icon

Aká je práca v záložni Breva?

19. sep 2026

Pracoval niekto alebo pracuje pre tuto firmu ?
Veľa hľadajú na nete leštičku sperkou
A v podstate stále preto sa pýtam aká je to práca

anonym_1a6bbc
19. sep 2026

@anonym_autor tak co ja viem, chces robit v zalozni, kam chodia fetaci, cigani, zlodeji a pochybni ludia?

martinka17
19. sep 2026

Náročná, musíš byť silná a pripraviť sa na nepríjemných ľudí, nepríjemné pachy a špinu. Ale to je aj práca zdravotnej sestry, takže nie je to nič ponižujúce, navyše si viacej chránená ako mnohé iné profesie, keďže zalozne majú lepšie bezpečnostné opatrenia.

martinka17
19. sep 2026
@anonym_1a6bbc

@anonym_autor tak co ja viem, chces robit v zalozni, kam chodia fetaci, cigani, zlodeji a pochybni ludia?

@anonym_1a6bbc každá práca je potrebná, polka zdravotníkov je v kontakte s ľuďmi ako si opísala, to isté ľudia na úradoch...

anonym_42e06c
19. sep 2026

Robila som, mňa tá práca bavila, hoci človek sa stretol fakt s hocičím. Ale platili načas, zmluva riadna,odvody tiež, tak ok.

niekto2hy
19. sep 2026
@anonym_1a6bbc

@anonym_1a6bbc A do potravin nechodia?

lubkavargova1
19. sep 2026
@anonym_1a6bbc

@anonym_1a6bbc robila som v zalozni, ano chodili aj take individua...ale viac bolo prekvapive, pani ucitelky a doktorky "extra klasa" alebo pacne chlapaci co by clovek nepovedal bezne a vsetci sme vedeli ze idu zalozit lebo hraju, idu do baru...a to bol jedno ci chlap/zena...ojoooooj, taky fetak to bol onicom...a este taka "extra klasa sa hraje na pana/pani vynimocnu .d :D :D ach jaj...to by som vedela rozpravat

anonym_53f5e9
19. sep 2026
@lubkavargova1

@anonym_1a6bbc robila som v zalozni, ano chodili aj take individua...ale viac bolo prekvapive, pani ucitelky a doktorky "extra klasa" alebo pacne chlapaci co by clovek nepovedal bezne a vsetci sme vedeli ze idu zalozit lebo hraju, idu do baru...a to bol jedno ci chlap/zena...ojoooooj, taky fetak to bol onicom...a este taka "extra klasa sa hraje na pana/pani vynimocnu .d :D :D ach jaj...to by som vedela rozpravat

@lubkavargova1 kde sa hrali na vynimocnych? Ty si ich poznala aj v realnom zivote?

anonym_bf9b87
19. sep 2026
@anonym_53f5e9

@lubkavargova1 kde sa hrali na vynimocnych? Ty si ich poznala aj v realnom zivote?

@anonym_53f5e9 tak v malom meste sa ľudia poznajú. Ak je panička dôležitá a afektuje a priloží OP vidíš titul a razí z nej ako zo suda. K nám chodil taký vychýrený právnik 😀 a aj doktori

anonym_bf9b87
19. sep 2026
@anonym_53f5e9

@anonym_53f5e9 ty neprichádzaš s ľuďmi do kontaktu keď nevieš???🫣

autor
19. sep 2026

Len som chcela vedieť či tá lesticka je aj na predajni
Pretože presne pre toto by SIM nechcela pracovať na predajni že tam stretnem ne moc prispôsobivých občanov
10 rokov som pracovala na úrade a teraz by SIM trochu od nich chcela oddýchnuť 🤣🤣

anonym_1a6bbc
19. sep 2026
@martinka17

@anonym_1a6bbc každá práca je potrebná, polka zdravotníkov je v kontakte s ľuďmi ako si opísala, to isté ľudia na úradoch...

@martinka17 praca zalozne nie je potrebna. Nastastie v Bratislave to idu obmedzovat a rusit tieto pofiderne prevadzky

lubkavargova1
19. sep 2026
@anonym_53f5e9

@anonym_53f5e9 jasne ze poznala aj v realnom zivote...co myslis ze v malom meste sa ludia nepoznaju??

lubkavargova1
19. sep 2026
@anonym_autor

Len som chcela vedieť či tá lesticka je aj na predajni
Pretože presne pre toto by SIM nechcela pracovať na predajni že tam stretnem ne moc prispôsobivých občanov
10 rokov som pracovala na úrade a teraz by SIM trochu od nich chcela oddýchnuť 🤣🤣

@anonym_autor lesticka bola vacsinou na centrale/pobocke ako bola zlatnic ka dielna. S ludmi na predjniach prichadzali do kontaktu velmi malo, staraju sa o tovar/zlato pod vedenim zlatnika...max vtedy prisla raz do mesiaca ked doniesli novy tovar a odniesli prepadnuty tovar. Inak nie....a co sa tyka neprisposobivych, jednoducho nepreberies zlato, nezalozis a hotovo vybavene. Dovod si vzdy dokazes vymysliet. Tiez sme nebrali od nejakych rinavych, problemovych...