Aké odmeny dostávate za prácu na čerpacej stanici?
ahojte, zaujimalo by ma, kolko dostavate mesacne navyse k vyplate ako odmenu?
Robila som 3 roky na pumpe ale o takom niečom som ešte nepočula. Zrejme záleží od zamestnávateľa.
13 a 14 plat nič? Odmena za hospodársky výsledok firmy? Bonus na ošatenie? Diéty? Prémie za vysokú pracovnú morálku a výkon? Ťa zrejme okrádajú! 🤣🤣😄
13 a 14 plat nič? Odmena za hospodársky výsledok firmy? Bonus na ošatenie? Diéty? Prémie za vysokú pracovnú morálku a výkon? Ťa zrejme okrádajú! 🤣🤣😄
@jblheart by som chcela vidiet tu cerpacku,kde davaju 13,14ty plat a ine benefity a to som robila na pumpe.Jedine,co sme mali ako odmeny boli tringelty,a ked sme ponukli vsetko,co bolo treba,ked k nam prisla namatkova/,,neznama kontrola,tam bola odmena 50eur.
@jblheart zabudol si na dochádzkový bonus
@jblheart zabudol si na dochádzkový bonus
@anonym_1bb119 a home office? 🙂 Sick day a dovolenka navyše? Jazykové vzdelávanie?
@anonym_1bb119 a home office? 🙂 Sick day a dovolenka navyše? Jazykové vzdelávanie?
@anonym_1bb119
@anonym_85df8e plavaren zadarmo,klzisko zadarmo pre celu rodinu,kupele na renegeraciu tela a duse???

@anonym888 manžel pracoval 9t na čs a nedostával mesačne odmeny