icon

Naozaj dobrý gynekológ/gynekologička v Považskej Bystrici a okolí

domi355
12. mar 2022

Ahojte babulky, viete mi poradiť naozaj dobrého gynekológa alebo gynekologičku v PB, prípadne okolí? Ďakujem krásne za akúkoľvek radu z vlastnej skúsenosti. Prípadne mi môžte napísať, aj prečo ho hodnotíte ako najlepšieho z vášho pohľadu. Ďakujem ☺️

patricia1508
21. mar 2022

@domi355 Ahoj ,ja môžem odporučiť doktora Ševčika 🙂

janickacrazy
21. mar 2022

@domi355 za mňa MUDr. Majtanova, ale myslím, že už nové pacientky neberie

romcitko
30. mar 2022

@domi355 za mňa tiež dr. Majtánová, ale teda ako písala pani vyššie, vraj už nové pacientky neberie 😌

ke_tty
7. apr 2022

Ahoj, za mňa tiež MUDr. Ševčík, od MUDr. Majtánovej som pred pár rokmi z dôvodu nespokojnosti odišla.

davidofff
10. apr 2022

@domi355 za mňa duo gyn Bytča -dr.durcek z manželkou Durcekovou.stary gynekológ -Kardos .mi dva roky nezistil čo mi je.pretoze mi ani len krv nezobral .a dr.durcek hneď po prvej prehliadke

verik123
10. apr 2022

@domi355 Bohač, ja som k nemu prešla a som spokojná vďaka nemu sa mi riešia problémy konečne.

tess8888
21. apr 2022

@davidofff mam podobnu skusenost s dr. Kardosom az iny lekar odhalil taktiez pricinu problemov u mna.

nikushka2012
1. jún 2022

To je jedno len nechodte ku Dr.Kardošovi skrs neho som mala oba pôrody na nič ... A aj keď som mala problém mimo tehu tak neriešil že to neni z jeho stránky... Zanedbáva dosť. Ja som prešla ku pani doktorke Jancovej a chvália si ju ja som sa u nej iba zapísala bo prehliadku už mám od starého gynekológa a ešte si chvália Krumpovú v PÚ áno tú odporúčam aj ja ale nemá zmluvu so všeobecnou.

davidofff
1. jún 2022

@nikushka2012 áno presne ani ja neodporúčam kardosa.on je veľmi milý ale teda odborník žiadny.dva roky som chodila ku nemu čo som mala problémi a vôbec to neriešil keby mi zobral aspoň krv .tak všetko mohlo dopadnúť inak

zrdcjoovb
24. aug 2025
@davidofff

@domi355 za mňa duo gyn Bytča -dr.durcek z manželkou Durcekovou.stary gynekológ -Kardos .mi dva roky nezistil čo mi je.pretoze mi ani len krv nezobral .a dr.durcek hneď po prvej prehliadke

@davidofff ahoj, smiem sa spýtať aké máte skúsenosti s doktorkou Ďurcekovou?