icon

Je otvorený obchod Kik v Považskej Bystrici?

28. okt 2020

Neviete dievcata ci je otvorene?

siasis
28. okt 2020

Vcera bol

jaroe
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
28. okt 2020

@jaroe len nechcela mat problemy, keby dovnutra v tej chvili nabehla kontrola a mila sesterka by nemala pri sebe ziaden negativny test (ak si ho uz nedala robit v tento vikend na orave alebo sukromne alebo z zdravotnych dovodov).
neviem, ci by problemy mala predavacka, ale sesterka ano. nakupovanie ozdobnych krabiciek, triciek a inych prkotiniek v kiku nie je tento tyzden dovolena nutnost.

a to, ze nemaju zatvorene, je preto, ze stat to nenakazal (aby nemuseli zase platit nahrady), no zaroven vlastne nedovolil, aby tam obycajny zakaznik siel.

dadus841
28. okt 2020

Pracujem v podobnom obchode a tiež sme len otvorený len kvôli tomu ze musíme ! A predavačka v Kik mala pravdu ze je zakaz vychadzania a nemáte co robiť v tom obchode a by ste sa čudovali ze to chodia kontrolovať policajti a dávaju pokuty je to len na vas ci vám to zato stoji a mate zbytocne peniaze na vyhodenie..ja som tiež zo začiatku neverila ze pokutuju som čakala ze dajú iba upozornenie ale žiadne také..

jaroe
Autor odpoveď zmazal
autor
28. okt 2020

Tak bola som tam vcelku cca 20 ludi tam bolo

sylvia_123
28. okt 2020

@dadus841 A vlastne preco mate otvorene, ked nepustate zakaznikov? Nie je lepsie zavriet, usetrit na energiach a pod.?

dadus841
28. okt 2020

@sylvia_123 my predavačky sme toho istého názoru ze lepšie by bolo zatvorené vedeli by sme si predstaviť lepšie strávený den ako v robote 12 hod a nikoho tam nemať ale bohužiaľ nadriadený su nadriadený my stým nič nespravíme

hettinka
28. okt 2020

@jaroe tak načo maju otvorené, ked vyhadzujú zákazníkov...

petamada
28. okt 2020

Ani ja nepustim zakaznikov (v inom.sortimente), vybavujem.ich von..ani do papierka ma dnes nepustili, otvorene mame, lebo..to nariadili, sam Sulik povedal,ze mame tyzden ozeliet trzby,aby potom bolo dobre.hahaha...system na hlavu.