Poznáte nejaké zoznamky, kde by som reálne niekoho našiel?

miki1102
7. jan 2022

Ahojte všetci 🙂

Poznáte nejaké zoznamky kde by som reálne niekoho našiel? Pretože Badoo a pokec sú len zoznamky kde si treba platiť za služby a nič s toho. Za každú radu/info ďakujem.

Pekný deň

karolinka234
7. jan 2022

Ak máš Instagram, tak super appka je Whoo

leni1977
7. jan 2022

@miki1102 no ja som sa s priateľom zoznámila na Badoo, práve dnes sme spolu 4 roky.

ivkazba
7. jan 2022

Môjho ex som spoznala na Badoo, nikdy som tam nezaplatila ani cent, za bežné služby vôbec nie je potrebné platiť. Dotyčný má aj aktuálnu partnerku cez Badoo, ani jeden nevyužívali platené služby.

miki1102
autor
7. jan 2022

@ivkazba a kedy to presne bolo ? Lebo teraz keď chcem niekomu napísať tak musím si kúpiť kredit alebo aktivovať nejakú službu a potom sa dá napísať správa.

sissy27
7. jan 2022

@ivkazba chlapi si na badoo musia platiť ak chcú žene napísať prví, ak nechcú platiť tak musia čakať, kým ich osloví žena 😉

miki1102
autor
7. jan 2022

@sissy27 presne tak , a niektoré ženy alebo skoro každé nikdy neoslovila chlapov ako prvé. Česť výnimkám.

strecho
5. máj 2022

@miki1102 V tých platených sú pekné len volavky.TEDA návnady aby pritiahli.Možno sa aj skontaktuju,ale skutek utek.Na Azete tiež pekné a sympatické ženy nekomunikuju.
Asi zadané,alebo ide im len o sex(služby,prip.biela pečeň)
Zoznamka by mala byť o pisomnom kontakte a nasledne reálne stretko kde sa to vyjasní.A najmä aktuálne foto(nie spred 5-tich rokov a s mínus 15kg)
Tie kecy o tom ,že ja ťa chcem blizsie spoznať,preto si chcem písať je argument pre naivných...Veď spoznať človeka cez net a vymeniť si vzletné slová ,je to isté ako zaplávať si na Maledivách cez PC!
Ak mám vážny zaujem,tak sa stretnem.VŠETKO ostatné sú len prazdne reči.

natalienka12
18. sep 2022

@strecho Zaregistrovala som v inej diskusii, ake prisne kriteria mas na zeny, musi byt pekna, stihla, mila, zenska, usmievava…pritom sam pises, ze si skoro dochodca…pytam sa, preco neopises, ako vyzeras ty, ked tolko kritiky na zeny. Ano, suhlasim, zena ma byt pekna a stihla, ale takato zena aj hlada muza jej urovne, tiez pekneho, stihleho, s vysokoskolskym vzdelanim, muza, ktory ma na hlave huste vlasy ( nie plesinu) atd…. ty ako vyzeras? Skus zovseobecnit aj aki muzi su na zoznamkach…bud muzi hladajuci sex alebo neschopni mat normalny vztah( lakomci hladajuci sluzku do domacnosti) alebo potom muzi, co vyzeraju strasne, nemusia byt obezni, ale su nizki, maju plesinu, zhrbenu postavu a podobne. Kam patris ty?

strecho
19. sep 2022

@natalienka12 -VŠ,190cm/97,vdovec, husté vlasy, zabezpečený,pracujúci s vlastným bývaním. Priznám sa ja ani veľmi nehľadám. Mal som nádhernú vysokú (182), štíhlu ženu.
Osudová.
V kútiku duše sa ,ale ešte nádejam, že, možno,niekedy...,ale som realista.
Nechcem mať pragmatický,"vzájomne vyhodný" vzťah. Poznám taký vzťah. Ak je tam len kalkulácia, vypočítavosť (nemyslím financie,mamon) a nie je tam puto priazne, lásky a trvalej sympatie,je to len vzťah pre sebazáchranu pred samotou.

brona235
19. sep 2022

@miki1102 preco nejdes medzi ludi? Ved aj vonku mas sancu najst zenu. A mas istotu, ze to co vidis, nieje stiahnuta fotka nejakej sexbomby... 🤪

denka86
5. mar 2023

Ahojte aj mňa by zaujímala nejaká zoznamka, kde sú hlavne normálni muži lebo v realite mala muža, ktorý dokázal iba ublížovat a zdá sa mi, že akoby vymreli slušní milí muži.

tanyag
5. mar 2023

@natalienka12
Presne ako si napísala...najväčšie nároky na ženy majú muži, ktorí sa nikdy asi v zrkadle nevideli...Poznám pár takých prípadov...a je to smutná realita...Obézni muži, muži s plešinou alebo chýbajúcimi a žltými zubami, ktorí dokonca krývajú na jednu nohu, majú cukrovku, vysoký krvný tlak...veľký nos atď. hľadajú modelky ako z časopisu 😂 a myslia si, že je to úplne v pohode...a ešte som zabudla dodať, že bývajú s mamičkou...ale sú potom aj takí "škaredší" ale majú peniaze, byt, auto a myslia si, že na to zbalia nejakú normálnu a rozumnú krásku 🤦‍♀️
Vôbec ale vôbec sa tí chlapi asi nevidia v zrkadle, ale teba zhodia a dobre že nie zakopú po zem len preto, že máš pár kíl navyše...to, že si úspešná, finančne zabezpečená, máš tiež svoje bývanie...to je už nepodstné...lebo tie kilá nepustia 😂 ja chápem, že každému sa páči niečo iné...ale nech je to spravodlivé...a nie, že obézny, plešatý, starý muž si nárokuje na krásnu, mladú ženu....nech si hľadá sebe rovnú...

tanyag
5. mar 2023

@denka86
Nestrácaj čas na zoznamkách, všade je to o tom istom...

duunlo
5. mar 2023

@denka86 chlapov je vsade dostatok, uz si len vybrat podla plesiny, farby vlasov, bruska, farby oci 🤣😂, atd…

denka86
11. mar 2023

@duunlo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@duunlo 🤣🤣🤣🤣🤣

strecho
5. máj 2023

@denka86 rovnaké je to aj u žien. Väčšina žien nad 50 rokov sú tučné, v podstate frigidne a len špekulujú ako cez slabiny muža zneužiť na ich ciele.Je to to iste6 ako väčšina mužov si chce len užiť a potom ísť o dum dál....Preto veľa žien ponúka vraj iné hodnoty ako je krása, štíhlosť."Moja" žena nemusí byť chodiaca encyklopedia, ani prešibaná múdrosráčka.Ale čo určite musí byť je štíhla , príjemná a fešanda. Naschvál nepíšem krásna. Fešanda znamená krásna pre mňa.
@denka86

blazargandalf
29. mar 2024

@miki1102 grindr