Zlosť ľudí na Modrom koníku
Ahojte, neviem ako to vnímate vy, ale ako čítam niektoré diskusie som znechutená akí ste niektorí zlí, útoční až agresívni. Napíše človek, s takým a takým problémom, možno mladší človek alebo človek, ktorý sa dostal do nejakej situácie 1. krát a v niektorých diskusiách je viac urážok ako rád. Presne z tohto dôvodu, som sem už prestala aj ja prispievať a len komentujem diskusie iných ale vždy slušne a snažím sa podporiť, ak neviem tak radšej nekomentujem. Normálne mi je smutno akí sme k sebe zlí.. Už uvažujem, že sem prestanem úplne chodiť koľko negativity tu čítam..
Agresivita a zloba ide napriec celou spolocnostou. Zacalo to hore u fica a ten to rozduchava. Prebrali to dochodci, ved pozri fb. Samozrejme, ze anonymne na forach je byt agresivnym este lahsie ako v beznom zivote.
Aj ty tu vystupujes anonymne
@benit ja nemám fb našťastie ale tu čo čítam posledné mesiace ako uff
Agresivita a zloba ide napriec celou spolocnostou. Zacalo to hore u fica a ten to rozduchava. Prebrali to dochodci, ved pozri fb. Samozrejme, ze anonymne na forach je byt agresivnym este lahsie ako v beznom zivote.
@benit ale ja nikoho neurážam 🙂
@anonym_autor súhlasím. Ja som písala v poslednej dobe asi 2 3 príspevky. A jedna a ta istá osoba sa zapojila do všetkých... úplne mimo tému, len si prišla rypnut. Nechápem
Nie MK je stále dobra platforma. Co by som nazvala ako nenavist je to co vidis napriklad na facebooku. Ja osobne mam MK rada, lebo je tu obrovské množstvo rôznych žien, s rôznymi názormi a pohľadmi na svet. A niektore pohľady aj ked su povedané raznejsie neznamená, ze su agresívne. Ja mam radšej priamu kritiku ako milé reči. Diskusiu aj ako autor otázky vies riadiť a vysmech vies zmierniť, len treba hneď nebrať veci osobne a uvedomit si, ze je to stále verejná diskusia.
Ludia si vylievajú svoju zlosť, svoje znechutenie zo života na iných ľudoch.... ideálne na cudzích, lebo radšej vynadáš cudziemu než svojej vlastnej rodine, dieťatu...
Vždy to tak bolo, vždy bude, a všade je tomu tak.
Ja naozaj verím tomu, že vyrovanany a spokojný človek takto reagovať nebude. Čiže keď niečo také čítam, je mi ich skôr ľúto. Musia si niečo dokazovať ma margo niekoho druhého. Smutne.
Ale zas na druhej strane, snažím sa pozerať len na to "dobre" a práveže je to veľmi zaujímave vidieť iný pohľad, názor na danú tému. Nie je to len čiernobiele.
No niektore frustrovane, ktore nemaju doma co robit a nevedu duchalpnu a zmysluplnu konverzaciu s muzom, ci kamaratkou, sa musia niekde vyventilovat. Priestor tu na to maju. 🙂
Nie MK je stále dobra platforma. Co by som nazvala ako nenavist je to co vidis napriklad na facebooku. Ja osobne mam MK rada, lebo je tu obrovské množstvo rôznych žien, s rôznymi názormi a pohľadmi na svet. A niektore pohľady aj ked su povedané raznejsie neznamená, ze su agresívne. Ja mam radšej priamu kritiku ako milé reči. Diskusiu aj ako autor otázky vies riadiť a vysmech vies zmierniť, len treba hneď nebrať veci osobne a uvedomit si, ze je to stále verejná diskusia.
@777januska777 podľa mna je rozdiel povedať niekomu niečo rázne a uraziť ho, tak isto mného nečítajú s porozumením a píšu odveci a ešte aj "rázne" alias hrubo
ja osobne viem prijať názor druhého a rada počúvam aj iné perspektívy ale nepríde mi v poriadku ak ma človek urazí..
@777januska777 podľa mna je rozdiel povedať niekomu niečo rázne a uraziť ho, tak isto mného nečítajú s porozumením a píšu odveci a ešte aj "rázne" alias hrubo
@anonym_autor ako vravím je to verejná platforma. Dajú sa tu najst rôzni ludia. Neviem asi je to môj dar, ze vela veci nevnímam osobne. A ak nieco osobne vnímam, tak je to preto, ze sama s tym mam nejaky vnútorný problem. A ak uz idem s kožou na trh a pýtam sa na nieco osobne, musim si uvedomit, ze mozem dostať akýkoľvek nazor.
Autorka neber toto ako problem, ber to ako školu, kde si môžeš trénovať reakcie. Lebo aj v realite spoznáš roznych ludi a ak sa naučíš reagovať tu, budes to vediet aj v zivote.
@anonym_autor Ja sa dobrovolne (a anonymne) priznám, že dnes už veľmi na internete kastujem ľudí, čo som predtým nikdy nerobila. Jednoducho pri niektorých ľuďoch už z jedného príspevku vidieť, že to je jednoduchý tvor s vymytým mozgom (fakt sa ospravedlňujem, ze som taká priama, ale píšem to ešte mierne) a tam proste ani nemá zmysel strácať čas vysvetľovaním / obhajobou / reakciou …
@anonym_autor ako vravím je to verejná platforma. Dajú sa tu najst rôzni ludia. Neviem asi je to môj dar, ze vela veci nevnímam osobne. A ak nieco osobne vnímam, tak je to preto, ze sama s tym mam nejaky vnútorný problem. A ak uz idem s kožou na trh a pýtam sa na nieco osobne, musim si uvedomit, ze mozem dostať akýkoľvek nazor.
Autorka neber toto ako problem, ber to ako školu, kde si môžeš trénovať reakcie. Lebo aj v realite spoznáš roznych ludi a ak sa naučíš reagovať tu, budes to vediet aj v zivote.
@777januska777 takto, ja osobne čo som tu mala poslednú diskusiu tak tam bolo viac urážok ako normálnych názorov, ďalšie komentáre boli aká som sprostá že to nevidím že je to tak a tak, druhá časť komentár som taká a onaká veď to je jasne tak a tak... stačilo by napisať ja si myslím, že je to tak a tak bez zbytočného útočenia a urážok ale asi chcem veľa od slovákov
@anonym_autor Ja sa dobrovolne (a anonymne) priznám, že dnes už veľmi na internete kastujem ľudí, čo som predtým nikdy nerobila. Jednoducho pri niektorých ľuďoch už z jedného príspevku vidieť, že to je jednoduchý tvor s vymytým mozgom (fakt sa ospravedlňujem, ze som taká priama, ale píšem to ešte mierne) a tam proste ani nemá zmysel strácať čas vysvetľovaním / obhajobou / reakciou …
@anonym_a84423 nečudujem sa ti
@777januska777 takto, ja osobne čo som tu mala poslednú diskusiu tak tam bolo viac urážok ako normálnych názorov, ďalšie komentáre boli aká som sprostá že to nevidím že je to tak a tak, druhá časť komentár som taká a onaká veď to je jasne tak a tak... stačilo by napisať ja si myslím, že je to tak a tak bez zbytočného útočenia a urážok ale asi chcem veľa od slovákov
@anonym_autor pozri ak chces hod tu tu tvoju diskusiu, mozeme ti najst nejake problemy, ze preco ta diskusia mala takú odozvu.
@benit ja nemám fb našťastie ale tu čo čítam posledné mesiace ako uff
@anonym_autor
Prepáč. Ale ja ti nerozumiem. Píš konkrétne kto vystupuje agresívne a v akej diskusii.... Toto je také, že akože čo?
@anonym_autor ja si v tej chvili pokladam otazku preco? Napadne mi myslienka, ak by ludia prisli s problemom k psychologovi a on by reagoval podobne ako niektore agresivne odpoved na MK. Som si ista, ze by sa im to vobec nepacilo.
ZASE??
@anonym_autor súhlasím. Ja som písala v poslednej dobe asi 2 3 príspevky. A jedna a ta istá osoba sa zapojila do všetkých... úplne mimo tému, len si prišla rypnut. Nechápem
@anonym_1dd035 ktorá????
@anonym_1dd035 ktorá????
@anonym_286c90 nejdem menovať
@anonym_286c90 nejdem menovať
@anonym_1dd035 áno, máš pravdu, tiež sú tu niektoré neznesiteľné, myslím, že si možno loknú, alebo čo a sú múdre. Je to zle.
@anonym_1dd035 áno, máš pravdu, tiež sú tu niektoré neznesiteľné, myslím, že si možno loknú, alebo čo a sú múdre. Je to zle.
@anonym_286c90 ja sa už nad tým len povznesiem. Asibich doma nikto nepočúva, tak sa vyvrsuju a mudruju tu :D
@anonym_1dd035 ktorá????
@anonym_286c90 ved napis,menuj aj ja som zvedava
ja napriklad nikdy nikoho neuražam.Ale osloví ma nejaká ženská ani som sa jej nič nepýtala a začne vyrypovať pritom som to myslela úplne inak ako sa ona toho chytila a všetko čo som napísala proti mne otáčať a začne mi kdejako nadávať bezdôvodne a útočiť no bodaj by to tu niekoho potom bavilo...Asi majú také ženy dačo nespracované v sebe alebo psychické problémy kdejaké- No úplne od veci. No tak zachovaj sa vtedy kludne.Väčšinou už potom ďalej neragujem ani nepozerám do diskusie.Málokedy sa nechám uniesť.Potom aj človek lutuje že vôbec niečo komentoval.Ja témy nezakladám ani anonymne ani pod svojim menom.Len sem tam sa dakde zapojim.A treba si velmi dobre rozmyslieť že kde a čo napíšete.Tiež ma to už nebaví odkedy sú tu tie anonymy.Je z toho len guláš.Aj keď chápem volakedy som bola dosť proti anonymom ale je pravda že aspoň tu na nich nevyťahujú kdejaké somariny spred x rokov alebo z ich nástenky.Už vidím aj sama na sebe že radšej si idem prečítať nejakú fajn knihu ako čumákovať na koňa
Strasna nenavist arogancia tu a vsetky zeny straaaasme dokonale.. Mam dost a enda sa to tu viac citat. Ked citam ine diskusie zahranicne v anglictime alebo uz aj dokoca v cr nikto takyto arogantny tam nie je