icon

Má niekto skúsenosti s dentálnou hygienou v Považskej Bystrici?

18. apr 2024

NemA niekto skúsenosti?

alandra
18. apr 2024

V pohode milá pani .

amben
Autor odpoveď zmazal
autor
18. apr 2024

@amben môžem vedieť prosím viac

amben
Autor odpoveď zmazal
renatag80
23. apr 2024

Ja som u nej bola už dávnejšie asi 3x, ale nebola som spokojná s prevedením.... bola celkom lacná a pracovala priamo pod ordináciou doktorky neviem či Zedníkovej??? Takže poisťovňa výkon preplatila v plnej výške. Teraz už dlhšie chodím k lilident a tam som mega spokojná.

luci159
7. máj 2024

Tiež som nebola spokojná.

autor
7. máj 2024

@luci159 môžem vedieť prečo?

luci159
7. máj 2024

Dentalna hygiena mi prisla strasne slaba, vobec som nemala pocit poriadne vycistenych zubov. Potom som isla na dentalnu na Lednicke Rovne (sice je to o cosi dalej ale neda sa to porovnat) a pritom cenovo to vyslo tak isto. Aj ambulancia mi prisla dost zastarala

vladka1743
31. mar 2025

za nás veľká spokojnosť, chodíme celá rodina a aj každý kto sa nás spýta kam chodíme na dentálnu hygienu, posúvame kontakt. Nestalo sa nám, že by nebol niekto spokojný, všetci sa ku nej vracajú, chvália a to je určite zásluhou toho ako p. Kavská pracuje. Musíte si to zobrať aj z hľadiska v akom stave sú zuby? Jasné, že ten, kto má zapálené, opuchnuté ďasná atď. bude "trpieť" a nebudú hneď po prvej návšteve v tip-top stave, ale postupne ich p. Kavská dá do poriadku, je za nás odborníčka, ktorá vie čo robí a dáva si max. záležať, aby boli ľudia spokojní. Ambulancia je tiež pekná, zariadená novým kreslom aj nábytkom, takže môžeme len odporúčať 👍

weroncek
8. apr 2025

S dentálnou hygienou, kam chodievame s deťmi ku pani Kavskej som maximálne spokojná a vždy sa tam rada vraciam. Keď mal môj syn sedem rokov, mal výrazný povlak na zuboch, ktorý mu dentálna hygienička úplne odstránila – odvtedy chodíme pravidelne a jeho zúbky sú krásne čisté a bez kazov. Rovnako aj dcéra má vďaka pravidelnej starostlivosti zdravý chrup. Obe moje deti nemajú problém s dentálnou hygienou tu. Veľmi si vážim profesionálny prístup a milé vystupovanie. Som naozaj spokojná s jej prácou a s čistým svedomím ju odporúčam každému.