icon

Je v Považskej Bystrici lacnejšie sono prsníka?

wwjulka
21. júl 2026
katkaseiner
21. júl 2026

specifikuj lacnejsie... vacsinou sa sono robi zadarmo (je hradene poistovnou) alebo je maly doplatok... u nas 20-30E. Vacsinou na tych bezplatnych miestach sa musis dlho dopredu objednat

anonym_f2009c
21. júl 2026
@katkaseiner

specifikuj lacnejsie... vacsinou sa sono robi zadarmo (je hradene poistovnou) alebo je maly doplatok... u nas 20-30E. Vacsinou na tych bezplatnych miestach sa musis dlho dopredu objednat

@katkaseiner uz sa nerobi zadarmo, asi si nepostrehla zmenu, od minuleho alebo tohto roka

wwjulka
autor
21. júl 2026

moja gyn sestricka je z pb a hovorila ze ak chvem kolo 25eur stoji v povazskej bystrici

anonym_36449f
21. júl 2026

Lacnejsie v porovnani so zahranicim? V porovnani s BA? V porovnani s nejakym malym mestom na vychode SR?

wwjulka
autor
21. júl 2026

viem ze uz nieje zdarma preto pisem lacnejsie

wwjulka
autor
21. júl 2026

v porovnani zo zilinou vsade 50eur

katkaseiner
21. júl 2026
@anonym_f2009c

@katkaseiner uz sa nerobi zadarmo, asi si nepostrehla zmenu, od minuleho alebo tohto roka

@anonym_f2009c naozaj som nepostrehla. Vlanajsi termin na sono a mamo mi prelozili teraz zaciatok augusta (mam cerstvo 45, vlani som bola prilis 'mlada' na nieco na co som doteraz chodila uz niekolko rokov). Kolko je to teraz?

anonym_f2009c
21. júl 2026
@katkaseiner

@anonym_f2009c naozaj som nepostrehla. Vlanajsi termin na sono a mamo mi prelozili teraz zaciatok augusta (mam cerstvo 45, vlani som bola prilis 'mlada' na nieco na co som doteraz chodila uz niekolko rokov). Kolko je to teraz?

@katkaseiner tak to ti neviem povedať, ja mám 28 a bohužiaľ už nemám po novom nárok na nič 🙃 pritom poznám v okolí mladšie ženy s agresívnou rakovinou prsníka v poslednom štádiu

wwjulka
autor
21. júl 2026

ani ja na mamo som mlada a na prsniky sono bolo minuly rok do 30roku takze som stara

anonym_921ae9
21. júl 2026
@wwjulka

moja gyn sestricka je z pb a hovorila ze ak chvem kolo 25eur stoji v povazskej bystrici

@wwjulka raz rocne je problem zaplatit?

katkaseiner
21. júl 2026
@anonym_f2009c

@katkaseiner tak to ti neviem povedať, ja mám 28 a bohužiaľ už nemám po novom nárok na nič 🙃 pritom poznám v okolí mladšie ženy s agresívnou rakovinou prsníka v poslednom štádiu

@anonym_f2009c suhlasim, tiez som chodila kazde 2 roky na sono aj mamo kedze mam velmi silne prsne zlazy... radsej ma gynekolog posielal roky rokuce na kontrolu, nieze nieco zanedbame...

wwjulka
autor
21. júl 2026

ano uz platim u kazdej lekarky na co platime zdravotnej poistovni mesacne?

anonym_f2009c
21. júl 2026
@anonym_921ae9

@wwjulka raz rocne je problem zaplatit?

@anonym_921ae9 platím každý mesiac do poisťovne, to nestačí?

anonym_e00b24
21. júl 2026
@wwjulka

ano uz platim u kazdej lekarky na co platime zdravotnej poistovni mesacne?

@wwjulka aby ked dostanes naozaj vaznu chorobu alebo budes mat vazny uraz, liecenie coho by stalo obrovske peniaze, aby to bolo z coho platit

anonym_b1a574
21. júl 2026

Gynekologicka mi vzdy prizvukuje, ze raz rocne sono nestaci, ze najdolezitejsie je samovysetrenie raz mesacne a ak sa mi nieco nezda, mam hned volat. V PB neviem ako, v Tn bolo lacnejšie než 50 €, skús zavolať
https://www.sono-mamo.sk/

wwjulka
autor
Autor odpoveď zmazal
letfenixa
21. júl 2026
@wwjulka
Odpoveď bola zmazaná

@wwjulka preboha!