icon

Aká je práca v call centre?

10. apr 2024

Co yo je za prácu?Už ste mali takú možnosť to vyskúšať.dakujem

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
10. apr 2024

No neviem práveže tam bolo spomínané sko ako brigáda. Ze vraj nahovaranie do zdravotnej poistovne dovera

autor
•
10. apr 2024

Ci chem byť v teréne alebo volať priamo dotycnemu

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
10. apr 2024

A to celý deň. To ma asi porazi

eko22
•
10. apr 2024

Pokiaľ nemáš byť na zákazníckej podpore a teda že ľudia volajú tebe keď niečo potrebujú, tak by som to ani neriešila. Hovorím z vlastnej skúsenosti 😀

autor
•
10. apr 2024

No to je teda bizniss.V dnešnej dobe.

hipuska
•
10. apr 2024

Ja som robila vo firme, kde sme mali niečo podobne (kolegyňa). Denne vybavila cca 200 hovorov. U teba to bude asi menej, neviem koľko na jeden hovor? Ak si zrátas, že 8 hodín ma 480 minút....no, robota na prášky

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
hoffmanka
•
10. apr 2024

Robila som chvíľu, ale tak to bol troška iný typ call centra, vydržala som tam mesiac popravde 😂 Lenže taká práca proste nie je pre každého, ja osobne na to povahu nemám, nevedela som sa odosobniť. Riešila som nedoplatky za elektrinu (zse) a tam ti tí ľudia nadávajú úplne v pohode do p. na dennej báze, ako keby si teda ty za to mohla. 👎

sisamisaaa
•
Autor odpoveď zmazal
•
taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
caroline_
•
10. apr 2024

@hoffmanka asi tak, ja som tak vydržala 11 mesiacov a minulý mesiac som dala výpoveď odtiaľ

en123456
•
10. apr 2024

Viem momentalne o spolocnosti, kde hladaju cloveka na zakaznicku podporu, riesia sa len prijate hovory, ziaden predaj. Akurat treba dobre vediet anglicky. Praca sa vykonava z domu.

bublinka1426
•
10. apr 2024

@en123456 co sa konktrtne jedna dakujem

vikisisi
•
10. apr 2024

Klobúk dole, kto robí na call centre zameranom na predaj alebo reklamácie a vydrží dlhšie ako mesiac