Gynekológ MUDr. Boháč
Ahojte, chodi tam niekto? Ako to tam teraz funguje. dakujem
@lilinka88 keby tam zavolám tak sestrička tam funguje denne? A ordinaciu preberie dcera ci syn to asi nevies?
Mali by vraj obaja. Ja k nemu nechodím, iba som čítala také info. Sestrička by tam mala normálne byť
@lilinka88 a kde si to citala? Lebo co ja viem tak syn je primarom kdesi v CR .
Na FB v niektorej PB skupine
@lilinka88 ďakujem
Ahoj ja som tam bola 19. 4. kedy začínali prvýkrát ordinovať, ale mali len tehotné a ostatné pacientky preobjednávali. Ordinovala dcéra p. doktora a bola úžasná.
@lusinkaj85 a jeho syn tam bude? Nevies?
Vieš čo, ja som sa nechcela moc vypytovať, ale vyzerá to tak, že skôr to preberie len ona, hovorila, že končí aj na pôrodnici. Uvidíme časom no.
@lusinkaj85 jasne chapem. Ďakujem za info
Ja osobne tiez pochybujem ze vlado sa vrati z cr kde je primarom aby tu robil na striedacku so sestrou. Asi len ona to prevezme.
@soldi to je skoda, nie ze by som pochybovala o jej schopnostiach ale muz lekar mi v tomto viac vyhovuje
Kazdopadne ako lekari ambulancie su na TSK zapísaní obaja - syn aj dcéra. Je mozne, že sa budú nejako striedať. asi je dolezite v tejto chvíli, že sme nemuseli hľadať noveho lekára 😔
@danulicek tak to kazdopadne mas pravdu
@danulicek na tsk je jeho dcera a otec. On sa tiez volal vladimir
Ahaa, ja som myslela, ze to su obe deti.
Ja mam ísť teraz niekedy na preventivku, tak uvidime.
@danulicek potom napis co a ako
Ahojte.je to sice mimo bohaca ale neviete ako robi ma buduci tyzden kmetko ci nemaji dovelenku a tak myslim.dakujem
@veronika_liska ahoj, Dr Zboranová, ktorá má ambulanciu po Dr. Boháčovi, má 17.7-31.7. dovolenku a zastupuje ju Dr. Kmeťko, takže by mal ordinovať. 🙂 Inak väčšinou majú dovolenku a zástup zverejnené aj tu: https://www.tsk.sk/zdravotnictvo/ambulantne-zdr...
@lusinkaj85 dakujem

Čo som čítala, v ordinácii je sestrička, zastupuje ho MUDr. Kmeťko a postupne by mala začať pracovať dcéra dr.Bohaca, vraj aj syn