Má niekto skúsenosti s dentálnou hygienou v Považskej Bystrici?
NemA niekto skúsenosti?
@amben môžem vedieť prosím viac
Ja som u nej bola už dávnejšie asi 3x, ale nebola som spokojná s prevedením.... bola celkom lacná a pracovala priamo pod ordináciou doktorky neviem či Zedníkovej??? Takže poisťovňa výkon preplatila v plnej výške. Teraz už dlhšie chodím k lilident a tam som mega spokojná.
Tiež som nebola spokojná.
@luci159 môžem vedieť prečo?
Dentalna hygiena mi prisla strasne slaba, vobec som nemala pocit poriadne vycistenych zubov. Potom som isla na dentalnu na Lednicke Rovne (sice je to o cosi dalej ale neda sa to porovnat) a pritom cenovo to vyslo tak isto. Aj ambulancia mi prisla dost zastarala
za nás veľká spokojnosť, chodíme celá rodina a aj každý kto sa nás spýta kam chodíme na dentálnu hygienu, posúvame kontakt. Nestalo sa nám, že by nebol niekto spokojný, všetci sa ku nej vracajú, chvália a to je určite zásluhou toho ako p. Kavská pracuje. Musíte si to zobrať aj z hľadiska v akom stave sú zuby? Jasné, že ten, kto má zapálené, opuchnuté ďasná atď. bude "trpieť" a nebudú hneď po prvej návšteve v tip-top stave, ale postupne ich p. Kavská dá do poriadku, je za nás odborníčka, ktorá vie čo robí a dáva si max. záležať, aby boli ľudia spokojní. Ambulancia je tiež pekná, zariadená novým kreslom aj nábytkom, takže môžeme len odporúčať 👍
S dentálnou hygienou, kam chodievame s deťmi ku pani Kavskej som maximálne spokojná a vždy sa tam rada vraciam. Keď mal môj syn sedem rokov, mal výrazný povlak na zuboch, ktorý mu dentálna hygienička úplne odstránila – odvtedy chodíme pravidelne a jeho zúbky sú krásne čisté a bez kazov. Rovnako aj dcéra má vďaka pravidelnej starostlivosti zdravý chrup. Obe moje deti nemajú problém s dentálnou hygienou tu. Veľmi si vážim profesionálny prístup a milé vystupovanie. Som naozaj spokojná s jej prácou a s čistým svedomím ju odporúčam každému.

V pohode milá pani .