekto sa určite musel v tom nájsť 😁😇

titla
5. sep 2025

Spoznala som kamatku v jednej diskusii. Pribeh, ktory zdielala rozpravala aj mne. Parkrat som na jej nick narazila este v dalsich diskusiach a potvrdila si to. Aj tu v anonymnom online prietore sa prezentovala tak ako v realnom zivote - milo, inteligentne a zasadovo. Dnes uz nie je na koniku aktivna.

procrastique
5. sep 2025

Ja som sa raz sťažovala na kuriéra, že je to nočná mora. Riešila som to s daným kuriérom ja, riešil to s daným kuriérom manžel. Riešila som to u kurierskej firmy a vlastne sa nič nevyriešilo.
Potom som to hodila " anonymne " na " priznania xy " že mi pije nervy ten a ten kuriér a dúfala som, že sa v tom spozná / že sa to k nemu dostane :D

A on sa spoznal v tom " priznaní" , ešte mi aj odpísal a čuduj sa svete, odvtedy sa to vyriešilo :D

sundew
5. sep 2025
@liusa82

ja nie ale ale viem o jednej používatelke ktorá tu bola akože odhalená susedou a bola tu o nej nepekná reč..že tu dáva milion rád,múdra je ako rádio a v skutočnosti žije úplne inak a nevie riadne ani pozdraviť..že má na figu život a tu sa prezentuje úplne inak.Jedna suseda ju tu spomínala.Aká je dotyčná samá pretvárka a v skutočnosti je hnusná a nevrlá v reále 🤭 doteraz si to pamätám ale nick nepoviem 😁

@liusa82 Na to si pamatam a chcem veidet nick a stale som sa nedopatrala :(

mircalla
5. sep 2025

@anonym_autor Nie, toto nie. Ale niektore tu radi vytahuju, co som napisala na MK este pomaly v minulom storoci. Napriek tomu nikdy nebudem pisat anonymne.

anonym_59f35c
5. sep 2025

@anonym_autor nie, ale bola tu negatívna skúsenosť na moje bývalé pracovisko a kolegyne.
Ľudia su ľahko rozpoznateľni aj, keď píšu anonymne a jedna žena tu píše často či pod nickom či v utajení aj teraz pár dní dozadu rodinný problém viem o koho ide ešte z iných for a musí žiť v nejakej svojej bubline, lebo viem, že realita je iná a veľa veci zataji.Svet je veľmi malý a každý každého pozná, alebo cez známych atď...
Ja mám tiež bydlisko v inom kraji a aj deti som pomenila.Vela žien, ktoré majú fotku som našla na FB v iných skupinách a je to zaujímavé citanie

liusa82
5. sep 2025
@anonym_59f35c

@anonym_autor nie, ale bola tu negatívna skúsenosť na moje bývalé pracovisko a kolegyne.
Ľudia su ľahko rozpoznateľni aj, keď píšu anonymne a jedna žena tu píše často či pod nickom či v utajení aj teraz pár dní dozadu rodinný problém viem o koho ide ešte z iných for a musí žiť v nejakej svojej bubline, lebo viem, že realita je iná a veľa veci zataji.Svet je veľmi malý a každý každého pozná, alebo cez známych atď...
Ja mám tiež bydlisko v inom kraji a aj deti som pomenila.Vela žien, ktoré majú fotku som našla na FB v iných skupinách a je to zaujímavé citanie

@anonym_59f35c ja nechápem tie pretvárky a vymýšlačky tu.Načo, prečo? Veď ked už mám klamať radšej nenapíšem nič a je ako nejaké vymyslené hovadiny

anonym_59f35c
5. sep 2025
@liusa82

@anonym_59f35c ja nechápem tie pretvárky a vymýšlačky tu.Načo, prečo? Veď ked už mám klamať radšej nenapíšem nič a je ako nejaké vymyslené hovadiny

@liusa82 nie je to vymyslené skôr nenapise podstatné informácie a potom ten problém má úplne iné pozadie a suvislosti

anonym_11230a
5. sep 2025
@anonym_59f35c

@anonym_59f35c zaujímavé, mne nikdy nenapadlo hľadať človeka kde kade po FB a špehovať ho.

vladuska20
5. sep 2025

No ved aj o mne sa tu jedna vyjadrila ako ma osobne pozna a ine bludy.Nuz ak ma osobne pozna,tak nech naberie odvahu a sup mi to povedat medzi 4mi ocami,a nie sa schovavat za anonymom.Na to gule nema,ale bludy pisat bude.Este dnes sa s toho smejem,co som sa akoze o sebe dozvedela.

anonym_59f35c
5. sep 2025
@anonym_11230a

@anonym_59f35c zaujímavé, mne nikdy nenapadlo hľadať človeka kde kade po FB a špehovať ho.

@anonym_11230a máš problém s pochopením?Veď vidím fotku na FB v komentároch a zistím, že to je žena z MK.Ako môžem vedieť priezvisko a meno?Alebo pridá fotku domu, záhrady, venčeka na dvere a zistím, že to som videla tu.Niektore ženy dokumentujú celé svoje súkromie po sietach

caramellka
5. sep 2025
@liusa82

@liusa82 Tak ja som sa už stretla s vyjadrením, že vo virtuálnom svete si žije dotyčná virtuálny anonymný život a môže si vymýšľať, čo len chce a jej reálny život je úplne iný a nič čudné na tom nevidí. Tak mňa už nič neprekvapí...😅

miskakyska
5. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Nestalo sa mi to, ale jedna mi vypisovala, ze ma pozna a znici ma😀

@hiro ja som Ťa podľa fotky našla na dopravnom servise Za 😁

miskakyska
5. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Nestalo sa mi to, ale jedna mi vypisovala, ze ma pozna a znici ma😀

@dskjhfdlkdjhl takých tu bolo,ako maku s takýmito trápnymi poznámkami 🥴

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2025
@miskakyska

@dskjhfdlkdjhl takých tu bolo,ako maku s takýmito trápnymi poznámkami 🥴

@miskakyska Tak mne tato niekolko tyzdnov posielala sukromne spravy, bolo to celkom otravne.

liusa82
5. sep 2025
@anonym_59f35c

@liusa82 nie je to vymyslené skôr nenapise podstatné informácie a potom ten problém má úplne iné pozadie a suvislosti

@anonym_59f35c ale ja myslím všeobecne také ženy alebo ludí čo si navymýšlajú hory doly nie že len vynechajú niečo dôležité,podstatné

miskakyska
5. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@miskakyska Tak mne tato niekolko tyzdnov posielala sukromne spravy, bolo to celkom otravne.

@dskjhfdlkdjhl moja ničiteľka si na FB založila profil s mojou profilovkou z koňa a vypisovala v mojom mene bludy kade chodila..tu na koni vypisovala ip ľuďom, že som taká a onaká,pijem, muž ma mláti,o deti sa nestarám 🤦🏻‍♀️😀asi súdila herečka podľa seba

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2025
@miskakyska

@dskjhfdlkdjhl moja ničiteľka si na FB založila profil s mojou profilovkou z koňa a vypisovala v mojom mene bludy kade chodila..tu na koni vypisovala ip ľuďom, že som taká a onaká,pijem, muž ma mláti,o deti sa nestarám 🤦🏻‍♀️😀asi súdila herečka podľa seba

@miskakyska No, teda, tak az takto daleko to u mna nezaslo. Inak, cele sa to spustilo, ked v nejakej diskusii spatne vypocitala pre niekoho priklad a ja som sa ozvala, napisala som, ze to ma spatne a dala som ta spravne riesenie-proste taka blbost, ale nedalo jej to spavat😉

lucia13022023
5. sep 2025

Mňa nie 😅 ale spomínam si na jednu uzivatelku ktora tu nakladala každému, bola dosť mimo.. Dokonalý život, dokonalý muž, dokonale deti. A nakoniec sa tak zamotala do svojich klamstiev, dve baby ju odhalili, že si vymazala účet. A ona bola fakt v každej diskusii a písala uveritelne, aspoň ja som jej to verila 😅

lucia13022023
5. sep 2025

Aaa ešte ti bola daaavbo asi 2r dozadu jedna téma, kde jedna používateľka MK písala o svojej švagrine ktorá je tu na MK vraj varená pečená, že to, čo píše nie je pravda, a potom jej ta švagriná písala sms nech to zmaže, ona sem dala ten screen, ženy ju spoznali sle ja aj tak neveim o koho išlo😅

viestta
5. sep 2025

O mne osobne bolo niekolko diskusii. Mam pocit, ze ich pocet presiahol desiatku. Niektore som ani nestihla precitat a zmazali ich, ale vsetky nakoniec zmazali. Takze ja som sa nemusela hladat, mna normalne menovali 😅

zobaka
5. sep 2025
@viestta

O mne osobne bolo niekolko diskusii. Mam pocit, ze ich pocet presiahol desiatku. Niektore som ani nestihla precitat a zmazali ich, ale vsetky nakoniec zmazali. Takze ja som sa nemusela hladat, mna normalne menovali 😅

@viestta ty si tu uz taky MK influencer 😂

caramellka
5. sep 2025
@viestta

@viestta Tak Ty si zaslúžiš slávu...😉 Ale to myslím v dobrom, ja Ťa vnímam roky ako fajn babu, ktorá sa na nič nehrá, je pokorná, nemá problém vyjadriť svoj názor aj na kontroverzné témy a tak isto pomôcť...

anonym_371279
5. sep 2025

Spoznala som tu rodinného príslušníka. Ona nevie, že o nej viem, možno aj ona vie o mne, občas sa tu pochytíme v nejakej diskusii, pretože si nehorázne vymýšľa, aký ma perfektný život, perfektného muža a perfektné deti. Dáva rady iným ženám a sama sa nimi neriadi, v reálnom živote.

marca12
5. sep 2025

@anonym_autor Ja nie,ale moja znama sa tu nasla a zistila,ze ju dcera okydava v diskusiach. Bolo to par rokov dozadu. Strasne sa vtedy hnevala na dceru.

lenkasarka
5. sep 2025
@anonym_371279

Spoznala som tu rodinného príslušníka. Ona nevie, že o nej viem, možno aj ona vie o mne, občas sa tu pochytíme v nejakej diskusii, pretože si nehorázne vymýšľa, aký ma perfektný život, perfektného muža a perfektné deti. Dáva rady iným ženám a sama sa nimi neriadi, v reálnom živote.

@anonym_371279 no teda. Mna by zaujimalo o koho ide. Prezradíš?

anonym_371279
5. sep 2025
@lenkasarka

@anonym_371279 no teda. Mna by zaujimalo o koho ide. Prezradíš?

@lenkasarka Nemôžem, ale bola tu dlhodobo pod iným menom a potom si účet zrušila, vtedy tam mala aj fotky, takže som vedela o koho ide, ja fotky ani žiadne informácie o sebe v profile nemám, takže nikto nevie odkiaľ som a ani nič a teraz tuším minulý rok si otvorila znova účet, teraz síce bez fotiek, ale hneď som vedela, po prečítaní pár jej príspevkov, že je to ona. Ešte som sa jej nenápadne pýtala nejaké otázky atď. a potvrdilo sa mi, že je to ona. Ale ja sa vždy bavím, keď sa s ňou naťahujem, naposledy v jednej diskusii opísala svoju výchovu a život tak perfektne, pritom 3 dni predtým mi doma plakala, že už nevie čo má robiť. Nechápem k čomu to je dobré.

anonym_fab25c
5. sep 2025

Ja opačne, na mna tu striehol toho času manžel, ci tu nebudem rozoberať svoju ťažkú situáciu s nim - manipulatorom a ziarlivcom. Len ja som bola krok pred ním 😅. A sliedi doteraz, len on je uz ex 😉 a chvalabohu tu uz existuje anonymne písanie 😊

lenkasarka
5. sep 2025
@anonym_371279

@lenkasarka Nemôžem, ale bola tu dlhodobo pod iným menom a potom si účet zrušila, vtedy tam mala aj fotky, takže som vedela o koho ide, ja fotky ani žiadne informácie o sebe v profile nemám, takže nikto nevie odkiaľ som a ani nič a teraz tuším minulý rok si otvorila znova účet, teraz síce bez fotiek, ale hneď som vedela, po prečítaní pár jej príspevkov, že je to ona. Ešte som sa jej nenápadne pýtala nejaké otázky atď. a potvrdilo sa mi, že je to ona. Ale ja sa vždy bavím, keď sa s ňou naťahujem, naposledy v jednej diskusii opísala svoju výchovu a život tak perfektne, pritom 3 dni predtým mi doma plakala, že už nevie čo má robiť. Nechápem k čomu to je dobré.

@anonym_371279 to je smiešne a smutne zároveň.

laurinka27
5. sep 2025
@anonym_371279

@anonym_371279 A myslíš, že v tomto komentári sa nenájde (ak nie je úplne blbá)? 😂

anonym_3765eb
5. sep 2025
@hiro

V diskusii nie ale ocividne som bol uplne nahodne spoznany na ulici mamickou odtialto :D

@hiro ono keď v profile vylepis fotky svojich detí tak to nie je až také ťažké ta spoznať hlavne keď ta s nimi stretáva pravidelne niekde v obchode, vo výťahu, na ihrisku, v škôlke, v škole a pod...