Aká práca na doma existuje?
Ahojte... nemáte nejajy dobrý typ na prácu na doma???
Žiadne kozmetiky a katalógové predaje prosím..
Ďakujem
@bilberryday Ano, ale kazda z tychto pozicii bude vyzadovat aspon nejaku dobu chodit do office, aby sa zaskolila / naucila veci. Keby ich vedela (inymi slovami bola skusena IT pracovnicka), tak by sa takuto otazku nepytala a robila by uz teraz takuto pracu.
Otvor si profesiu a pozeraj. Ja mam skvelu pracu z domu a ked som si len tak skusmo hodila CV na profesiu, tak sa mi sami ozvali s ponukou na dalsiu.
A nerobim IT.
V prvom rade musis byt Ty iniciativna a snazit sa nieco najst, vzdelavat sa, hladat, atd
Ja tiez robim z domu, mam plny HO, ale pracujem s aktivnou anglictinou pre americku firmu
@mirko84 nie v kazdom pripade musis chodit do office. Popri materskej robim advertising a v robote som bola raz. Podpisat papiere, prevziat laptop a skolenie prebiehalo online.
Administravia e-shopu, copywriting, optimalizacia produkt. textov pre SEO - to robim z domu + ilustrujem detske knižky
Každý mesiac mám 1 novú pozíciu na 100% home office. Len treba aj niečo vedieť, väčšinou ako prvé je potreba 2 konkrétne cudzie jazyky na úrovni C1. Ty máš aký prax? Bez toho ťažko radiť.
Finančníctvo, napr. niečo ako Brokeria, Broker COnsulting, nehnutelnosti... Al. účtovníctvo, nejaké poradenstvo (call centrum - aspon ciastočný homeoffice)...
kamaratka robila pre IMT group a v podstate z toho co mi hovorila, len nahadzovala nejake udaje do excelovskych tabuliek a vytvarala nejake tlaciva. vsetko robila z domu.
@jonka23 je tu takychto tem velmi vela a ziadna autorka prispevku nenapise, co vlastne vie robit a ake ma vzdelanie 🤷🏼♀️ moznost parcialneho alebo uplneho HO mas uz dnes vo velmi vela firmach v roznych pracovnych oblastiach. Staci si na profesii nastavit filter na pracu z domu.
@andy48 som inzinierka ekonomiky a robim administrativu a customer service plus jednoduche vystavovanie faktur pre anglicko nemecku firmu a bola mi ponuknuta praca na HO pre banku - tiez administrativa a customer service (nie telefonovanie ale kontrola uctov a platieb kvoli podvodnym transakciam)
Dokonca ibe pozicie s volnym pracovnym casom, cize bez pevne stanovenej pracovnej doby. Takze da sa najst. A to nic specialne neviem, len som snaziva a iniciativna a aj ked mam 4 deti, tak som cely cas popri nich pracovala, cize nemam ziadne prazdne roky v CV

@jonka23 keďže si vôbec nenaznacila, čo vlastne vieš robiť, tak ti mozeme ponúknuť iba onlyfans... ;)