icon

About you - zákaznícky servis

kicki
8. sep 2023

Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto z vás pracoval/pracuje na tejto pozícii. Rada by som vedela ako vyzerá váš pracovný deň. Píšu že je to práca na smeny po-pia 8-16.30, 11-20.00, + 1-2soboty do mesiaca. Zaujíma ma, či sa stíhajú popri tom nejaké domáce práce...alebo musím sedieť celý čas pri počítači. Ďakujem za odpovede

zmrzlinka2021
•
8. sep 2023

@kicki v práci sa treba venovať čisto len práci. Ty by si platila niekoho, kto si počas práce bude riešiť súkromné veci?

vanilkovazmrzka
•
8. sep 2023

Tak oni maju na podpore urcite co robit, takze ak raz mas stanovenu pracovnu dobu a mas ju kontinualne vyplnenu pracovnymi ulohami, tak treba pracovat ;)

kicki
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
limoncino
•
8. sep 2023

Toto fakt zbožňujem, keď si ľudia myslia, že počas HO stihnú obriadit celý dom a navariť tri chody a upiecť 5 koláčov.
Poznámky typu jeej, Tebe je dobre, pracuješ z domu, aj si porobis... no nie, neporobim

kicki
autor
•
8. sep 2023

Áno jasne, v práci mám tiež pauzy, doma napríklad môžem zatiaľ pustiť práčku....preto by som chcela konkrétne vedieť od niekoho kto tam pracuje, napr. Či majú stanovený počet vybavených klientov....podobnú prácu som mala(nie z domu) kde som mala obvolat denne 150 ľudí. To bol masaker, ani wc som poriadne nestíhala 🥴

domkakvet
•
8. sep 2023

@kicki tu hlavne treba vediet anglictinu.

qsookie
•
9. sep 2023

@kicki Moja dcéra robí niečo podobné pre inú zahr. firmu. Má niekoľko krátkych prestávok na WC, pitný režim a obedňajšiu pauzu (ale robí 9 hodín). Nemôže len tak odísť, majú limity, do kedy musí príjať zákazníka a naraz ich majú až niekoľko, takže si to pekne odsedí.
@domkakvet tú vyžadujú kvôli školeniam, zákazníci budú sk.

domkakvet
•
9. sep 2023

@qsookie ano zakaznici SK a skolenia v anglictine.

nklpkll
•
17. mar 2024

@qsookie prosim vas a pohovor prebieha tiez v anglictine ? 🙂

nklpkll
•
17. mar 2024
jnc94
•
28. mar 2024

nastupujem na ZZ od Aprila, tak dam vediet ako tam bude 😅, pohovor som nemal v anglictine ale som prekladal vetu z EN do SK a to bolo vsetko co sa tyka anglictiny

jnc94
•
19. júl 2024

@jnc94 takze davam update.... v AboutYou som vydrzal 2 mesiace, je potrebne ovladat anglicky jazyk ale volaju SK ZZ. Praca sa mi vobec nepacila, kopu hovorov a emailov a vsetko rychlo treba robit a stihat. Tie zmeny su strasne clovek na seba vobec nema cas. TL od teba uz chcu po 2 tyzdnov aby si bol profik. Neodporuam tuto pracu nikomu. Vela vyzadauju.

majla123
•
11. sep 2024

@jnc94 kde si našiel tu prácu chcem dať apply či ma nevyberú 😃✌🏽prosím

jnc94
•
20. sep 2024

@majla123 https://www.profesia.sk/praca/webhelp-slovakia/... tu je link, len ja som daval len na EN