Neurologická ambulancia Pavlo Yatskevych
Ahojte máte niekto skúsenost s neurologom-Neurologická ambulancia, Pavlo Yatskevych, Považská Bystrica, (MV MED s. r. o.)?ak áno napíšte mi ako dlho ste čakali kým vás zobral.dakujem
ja som bola pred asi 2 týždňami. Pan doktor bol strohý, niekomu by sa možno zdal arogantný, ale vyšetril ma, so zdravotnými tazkostami ma nevysmial ani nezlahcoval, no zavery nevyvodzoval, lebo chce najskor vidiet vysledky MRI stavcov a platničiek. Takže zatial tazko sudit, ale tak verím že je odbornik. Toto je zatial moja skusenost 🙂
ja som bola pred asi 2 týždňami. Pan doktor bol strohý, niekomu by sa možno zdal arogantný, ale vyšetril ma, so zdravotnými tazkostami ma nevysmial ani nezlahcoval, no zavery nevyvodzoval, lebo chce najskor vidiet vysledky MRI stavcov a platničiek. Takže zatial tazko sudit, ale tak verím že je odbornik. Toto je zatial moja skusenost 🙂
@maryzabeth a bývate v pb? Lebo my sme od Žiliny tak snáď má zoberie.
V Bytči 🙂 podľa mňa nemá problém s bydliskom, zatiaľ. Lebo naberá nových pacientov
aha tak super už som sa aj ja objednala na oktober jediný v okolí ktorý mi dal najbližší termín ostatný rok :"/

@jankamiskomy3 prosím boli ste už? Máte skúsenosť?