Je v Považskej Bystrici lacnejšie sono prsníka?
specifikuj lacnejsie... vacsinou sa sono robi zadarmo (je hradene poistovnou) alebo je maly doplatok... u nas 20-30E. Vacsinou na tych bezplatnych miestach sa musis dlho dopredu objednat
@katkaseiner uz sa nerobi zadarmo, asi si nepostrehla zmenu, od minuleho alebo tohto roka
moja gyn sestricka je z pb a hovorila ze ak chvem kolo 25eur stoji v povazskej bystrici
Lacnejsie v porovnani so zahranicim? V porovnani s BA? V porovnani s nejakym malym mestom na vychode SR?
@katkaseiner uz sa nerobi zadarmo, asi si nepostrehla zmenu, od minuleho alebo tohto roka
@anonym_f2009c naozaj som nepostrehla. Vlanajsi termin na sono a mamo mi prelozili teraz zaciatok augusta (mam cerstvo 45, vlani som bola prilis 'mlada' na nieco na co som doteraz chodila uz niekolko rokov). Kolko je to teraz?
@anonym_f2009c naozaj som nepostrehla. Vlanajsi termin na sono a mamo mi prelozili teraz zaciatok augusta (mam cerstvo 45, vlani som bola prilis 'mlada' na nieco na co som doteraz chodila uz niekolko rokov). Kolko je to teraz?
@katkaseiner tak to ti neviem povedať, ja mám 28 a bohužiaľ už nemám po novom nárok na nič 🙃 pritom poznám v okolí mladšie ženy s agresívnou rakovinou prsníka v poslednom štádiu
ani ja na mamo som mlada a na prsniky sono bolo minuly rok do 30roku takze som stara
moja gyn sestricka je z pb a hovorila ze ak chvem kolo 25eur stoji v povazskej bystrici
@wwjulka raz rocne je problem zaplatit?
@katkaseiner tak to ti neviem povedať, ja mám 28 a bohužiaľ už nemám po novom nárok na nič 🙃 pritom poznám v okolí mladšie ženy s agresívnou rakovinou prsníka v poslednom štádiu
@anonym_f2009c suhlasim, tiez som chodila kazde 2 roky na sono aj mamo kedze mam velmi silne prsne zlazy... radsej ma gynekolog posielal roky rokuce na kontrolu, nieze nieco zanedbame...
@wwjulka raz rocne je problem zaplatit?
@anonym_921ae9 platím každý mesiac do poisťovne, to nestačí?
ano uz platim u kazdej lekarky na co platime zdravotnej poistovni mesacne?
@wwjulka aby ked dostanes naozaj vaznu chorobu alebo budes mat vazny uraz, liecenie coho by stalo obrovske peniaze, aby to bolo z coho platit
Gynekologicka mi vzdy prizvukuje, ze raz rocne sono nestaci, ze najdolezitejsie je samovysetrenie raz mesacne a ak sa mi nieco nezda, mam hned volat. V PB neviem ako, v Tn bolo lacnejšie než 50 €, skús zavolať
https://www.sono-mamo.sk/
Pokial Vám dá gynekologička sprievodný list kde Vám napíše že kontrola po roku, nemala by ste platiť nič. Ja teda chodím každý rok do PB normalne na rtg v nemocnici , a neplatím nič keď mám sprievodku od svojho obvodného gyn. Objednávam sa telefonicky na cca druhý tretí deň menzesu a termín dostavam do pár dní. Niekedy aj na druhý deň. Prídem zaregistrujem sa pru okienku a o chvíľu ma volajú, výsledok zasielajú môjmu gyn. Elektronicky. A vždy mi príde aj na mail. Tiež mám 31 rokov. A chodím teda pravidelne každý rok lebo môj gyn. Si stojí za tým že tá prevencia je dôležitá.

specifikuj lacnejsie... vacsinou sa sono robi zadarmo (je hradene poistovnou) alebo je maly doplatok... u nas 20-30E. Vacsinou na tych bezplatnych miestach sa musis dlho dopredu objednat