icon

Očný lekár pre dieťa v Považskej Bystrici

zuzinkka18
21. jan 2026

Dobrý deň, prosím dajte tip na očného lekára, ktorý by zobral 4 ročného syna ...na preventivke zle videl čítať písmenká
Vďaka

letfenixa
•
21. jan 2026

@zuzinkka18 chodíme do Vistametu, v Agrosane.

xxemma
•
21. jan 2026

@zuzinkka18 detto vistamet, spokojnost.

nataliaska
•
22. jan 2026

Určite Vistamet Agrosana

anonym_298dd7
•
22. jan 2026

Hľadaj podľa recenzií. Profesionálny prístup ocenis. S Vistametom nemám skúsenosť, ale verím, že podľa recenzií môže byť dobrý a možno je to aj jediná pozitívna voľba v Pb ... Určite osobne neodporúčam Janu Kvassayovu z nemocnice, s ňou mám zle skúsenosti, je netrpezliva, neochotna, nepríjemná, negatívna, vynada ti iba tak. Naposledy keď som tam bola, brala len 5 eur za vyšetrenie. Neodporúčam ani Bursik Pavol z Mládežníckej tiez kvôli zlému neochotnemu prístupu, pričom tá sestra ho má ešte horší než on, je aj ignorantska.

jesenna
•
25. jan 2026

Vistamet do konca roka 25 mal pozastavené prijímanie nových detských pacientov. Ako to je teraz, neviem. Medzičasom sme šli k chovancovej do PU, tiež má dobré recenzie.

letfenixa
•
26. jan 2026
@anonym_298dd7

Hľadaj podľa recenzií. Profesionálny prístup ocenis. S Vistametom nemám skúsenosť, ale verím, že podľa recenzií môže byť dobrý a možno je to aj jediná pozitívna voľba v Pb ... Určite osobne neodporúčam Janu Kvassayovu z nemocnice, s ňou mám zle skúsenosti, je netrpezliva, neochotna, nepríjemná, negatívna, vynada ti iba tak. Naposledy keď som tam bola, brala len 5 eur za vyšetrenie. Neodporúčam ani Bursik Pavol z Mládežníckej tiez kvôli zlému neochotnemu prístupu, pričom tá sestra ho má ešte horší než on, je aj ignorantska.

@anonym_298dd7 MUDr Buršik už neordinuje a v r.2025 už mal novú úžasnú sestričku.

letfenixa
•
26. jan 2026
@jesenna

Vistamet do konca roka 25 mal pozastavené prijímanie nových detských pacientov. Ako to je teraz, neviem. Medzičasom sme šli k chovancovej do PU, tiež má dobré recenzie.

@jesenna Od MUDr Chovancovej sme chvalabohu odišli, syn mal úplne zle nastavené dioptrie.

jesenna
•
26. jan 2026
@letfenixa

@jesenna Od MUDr Chovancovej sme chvalabohu odišli, syn mal úplne zle nastavené dioptrie.

@letfenixa fuha, to je riadne zle 😐

letfenixa
•
26. jan 2026
@jesenna

@letfenixa fuha, to je riadne zle 😐

@jesenna vôbec nechcel okuliare nosiť. Keď mu ich vo vistamete dali tak, ako potrebuje, nie je problém s nosením.