icon

Hľadá sa právnik na ochranu pred šikanou a rozhodnutím sociálky

rumanovam
Včera o 17:50

Dobrý deň, mám ísť 16.01. v Považskej Bystrici na stretnutie so sociálkou a školou. Nechodila som pravidelne do školy kvôli šikane, nikto to tam neriešil aj keď sme tam s mamou boli viac krát. Išla som teda sama na sociálku, lebo už som to naozaj v tej škole nezvládala a chcela by som pokojne dokončiť aspoň prvý ročník a pokračovať v inej škole externe. Žiaľ sociálke bolo povedané so strany učiteľkou " ako ju tu môžu šikanovať keď ani nechodí do školy"( nechodila som kvôli šikane, nie preto že by sa mi nechcelo) a teraz je sociálka proti mne, chcú ma dať do diagnostického centra konkrétne bolo mojej mame povedané "no my ju ešte nejako potrestáme" a nikto z mojej rodiny nevidí dôvod na trestanie mňa. Chcela by som touto formou požiadať o nejakého právnika, ktorý by bol ochotný ma so súhlasom rodiča zastúpiť na konaní. Momentálne sme v štádiu že si nemôžeme dovoliť právnika nad 60€...a žiadneho takého neviem nájsť. Centrum právnej pomoci nechce proti sociálke ísť. Nenájde sa tu prosím nejaký právnik čo by mi vedel pomôcť? Prípadne že by sme mu dali tento mesiac 60€ a budúci ostatok. Už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť...

anonym_ca2f68
Včera o 18:04

@rumanovam právnik určite nebude riešiť 15 rocne dieta. Nech hľadajú a riešia zakonni zástupcovia.

pribinak
Včera o 18:12

Tvoji rodičia vôbec neriešili že ty nechodíš do školy? To im vôbec nevadilo?

Nič v zlom, ale to DC je dobre riešenie, hoci sa tebe nepáči

anonym_356d9b
Včera o 18:21

@rumanovam v inej teme pises, ze mas individualne studium a pri individualnom studiu sa chodi do skoly len na skusky. Skus teda objasnit tu sikanu. Sikanuju ta ked prides na skusku? Ci kedy? A ako?

zuzana76
Včera o 18:47

@rumanovam preco to skola neriesila? mas aj nejake zapisnice zo stretnuti skoly (triedny ucitela, zastupca, pripadne riaditel a tvoji rodicia a ty?) Dostala si nejake napomenutie? kvoli chybaniu? mas neospravedlnene hodiny?

anonym_9b7229
Včera o 19:01

Zváž ten pobyt v Dc ako dobrovoľný pobyt.
Máš to na 3 mesiace.
Už keď ti to nariadia súdne, horšie bude