Aká je práca v záložni Breva?
Pracoval niekto alebo pracuje pre tuto firmu ?
Veľa hľadajú na nete leštičku sperkou
A v podstate stále preto sa pýtam aká je to práca
Náročná, musíš byť silná a pripraviť sa na nepríjemných ľudí, nepríjemné pachy a špinu. Ale to je aj práca zdravotnej sestry, takže nie je to nič ponižujúce, navyše si viacej chránená ako mnohé iné profesie, keďže zalozne majú lepšie bezpečnostné opatrenia.
@anonym_autor tak co ja viem, chces robit v zalozni, kam chodia fetaci, cigani, zlodeji a pochybni ludia?
@anonym_1a6bbc každá práca je potrebná, polka zdravotníkov je v kontakte s ľuďmi ako si opísala, to isté ľudia na úradoch...
Robila som, mňa tá práca bavila, hoci človek sa stretol fakt s hocičím. Ale platili načas, zmluva riadna,odvody tiež, tak ok.
@anonym_autor tak co ja viem, chces robit v zalozni, kam chodia fetaci, cigani, zlodeji a pochybni ludia?
@anonym_1a6bbc A do potravin nechodia?
@anonym_1a6bbc robila som v zalozni, ano chodili aj take individua...ale viac bolo prekvapive, pani ucitelky a doktorky "extra klasa" alebo pacne chlapaci co by clovek nepovedal bezne a vsetci sme vedeli ze idu zalozit lebo hraju, idu do baru...a to bol jedno ci chlap/zena...ojoooooj, taky fetak to bol onicom...a este taka "extra klasa sa hraje na pana/pani vynimocnu .d :D :D ach jaj...to by som vedela rozpravat
@anonym_1a6bbc robila som v zalozni, ano chodili aj take individua...ale viac bolo prekvapive, pani ucitelky a doktorky "extra klasa" alebo pacne chlapaci co by clovek nepovedal bezne a vsetci sme vedeli ze idu zalozit lebo hraju, idu do baru...a to bol jedno ci chlap/zena...ojoooooj, taky fetak to bol onicom...a este taka "extra klasa sa hraje na pana/pani vynimocnu .d :D :D ach jaj...to by som vedela rozpravat
@lubkavargova1 kde sa hrali na vynimocnych? Ty si ich poznala aj v realnom zivote?