Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂
Dadulka malému je už lepšie?
Ja zase začínam byť chorá, lebo ja som tú moju chorobu nemala vyležanú a vtedy som bola riadne KO to som bola chorá zarovno Dominou tak som ani nemala čas si skočiť pre ATB a to som ani hlas nemala aj ma všetko bolelo, tak dúfam, že sa mi to úspešne vracia 😖
ahojte...
Misel, malému je už lepšie, len riadne ešte drhne a asi ešte dlho bude 😒 budúci týždeň ho ešte nechám doma, no a potom po mesiaci už hádam pôjde aj do škôlky. A ty by si to mala poriadne vyležať 😉
tak to je super, že už mu je dobre, mne malá prestala kašlať asi po 8 dňoch a tiež som si myslela, že bude dlho kašľať. Tak dúfam, že aj Kubko prestane s tým kašlom tak skoro 😉
Och keby som tak mala kedy ležať 😒
Dobré ránko. Misel,som zaspala večer, tak až teraz pisem. Recept je takýto: Mlátiť, mlátiť,mlátiť!!!😉
No u nás bola noc hrozná. Tak ráno o pol šiestej si ho starý zobral a nechali ma pospať do pol jedenástej. Teraz mi je dobre.x-)
Seby to možno aj ten zahodený prsteň urobil, to sa mne nikdy nestalo, že by ma starý nechal pospať aj po prebdenej noci 😠
No veď asi aj preto odišiel a nechal ma pospať,lebo som zúrila ako tiger a mala som už fakt nervy. Dnes večer mu začnem zase dávať ten Promethazin 5 a uvidím tak po týždni.
Andulka, díky za info 🙂 som nevedela,že robíš v Hypke, musím ťa tam prísť niekedy pozrieť 😉
Máme ďalší zúbok vonku 😵 😵 Takže už len 5 a snáď už raz bude Domina spať celú noc 😝
V tom Kiku bude iný nával v pondelok, ja to strašne neznášam keď otvárajú nejaký obchod 😝 Do Tesca som išla hádam až mesiac po otvorení a do Hypky tak isto 😅
Malá mi hodila do subwoofwru cumel na spanie 😠 My v ňom máme nahádzané už asi všetko 😠 Od ponožiek po lyžičky až po rezeň 😠
dadula no ešte neviem ako som dopadla, mám sa rozhodnúť do pondelka či to beriem a potom mi ony povedia či ma vezmú ... moc tomu nerozumiem, či som im padla do oka ... v pondelok dám vedieť, lebo ja by som to vzala ... budem predávať šaláty a syry
Hašly, tak držím palčeky, nech ťa vezmú 😉 potom prídem na šalátik.. 😀
Misel 😀 si mi pripomenula kedysi nášho Kubka, ako vždy niečo hodil do subwoofera, keď sme sa nedívali alebo ho otĺkal s pavúkom...my sme tam síce nemali rezeň, ale zato napr. štetec, hrkálky, servítky, atď. 😀
misel ani nevrav, veď mi nebude ani výplata stačiť do kiku ... dadula, prídi vždy čerstvý ti dám 😉
Hasly aspon budem konecne vediet ci je to vsetko cerstve.Ja salaty kupujem iba balene.Lebo co som asi pred dvoma rokmi chytila infeknu hnacku z tresky som mala dost.Tak od vtedy isto nie. 😖 .
Dadulka robim v stavkovej.Pridi si podat na zapasy. 🙂 Len zober vela penazi. 😀
No ten KIK aj ja si myslim ,co sa tam bude robit.Ved ja pojdem do prace ,tak uvidim. 😀
andulka ja tiež nekupujem takéto vážené, to len mm si občas dá namiešať vlašský s pikantným ... ja keď deťom tresku tak len balenú
ja len že či tiež používate tento názov ... lebo inde tomu nadávajú zemiakové placky ... a inak dadula aj my sme ich dnes mali na obed, len som ich málo urobila, tak to bola skôr len chuťovka 🙂
Ja ich volám len placky ale to len preto lebo je to kratšie ako podlesník 😅 Som lenivá už aj na rozprávanie a to musím tento týždeň zase vytepovať koberec lebo vyzerá ako keby sme po ňom chodili obutý, si kúpim pod stromček nový koberec blatovej farby a hotovo a môžem tepovať len 3 krát do roka 😝
miselin už to vydrž, keď malá podrastie tak ho vypleštíš von oknom 😀 .... ja už som taká spokojná že tu neni ... hrajú sa na tom malom bielom, šlahnem do práčky a je veget
No mňa z toho koberca porazí, šak je stále špinavý 😠 Aj by som ho dala do prdele, len zase nechcem aby malá sedela na tej plávajúcej keď to je studené ako šľak. A už by tá naša obývačka len vyzerala bez koberca a bez stolíka, lebo stolík sme zrušili asi pred 4 mesiacmi čo sa malá na ňom skoro zahlušila tak naň padá prach v detskej 😖
Včera sme to mali doma husté. Sa skoro pobili moj stary a moj super brat. Keby do nich neskocila moja mater, tak moj brat chodí dnes fialovy. Zasran jeden. Si púšťa moc hubu na špacír. Ma tak urazil,že lutujem,že je krstným. Hnusák!😠

A už zase u nás beží krtko 😝