icon

Aké máte skúsenosti s prácou cez počítač počas materskej dovolenky?

nellka21
15. jún 2018
jendzela
25. jún 2018

Ja mam dobre skusenosti. Robim s kozmetikou. Cely cas som s detmi a ked spia, tak sedim a pracujem za pc. ;)

nellka21
autor
26. jún 2018

Ved prave, s kozmetikou robi uz kazdy druhy :-/

anemone123
26. jún 2018

Aj vies co by si chcela robit? Ak nechces robit s kozmetikou, financne poradenstvo a pod., vela moznosti prace od pocitaca nie je... Aka bola tvoja praca pred md? Ak mas dostatocne znalosti a odbornost, mozes robit preklady, grafiku, nejake administrativne prace... na vyber toho vela nie je a realnych moznosti je asi este menej, takze len hladaj a zelam ti vela stastia.

jendzela
26. jún 2018

@nellka21 a predsa im to ide, mozno len treba zacat...ale hlavne s tym, co ta bavi, lebo inak to nepojde

nellka21
autor
26. jún 2018

Je pravda ze vela zien robi s kozmetikou a ked sa do toho zazrali tak im to aj vynasa, ale nejak si neviem predstavit otravovat ludi, na prvej Md som skusala aj uct aj fin poradenstvo robila som to rok, a to "obtazovanie ludi" mi nejak nesadlo, hlavne ked predavate produkt a klient do 2 rokov zmluvu zrusi, tak sa vracia provizia..takze.nic moc..

slniecko154
Odpoveď bola odstránená
skrinkaminka
25. nov 2018

@slniecko154 viete mi dať viac info,,,,ako to funguje????

slniecko154
25. nov 2018

@skrinkaminka po zaregistrovani na stranke vam budu chodit rozne dotazniky na vyplnanie, za ktore mate body a po dosiahnuti urciteho poctu bodov sa daju vymenit za peniazky a poslat na ucet..fungujem na tom uz niekolko rokov a vzdy vsetko poctivo vyplacaju 🙂