Koľko stojí obyčajná ružička v kvetinárstve?
Dobrý deň,koľko stojí v obyčajnom kvetinárstve jedna ružička,niekde v okrese PB,PU? Áno pozerám ceny na nete,ale zdajú sa mi tie ceny trocha prestrelené. Chcel by som kyticu 33 ruží. Ďakujem za každú odpoveď. 😀
@anonym_autor kedysi stala obycajna ruzicka okolo 3€ ale teraz to je uz aj zo 5€, podla toho aku vyberies
@anonym_autor Nuz, bud sa plesknes po vrecku ( za mna blbost vyhodit 130€ za zive kvety) alebo vymysli iny darcek 😀
Je to tak, ako píšeš. Ceny sú prestrelene. Skús pozrieť nejaký veľkosklad kvetín, keď sme robili svadbu bola som si kupovať všetko na výzdobu a bolo to “za facku” v porovnaní s kvetinárstvom( v BA)
Ale zhodou okolnosti som minuly týždeň videla v tescu ruže dlhé a krasne za naizaj lacno, nepamatam si cenu. Skús pozrieť Tesco, Kaufland, lidl
išla som pozrieť zo zvedavosti, aké sú ceny, ale tak toto som nečakala. to už sa viacej oplatí nejaká pekná rôznorodá kytica.
@anonym_autor u nás 5,5 a lupene sú už oschnute😉spravila som to tak ako píše Viestta kúpila v Lidli a v kvetinárstve dokúpila zelené listy a peknú stuhu
33 ruží reálne ide od okolo 120-150-200 eur ako kde, u nás v BB 4,50 jedna ruža

@anonym_autor obycajna myslis tie velkokvete na dlhych stonkach? Tie su vsade drahe, zhruba 4€ kus Lacnejsie kupis v Lidli, kup 3 kytice a vyskladaj z nich kyticu